Sari la conținut

tr3aba

Serious Contributor
  • Număr conținut

    293
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre tr3aba

  • Dată Naștere 06.09.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Interese
    Get Money, Fuck bitches, Rule the World

Vizitatori Recenți Profil

6.014 citiri profil

tr3aba's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

395

Reputație

  1. A zis de la inceput ca are 60 kg, si dupa poze, forme, as estima ca are undeva la 1,60 plus/minus
  2. Dar se vede de la 1km ca sunt poze false, ditamai curu si subtire in talie, si cu o fatza ca o iei de nevasta. O astfel de femeie cel mai probabil face carute de bani prin alte parti. Voi chiar credeti ca asa bombe de femei vin sa-l suga pe Dorin de la Astileu pentru 150 lei ?
  3. Sa stii ca nu trebuie sa te iei in gura cu toata lumea. In fiecare reply esti taioasa si uracioasa. Chiar si cu mine cand ti-am mai scris pe topic, ai fost hater la reply, cu aere de diva. Cand l-ai tot refuzat pe unu si te intreba omu deja de 8 ori de ce il refuzi mi-am dat si eu cu parerea, ca ai putea totusi sa spui de ce il refuzi, tu in schimb ai zis "Dar de ce crezi ca eu trebuie sa dau explicați ? Tie sau cuiva ? 😒 alo tupeu !!!!!". I-auzi, cica tupeu!!!! Sincer, ma doare undeva de ce nu il primesti pe altul, dar faptul ca evitai raspunsul, te pune pe tine intr-o lumina mai rea. In alt context, ai zis ca de Marti ne vedem ochisorii. Eu am facut o mica gluma, dar ochiu maro cand ? Bineinteles, tu cu acelasi stil caracteristic: "Nu am prins gluma". Ideea care e: Si noi putem fi hateri, te puteam face in fel si chip, ca "nu ai prins gluma", ca de aia muncesti ce muncesti(ca sa fiu diplomat, sa nu te fac altfel). Puteai sa raspunzi frumos,: Nu intentionez sa fac anal, am incercat, nu imi place, pentru mine curu e sfant, e un drum cu sens unic, ma rog, orice. Dar nu reply-urile astea taioase si DE SUS. Astea sunt doar 2 mici exemple care au legatura directa cu mine, dar pe topicul tau sunt multe alte contexte, e plin de replyuri uracioase, si niste ocolituri si sarcasme si neaparat recent, ai tinut tu sa precizezi ca nu mai sunteti multi barbati, niste chestii care absolut nu isi au rostul, nici nu stiu dc ai scrie unele chestii, ori esti prea odihnita. Ca o comparatie, la cele de TOP, Giulia, Lidia, si multe altele care sunt in TOP prin alte orase ale tarii, poti sa le lasi recenzie negativa, si iti vor multumi pentru vizita. Tu in schimb tot timpul incerci sa demonstrezi ceva, ba chiar mai rau, chiar si la o intrebare banala, esti uracioasa in reply-uri.
  4. Sunt fake man, se vede de la un kilometru. Le-am gasit pe o gramada de siteuri, le pun mai jos in caz ca ma lasa https://www.xdate.ch/en/wil-neu-ich-bin-pamela-party-party-girl-anal-sex-private-490802 https://www.and6.com/sex-model/Pamela-107613 Macar de ar semana, dar au ajuns foarte mari nesimtite. In poze o bomba ultra lux, dar in realitate de cele mai multe ori o uratoaca cu figuri de diva, singura asemanare fiind culoarea parului si cam atat.
  5. Noroc ca-s cu forumul, ca la ce bunoaca esti, si ce poze ai, era sa imi iau o teapa la ORadea. Blonda Nouă Oradea - Matrimoniale - Publi24.ro - Iti foloseste pozele (0759484600)
  6. Bine ai revenit! Niste poze noi daca se poate? Ca observ ca le-ai sters toate de la profilul tau! Vii cu Morena ? Sau singura ?
  7. Buna! Pe topicul de Brasov, am vazut ca mai aveai o colega, si s-a creat putina confuzie, si ca erati 2 in loc de una. Spune-te te rog, acu esti singura ? sau ... se lasa de un trio ceva ? 😁
  8. Niciodata sa nu spui niciodata 😃
  9. Doamne fereste, dupa ce ca orasu asta e praf, abia avem si noi 2-3 gagici pe aici, si astea vreti sa le luati ? Nu aveti destule escorte pe la cluj ? Nu aveti destule studente ?
  10. Activeaza, dar tre sa ii placa de tine, cum te comporti, si atunci iti da celalalt nr de telefon.
  11. tr3aba

    Giulia 0755460630

    Am fost la ea de multe ori, e o fata extraordinara. Daca nu mai vine, are ea motive bine intemeiate. La fel ca celelalte bunaciuni care au plecat, si nu s-au mai intors vreodata.
  12. Imi pare rau si mie colegule, tin minte ca si eu am patit asa ceva, japca pe fata, acum multi ani. Am ajuns la una, intr-o curte pe cuzavoda, plina de tigani, mi-a facut o laba cu 2 degete, nu a bagat-o in gura deloc, se apropia doar cu gura putin, a zis ca daca vreau si oral tre sa mai plusez... eu eram cu banii dati, si plin de tigani prin curtea aia. Japca pe fata. Nu doar asta dar m-a si injosit din cuvinte, imi dadea de inteles ca sunt fraier, si ca, citez "Ea face banii cu capul, nu ca altele" Poate Dzeu asa a vrut, sa fiu fraier, ca daca eram smecher, acum eram la puscarie, la ce nervi mi-a facut, si cum m-a fraierit. As zice eu ce merita astea..si ce le-as face...dar mai bine pastrez in gandurile mele. Va pup si sa ne fereasca Dzeu de asa curve 😘
  13. tr3aba

    Giulia 0755460630

    @Giulia. Hai si la Oradea pe urma, eu personal te astept cu drag. Ultima oara ai stat doar 2 zile, nici n-am apucat sa te vizitez ☹️
  14. tr3aba

    Misha 0733541974

    Mddaa.. Nu i-am facut recenzie, nu prea aveam chef de polemici, dar pentru mine nu mai e de vizitat, ci dimpotriva. O vizitam mai demult pentru tate, dar apoi a inceput sa aibe un oral pe repede inainte, aproape brutal as zice, si te pune in pat sa te intinzi, fara perna la cap, sa te uiti pe tavan. Daca te ridici sa vezi ceva, te cearta. Prima oara m-am conformat, dar lipsind chestia aia pentru care am venit, si anume sa pun mana pe o tata, sa vad tatele alea mari, sa vad cum sunt supt, m-am ridicat putin, si a 2-a oara m-a certat urat, a inceput sa zica ce dracu nu intelegeti, nu stiti sa stati in pat, ca o dor tatele, ca nu poate suge asa, si-a ridicat tatele si mi le arata isteric, ma rog. Eu imi cunosc valoarea, sunt tanar, vin epilat, curat, parfumat, respectuos,punctual, nu am fetishuri bolnave, nu vin mirosind a mancare, sau dupa ce am mancat, si in secunda aia mi-am zis in gand, ce plm, defapt TU ar trebui sa umbli dupa mine. Dau 200 sa ma simt bine, nu sa fiu certat. Asa ca m-am ridicat, si am inceput sa ma imbrac, si sa plec. Nu i-am mai zis absolut nimic, ea tot bombanea ceva, eu decat m-am imbracat si am plecat. Acu, ca o paranteza, ca sa vedeti o diferenta de caractere. Am fost la o fata, nu ii dau nume, sa nu para reclama. Totu a fost super ok, oral frumos, sexu bun, ma rog. I-am dat o foaie de 200, si la final de 3-4 ori a tot insistat sa iau restul de 50!! A venit cu ei in mana, si mi-i tot impingea sa ii iau. In schimb aici la misha asta, desi n-am terminat, am petrecut maxim 5 minute sus, s-a lasat cu cearta, m-a supt maxim 15 secunde, si nu a zis ia ba fraiere 100 inapoi (din 200)
×
×
  • Creează nouă...