Sari la conținut

grasu1234

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre grasu1234

  • Dată Naștere 04.06.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.058 citiri profil

grasu1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Salut! Am fost astăzi la domnișoara mai sus mentionata. Modalitate de contact: 0735696396 - Maya Sun in jurul orei 16, îmi răspunde o domnișoara destul de amabilă care îmi spune ca e disponibilă când vreau eu. Fac o programare la 17:30, o întreb unde trebuie sa ajung si îmi explica: Calea Victoriei, la hotelul Golden Tulip.(ca sa înțelegeti mai bine, e primul bloc de după Ministeriul Economiei, se intra prin scara blocului intr-o Grădiniță interioară unde sunt mai multe scări, e ușor de găsit). Ajung la ușa, 17:30 fix, îmi deschide colega ei si m-a invita intr-o camera "de așteptare". Colega ei m-a văzut cu pachetul de țigări in mana si îmi oferă o farfurie pe post de scrumiera. Am stat un pic de vorba cu colega care imi deschisese ușa, eu fumand o Țigară, ea făcându-si unghiile. Dintr-o alta camera se auzea Maya care râdea si vorbea destul de tare cu un alt client. După vreo 20 de minute decid sa plec plec, imi cer scuze si m-a ridic despre fotoliu. In acel moment a sărit colega(din păcate nu i-am reținut numele), si imi spune: " cum sa pleci?!? Mai stai un pic". Se duce in camera de acțiune si aud: "hai mai repede, ce tot faceți aici?" . După alte 5-7 min, vine Maya dezbracata complet, m-a saluta si imi spune sa mai așteptat 2 minute sa aibe timp clientul sa plece. Despre Maya ce sa va spun....am aflat ca e din Africa, venită de vreo 10 ani in România, vorbește foarte bine Româna, dar din păcate nu e negrese din poza din primul post. As putea spune ca e mulatra, nicidecum negresa. Are aproximativ 1.60-1.65, sâni nr2-3, putina burtica, pearcing in păsărică si cam atât. Intram in camera si ii spun ca vreau sa fac un dus. Imi da un prosop, puțin ud...probabil s-a mai stres cineva cu el înainte sa ajung eu. Plec la baie, destul de curatica, săpun lichid si apa calda...cam atât. Ies din dus, evit sa m-a șterg cu prosopul in zonele intime, fără papuci de casa, imi șterg talpile bine si m-a duc in camera. Maya își aprinsese o Țigară așa ca am așteptat sa o fumeze. Acțiunea: un oral neprotejat destul de bunicel, cu puțin Deep si cam atât. După 3 minute m-a întreaba dacă vreau sa o f*t, ii zic ca da așa ca pune o guma si se urca deasupra. După puțin timp obosește si o pun jos in poziția misionarului, mai dau ceva si finalizez in caciulita. Note: Oral: 8 (ii dau 8 pentru încercările de Deep) dar ii scad un punct pentru ca vorbește când o suge si încă un punct pentru își pierde repede cheful, deci: 6!!! Normal: 5 (nimic special) Anal: nu face, a zic ca o doare foarte tare Fk: nu face La programări: VARZA!!!! Tarif: 80 lei finalizarea (oral + normal) | 150 ora Dacă recomand? Da, o singura data de curiozitate. Eu am fost....așa ca NU m-a mai duc. Sper ca nu am uitat nimic. Toate cele bune!!!!
  2. Salut! Am vazut-o pe Andreea pe strada, undeva pe Popa Petre colt cu Silvestru. Am oprit masina si am vorbit cu ea. Cere 80 fin in masina si 200l/h la ea acasa. Nu mi-a zis unde sta, daca locuieste singura sau mai sunt si alte fete. Cert e ca tipa arata destul de bine, se aranjeaza, e ok. Nu am incercat-o in seara asta dar cu siguranta voi apela la serviciile ei zilele urmatoare si revin cu o recenzie. Numai bine
  3. Salutare camarazi, Este prima mea recenzie asa ca va rog sa nu va suparati daca am omis sa scriu ceva. Am gasit un anunt care suna cam asa: "MULATRA exotica, esti un domn pretentios in cautare de delicii interzise, atunci te astept. Eu, mulatra sexi din Rep. Dominicana, iti pot oferi sex (normal, oral, anal, 69, intre sani), lux" Avand fantezii cu o mulatra, am decis sa o sun si sa ma duc pana la ea. Am sunat-o in jurul orei 02:00AM, mi s-a parut ok la telefon asa ca am plecat. Locatia este undeva pe Magheru, blocul de langa Biserica Catolica. Am ajuns in fata blocului si am sunat-o iar, mi-a explicat care este scara si mi-a spus ca ma asteapta la etajul 2, ap 3. Am intrat in scara si fiind foarte intuneric a trebuit sa imi deschid telefonul ca sa vad pe unde merg. La etajul 2 s-au aprins cateva becuri (erau cu senzori). Am batut la usa si mi-a deschis chiar mulatra din poze, doar ca este de fapt gipsy. Era imbracata la fel ca in poze, cu tocuri si mi s-a parut destul de buna la prima vedere. Am intrat, m-am asezat pe canapea, m-a intrebat daca vreau un pahar de apa sau suc dar am refuzat-o. Cum eram venit direct de acasa nu am avut nevoie sa fac dus, desi ea m-a intrebat daca vreau. Locatia este destul de curata, un apartament cu 3 camere (cred). Aerul era un pic cam inchis si un usor fum de tigara. Mai are si o colega blonda, dar nu am fost interesat pentru ca venisem special pentru ea. Am fumat o tigara impreuna si apoi am mers spre camera de tortura. M-am dezbracat si m-am asezat pe pat, un pat destul de confortabil dar din pacate nu are decat niste perne foarte mici ceea ce mie mi s-a parut destul de incomod. S-a dezbracat si ea iar in momentul acela am inceput sa ii vad cateva defecte: are burta, sanii sunt lasati si fundul la fel (din cauza tocurilor nu mi-am dat seama). Ea este curata, mirosea bine si era rasa peste tot. Am inceput cu un oral (protejat) pentru ca mi-a zis ca si-a facut o lucrare la o masea si nu poate sa faca neprotejat pentru inca o saptamana (cel mult). Oralul nu a fost spectaculos, i-as da nota 5 (cu indulgente) asa ca apoi am trecut la anal, de data aceasta ceva mai bun. Am terminat in caciulita, mi-a scos prezervativul, m-a sters cu un servetel umed si apoi m-am imbracat si am plecat. Tarifele ei sunt 100/fin si 150/ora. Eu am optat pentru o fin. Din pacate daca vrei doar o finalizare primesti oral + normal sau oral + anal. Nu poti primi tot tacamul (un minus din partea mea). Conculzii: Oral(protejat): 5 (cu indulgente, mai ales din cauza gumei) Anal: 8(am pus-o deasupra si se misca destul de bine) Normal: data viitoare Cred ca o sa ma mai duc o data pentru o ora sa incerc tot tacamul si abia atunci ma pot decide daca o recomand sau nu. Sper ca nu am uitat nimic. Intru destul de des pe site asa ca astept intrebari. Spor la toti!!!
×
×
  • Creează nouă...