Sari la conținut

tekido18

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tekido18

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

tekido18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Referitor la postarea de mai sus, parerea mea strict personala si a unei persoane care a trecut de mai multe ori pe la domnisoara este ca gresesti in afirmatiile facute si mai mult decat atat incerci si sa jignesti.... Nu vreau sa intru in polemici cu tine totusi ar trebui sa iti moderezi afirmatiile. O zi buna va doresc tuturor.
  2. Salut, nu cred ca este vorba despre aceeasi persoana. Ca si inaltime are undeva pe la 1.70- 1.71, la fel ca si mine. Printre discutiile purtate cu ea aflasem ca era pentru prima data in Bucuresti si nu stia sa dea mai multe detalii despre locatie pentru ca nu cunoste Bucurestiul.
  3. Salut, doresc sa o adaug si eu pe Anne Marie, la testate , am vazut ca nu are nici o descriere fiind o aparitie noua in peisaj. Pana in momentul de fata am trecut de doua ori pe la ea si pot spune ca de fiecare data am ramas super impresionat. Initial nu am vrut sa o descriu aici pentru ca am vrut sa o pastrez doar pentru mine , insa la a doua intalnire printre altele am reusit sa ii spun depre acest site, intre timp cred ca a reusit sa isi daca si cont, si am hotarat sa va impartesesc si voua clipele unice petrecute cu ea, totusi as vrea sa va mentionez ca este o persoana senzibila si romantica asa ca ar trebui sa o tratati ca atare. As dori sa intru in detalii cum a decurs intalnirea noastra insa timpul ma preseaza asa ca voi fi succint. Locatie Bld. Coposu, vizavi de OMV -bloc linistit fara portar. Apartamentul este ok locuieste singura, baia nu mai retin cum arata venisem dusat de acasa. Cadoul domnisoarei 100/f 200/h Servicii noraml+oral ambele protejate. Ca si aspect mie nu imi plac cele slabe sa spunem ca se incadreaza intre, are niste sani si un fund demential. Clipele petrecute cu ea au fost ca si cum ar fi fost iubita mea,o astefel de senzatie am trecut, a fost ceva mirific. Cel putin intre mine si ea a fost asa ...o chimie......nu mai intru in detalii ca deja mi se face din nou dor de ea..... Ca si modalitate de contact telefon 0733.195.275 sau yahoo mess [email protected]. De revenit cred ca imi ffac abonament, intodeauna cu placere, mai ales ca am inteles ca intentioneaza sa lucreze doar pentru o perioada, asa ca incerc sa profit din plin . Daca este cazul voi reveni alta data cu mai multe detalii sau eventual cu alte completari poate reveni chiar ea. atasez linkul cu anuntul ei https://nimfomane.com/forum/topic/36894-anne-marieincalloutcall-0733195275/
  4. Indemanat de putinele recezii de pe site, desi nu eram hotarat 100% aseara pe o ceata infernala am reusit sa ajung la Elena, depre care pot sa va spun ca este o femeie superba.Desi era o ora destul de tarzie, 20.00 si din cate am inteles la telefon era sfarsitul programului pentru ea a acceptat sa ne vedem. Ca si locatie nu departe de mall Vitan, stradal, garsoniera curata, decenta. Acum sa revenim la Elena, pot spune ca am ramas placut impresionat de aspecul ei, are un corp fenomenal. Referitor la masaj a fost super, are ceva diferit, m-am simtit bine in compania ei. Per total am fost extrem de incantat sunt nerabdataor sa o revad fiind fermecat de chipul ei.
  5. Salutare tuturor, Sper sa revin cat de curand cu niste recenzii....
×
×
  • Creează nouă...