Sari la conținut

manmani75

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre manmani75

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timis

manmani75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. sory...dar nu prea ma pricep la povesti.... si da...ma pot lauda ca am fost printre primii si dameza a spus ca azi a pus anuntul si au incins telefonul...o seara placuta.
  2. Curata si discreta ofer clipe de extaz domnilor generosi si seriosi la locul meu si hotel.Cer si ofer igiena!!! Poze 100% reale!! Tel: 0723707340 Marcat la dameza. si chiar ma bucur ca m-am hotarat sa incerc ceva nou. Sunat programare si ca sa vezi ....sa tinut de cuvant.... Lipovei pe Irlandei si mai mare mi-a fost mirarea cand mi-a deschis usa...Pozele sunt reale. Placuta si la fata si la vorba...dantura ok ....la anisori nu prea ma pricep dar cred ca 26-28. Prima zi de lucru pe la noi. Timisoreanca....( daca ma vrajit asta e) cica lucra prin Londra si are de gand sa ramana pe la noi vreo 2 luni. Stabilit amenda : 100 ron/fin si 200 ron/h cu 2 fin. si cica ”DE TOATE” asa ca am trecut la un dusulet scurt....apartament curat....si am impresia ca personal....multe acareturi,lucruri personale, geluri,sampoane, etc si toate produse de femei..primit prosop curat din dulapior. si am trecut la actiune: decartat 100 ron si am trecut in camera mica unde am inceput dazmatul cu un oral nep. chiar foarte bunicel ...dep...fara maini si trecut si pe la oo... . am trecut la inspectie ....si ca sa vezi....pasarica curata si fara mirosuri neplacute . Dupa o inspectie riguroasa am cerut o caciulita m-am intins pe spate si am lasat-o sa profite de corpul meu. wooow....tipa chiar se misca bine si te saruta de mama focului....apropo....are niste buze carnoase ...sexy rau. Terminat in caciulita ...facut repede un dusulet si m-am tirat. merita sa fi luat 1 ora dar eram in criza de timp. Am uitat sa o intreb de anal dar ma gandesc ca da ......” DE TOATE” ... Cu notele nu cred ca are rost sa ma repet la toate ar fi de -9..... Eu unul cu siguranta mai revin si cu mai mult timp si da ...o recomand. Salutari e primul meu topic deschis ....daca am sarit vreo regula ....scuzele de rigoare....
  3. salutari..pozele par reale dar nu cred ca sunt....fatuca care mi-a deschis usa avea parul mai scurt...e adevarat poate a trecut pe la frizer....dar si asa ....un sfat....NU-TE-DU!!!...dameza cred ca are ceva sechele ca tot imi tragea cu ochiul . La inceput am crezut ca vrea sa-mi spuna ceva... dar pare ca are un tic nervos....de la.....bafta ....si sincer nu cred ca mai am curajul sa incerc ceva nou.
  4. ma mancat undeva sa nu zic unde sa ma sacrific si eu...binenteles ca nu am apucat sa citesc comentariul de mai sus ca ....M-am programat ....In cuibul la nea-Take.....Fatuca nu arata rau....tunsa stil pank...tate ...cur...asa si asa...nu te poti plange....undeva la 20 de anisori....cu prestati si cu curatianea prin apartament cam lasa de dorit. credeam ca oltencele se freaca in draci...dar ....nu prea mai am ce zice....aaaa note ........aspect...9 locatie .5 prestetie 5 comportament....aici..9.. toate cele bune.
  5. am tracut duminica pe la dameza anda....fratilor....e slabuta rau....dar simpatica foc....sincer chiar merita sa treci pe la ea.in afara de prestatie si gfe mau inebunit sfarcurile ca de sani nu cred ca pot vb. locatie 9 aspect 5-6 ( dar nu poti spune ca e urata) oral 9 ( fara maini ,tentative de dep) normal 9 ( se misca bine , are initiativa) pentru prestatie si divertisment cred ca mai revin.
  6. marcat la dameza nu prea sunt multe de adaugat doar ca in camera din stanga mai era o dameza parca putin mai plinuta...nu mult ...satena parca...confirm pozele. partea urata e ca se cam grabeste dupa ce primeste sutica si fuge cu ea dincolo sa o depuna la banca....) . ca si prestatie am sa dau ceva note ca nu ma prea pricep la povesti. aspect -7 gfe -6 oral nep -7 cu indulgenta( foloseste mana fara dep) normal -8 ( se misca destul de ok) -saruta preturi 100 nr. si 150 ora per total nota 7. meritat banisorii dar nu cred ca mai revin.
  7. punctat aseara la domnisoara...fiind in graba am ales o finalizare....100roni. vorbeste foarte frumos stie sa se faca placuta....putin cam zvapaiata dar e simpatica prin asta. nu sunt sigur ca pozele sunt ale ei dar se aseamana foarte bine. canapeaua putin cam riscanta pentru pozitii mai spectaculoase. in rest nici un moft in afara de anal precizat de la inceput ca nu face ....sa ne auzim numai de bine.
  8. acum am verificat AT si vad ca amandoua numere au actualizate pe 17 sept.eu trag concluzia ca 0726.034.576. a furat pozele de la 0722.179.270.
  9. sory ...se pare ca m-am exprimat eu gresit.....fatuca din poze este ESCORTA IN TIMISOARA.......de cateva zile vad ca presteaza doar la hotel.....eu am vizitato acum vreo 2 saptamani. sunt 99% ca e cea din poze. anuntul e pe publitim actualizat in 17. 0722 179 270. acum mai e posibil sa fi fost pe 14 la buc si in 17 la tm. dar nu prea cred....posibil.
  10. sincer nu prea ma pricep la povesti .... ce pot sa adaug la cele mai de sus....dupa ce am facut dusuletul ...pe rand ca eu am mai avut ceva de rezolvat cand sa ne apucam de treaba am primit vizita unui prieten....din vorba in vorba am inteles ca nu o deranjeaza prezenta lui....am comandat pizza un vinisor si ne-am pus pe treaba....cam de toate in afara de anal...sa fi stat 3-4 ore am intrebat cat trebuie sa decartez....” hmmm a fost super ....100 lei ”. in concluzie ...respecta si vei fi respectat . daca te mai pot ajuta cu ceva.......sa ne auzim de bine....bafta.
  11. buna...ce mai am de adaugat la doamna e ca o face si din placere. putina vrajeala o sticla de vin .....pe timpul actiunii poti chema si un prieten sunt aproape sigur ca nu va spune nu....raspunde cam greu la tel dar puteti sa-i lasati un sms.
  12. buna...e prima mea postare...sper sa nu dezamagesc....: pozele sunt sigur furate....tipa e din timisoara 0722179270 . nu e rupta din soare dar merita vizitata. destul de amabila , sani putin cam mici dar frumusei, sta in zona mehala 100 ron finalizare....150 ora. ca nota ar fi 8/10. sa ne auzim numa de bine.
×
×
  • Creează nouă...