Sari la conținut

adian

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adian

  • Dată Naștere 01.03.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    caut o stapana, o adevarata stapana.

Vizitatori Recenți Profil

1.722 citiri profil

adian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. asa cum escortele vor un client educat, civilizat, bine crescut, care stie sa """"" vorbeste"""""" , curat ( si la propriu si la figurat) , cu tinuta morala si materiala asa si noi vrem o fata care sa nu injure(ca randunica), sa nu jigneasca(ca randunica), sa nu cerseasca (ca randunica; isi afiseaza site-ul ei ei peste tot). lasati-ne pe noi sa va alegem!!!! daca va imprastiati ca dizenteria nu rezolvati nimic.( Multumesc cristi de comparatie)
  2. nu vorbeam cu tine. nu stiam ca esti si avocat. daca ai nevoie de bani pt 4D spune , nu chinui copilul degeaba.
  3. daca ceri bani unui sclav nu poti face doar ce vrei tu. asa cum ai scris mai sus. suna frumos cuvantul stapana, tu nu ai nici cea mai mica inclinatie spre a fi domina. in strainatate e scump sa mergi la o stapana, dar .... iti indeplineste toate fanteziile. tu nu poti face uro .
  4. penibil. cum poate fratilor, sa intre si aici in topicul de dominare sa ceara limbi in pizda. barbat-su ce face.? dominarea nu inseamna doar limbi. cand dati limbi unei femei gravide e ca si cum a-ti suge la doi barbati o data. (daca are baiat) . sau.... in cel mai fericit caz are fata si dati limbi la 2 pizde in acelasi timp.
  5. cu plecaciune stapana AnnaMary! nu e nevoie sa imi platesti taxiul si chiar daca imi poruncesti sa merg pe jos acasa nu e nicio problema. ( locuiesc in zona) o sa imi fac timp saptamana viitoare sa te sun si sa stabilim o intalnire. dar, promiti ca imi arati tot ce ai invatat tu in germania despre dominare?!?!?! te pwp!
  6. te pwp dulce AnnaMary cu tot respectul daca ai fi prestat 2 ani in germania dominare ai fi stiut ceva meserie. tu nu sti ce este aia dominare, nu ai atitudine de stapana. nu vreau sa ma laud, dar eu ca sclav, as putea sa te invat foarte multe despre dominare, despre cum ar trebui sa decurga o sedinta de dominare. daca vrei sa imi dai o adresa de mess, am avea multe de vb. P.S. nu sunt eu cel cu feminizarea. Inteleg ca ai fost la aceasta domnita... esti plin de sfaturi dar nu am vazut nici o recenzie de la tine! Asteptam cu interes, dar nu prea mult!!! A.
  7. salut mitza2012! eu cand am vizitat-o pe domnisoara in cauza, mi-a spus ca tariful este de 100L/fin, 150 L/ora, cu cate finalizari pot, si m-a intrebat ( cam sictirita) daca vreau "sa facem si sex", 200L. depinde in ce toane o prinzi. in timp ce eram la ea, inca nu incepusem sedinta de dominare, ii suna telefonul la greu. toate au aceeasi "boala" : sa se laude cat de cautate sunt, cati clienti au. probabil ca daca insistai mai mult ar fi acceptat.
  8. salut! am vizitat-o eu pe asa zisa "stapana". e praf. nu are nici o legatura cu dominarea, cu bdsm-ul. nu stie ce sa faca, cum sa inceapa o sedinta de dominare, nu are imaginatie. are un vibrator, catuse, o rochita, o peruca, o pereche de sandale pt feminizare si stie sa vb vulgar, dar... doar atat. pozele sunt reale, este miniona, ochi verzi, simpatica la fata si vorbareata. pretul este real, vrei mai mult creste tariful. nu recomand ca stapana, poate ca dama de companie.
×
×
  • Creează nouă...