Sari la conținut

demon si inger

Serious Contributor
  • Număr conținut

    404
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre demon si inger

  • Dată Naștere Februarie 28

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie.

Vizitatori Recenți Profil

5.836 citiri profil

demon si inger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

901

Reputație

  1. Buna confrați futacioși.Am facut o pauza de la maseouze, dar am revenit in tromba și am purces la Cleo unde am gasito pe Diana tot așa cum e ea foarte lipicioasaa ,foarte atenta la detalii ,cu un masaj de relaxare foarte bun și un masaj erotic extraordinar și eficace.Diana este maseouza de casa a salonului csre este si totodata imaginea salonului si care presteaza de mult timp la acest salon .Diana a trecut de mult de statutul de maseouza este ,femeia perfecta care iti aduce fericire in viața prin atitudinea -pro client pe care o are Atunci când te simți neglijat, rănit, abuzat, nedreptățit și neiubit.Când simți că o relație îți provoacă griji, disconfort, nesiguranță și suferință, atunci când te simți singur, nedorit și neiubit....Diana este soluția ...te invaluie cu toata dragostea ei si te face prin masajul pe care il presteaza sa te simți in rai ,sa simți o senzație de liniste si relaxare și placere pe care nu o intalnesti decat in vise.Diana este maseouza așa cum a spus si Misty ...pe care am intalnito pe coluarul salonului ...este cea mai buna !
  2. A mai fost o perioada cand nu mai era salon de masaj ,era salon de matrimoniale ,doar prinți pe caii albi visau fetele și nu doreau sa intre la masaj decat daca aveau chimie cu clientul ori clienți cu punga groasa care lasa ciubuc mare și cand mai pațrști așa cdva ieși afara din camera sa trimita alta maseouza.
  3. Sa traiți confrați futacioși,la Cleo intodeauna a fost o discrepanța intre serviicile oferite de maseouze...a fost o perioada cand doar Diana avea clienți și cu ajutorul Ioane(fosta secretara care aplecat in Germsnia) am reușitsa conștietizez inca 2 maseouze ca doar daca faci masaj cu devotamen t și pasiune poți ajunge la un anumit nivel de sadisfacție in munca pe care o prestezi.Maseouzele sunt reticiente si incapațanate șifac masaj doar așa in graba sa vina altu fraier sa i iau banii!Felicitari Diana și ști ca te iubesc ...țineo tot așa ,ești nr 1 .
  4. Sa trăiți confrați futacioși.....am citit cele relatate de voi m-ai sus si aveți in totalitate dreptate ....O parte dintre maseouze cum te întorci o iau la frecat bota ,până iasa fum din dânsa...Cu ambele mâini și te chinuie intr-un mod detestabil de tortură .....de te doare 3 zile după așa zisu masaj.Eu propun o soluție simpla.....Sa o puna pe Diana sa le explice practic cum se face un mesaj....toate părțile de relaxare ,erotic ....și sa li se acorde calificative .....Altfel o sa rupă bota la careva client.
  5. Sa trăiți confrați futacioși, am purces la salon și am intrat cu Diana,masaj la superlativ...relaxare ,erotic....tot ce iti dorești de la un masaj ....atitudine pro client...Da Diana o sa plece in concediu si poate revine in 6 AUGUST ...a muncit merita un concediu pe masura....Distracție frumoasă sa ai Diana și sa te bucuri de concediu.
  6. Sa trăiți confrați futacioși, da ca beau alcool un suc rece ,o cola zero ....Nu se poate?ori o limonada cu lămâie și cu menta?::::)))))))
  7. Sa trăiți confrați futacioși,am purces la salon și am intrat cu Diana ,care a prestat un masaj pentru pretențioși...cu saruturi pe tot corpul cu insistențe in locurile .mai vulnerabile cu saruturi si cu un masaj de relaxare extraordinar.De la Diana cand pleci plutesti asa ușor te simti...are niște mâini vrajite care te fac sa te simti in rai.Atitudine,prestație....totul la superlativ ....
  8. Maseouzele au fost expuse si sunt in continuare,la fel si clienți,dar sa speram ca vaccinul ajuta maseouzele sa accepte fk, daca ai patalama la mana dai cu pupacitu...cine are hârtie pupă liniștit ca are voie!
  9. Nu trebuie sa trecem cu vederea prestația Ellei,daca ea se comporta in felul acesta trebuie ocolită.Am înțeles că nu toate maseouzele fac clik cu clientul si depinde de maseouza in ce stare se află și bla bla...Dar sa fi aroganta și obraznică si sa faci totul cu lehamite nu se poate...deci Ella trebuie evitată sa i vina mintea la cap.
  10. Sa trăiți confrați futacioși, frumoase poze cu "abonamentele" foarte buna ideea,vrem si cu partea din față,sa fie m-ai obraznice puțin pozele.Sa revenim la recenzie,am purces la Diana...masaj de relaxare și erotic impecabil ,merita fiecare banuț, totul cu cu o dulceață aparte ,totul la superlativ ,fk intens....O ador .
  11. Am observat intervenți răutăcioase la adresa masajului erotic ...ca este doar o laba tristă...oamenii buni...mergeți la escorte daca nu va convine ca un masaj e doua sute..Nu inteleg de ce interveniti rautacioși aici la masaj sa testați negativ.
  12. Ce buna i Tania in poze,servicii de top ...dar masaj nu face ....zi Tania faci masaj 40 de min si finalizare orală cu 150*?
  13. Cat timp mai continuăm cu masca si cu restricții? Cand se termina cu pandemia?
  14. Sa trăiți confrați futacioși,am purces si eu deunăzi la salon ,binențeles la Diana ,care a prestat un masaj excepțional .Nu contest faptul că Mihaela arată mai bine ,ca are un corp frumos la fel si karla ,o brunetă focoasa dar eu apreciez calitatea și profesionalismul de care da dovada Diana.Merita fiecare banuț...eu cu Mihaela am intrat la masaj dar in afara ca e frumoasa cam subtire cu gfe si masajul erotic slăbuț dar am inteles ca acum este ok....oricum vreau sa intru cu karla sa vad ce și cum face bruneta focoasa.
×
×
  • Creează nouă...