Sari la conținut

arpi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre arpi

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.997 citiri profil

arpi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputație

  1. Scările circulau cu o viteza inferioară prostiei din capul tau
  2. Ceau Alexandra. Te-am văzut in Mall. Mai precis , pe scările rulante. Zi faina îți doresc, te pup.
  3. Scuze pt dublul post. Ai dreptate Alexandra, esti in top pentru ca meriti acest loc fara doar si poate. Toti cei ce ti-am trecut pragul am fost tratati cu respect si in compania ta ne-am simtit ca si cum ne-am fii cunoscut de o viața. Esti o draguță si o doamnă in adevăratul sens al cuvântului. De la tine nu pleacă clientul nemultumit. In recenzie ti-am dat 9 la aspect, acum am vazut. Rectific 10 pe linie la toate capitolele. Din neatentie am trecut 9, scuze!!!!
  4. Felicitări pentru promovarea in top Alexandra. O meriti din plin!!!! Toti cei ce au trecut pe la tine cu siguranța stiu ca acest loc este pe deplin meritat. Eu ti-am spus ca o sa intri in top cat de curand,am avut gura aurita😊. Glumeam😊. Te pup si abia astept sa ne revedem. Seara faina tie si tuturor membrilor.
  5. Felicitări pentru promovarea in top Alexandra. O meriti din plin!!!! Toti cei ce au trecut pe la tine cu siguranța stiu ca acest loc este pe deplin meritat. Eu ti-am spus ca o sa intri in top cat de curand,am avut gura aurita😊. Glumeam😊. Te pup si abia astept sa ne revedem. Seara faina tie si tuturor membrilor.
  6. Cu placere Mitlaur93. De luni este disponibilă. Pe weekend a fost plecată.
  7. Bună ziua la toată lumea, ceau Alexandra. Sa va povestesc cum a decurs ultima vizită la Alexandra. După cum sa mai discutat in decembrie 2017, intradevăr Alexandra a revenit in TimiÅŸoara cu o pereche de sani superbi,fiind implanturi anatomice,aproape că nu îți dai seama ca nu sunt naturali. Joi a ajuns in Timisoara si după o discuție pe o rețea de socializare am convenit sa ne intalnim a doua zi după ora 12, zis si facut! Am sunat a doua zi putin dupa ora 12 pentru confirmare si am fost poftit la locatia Alexandrei, blocurile Ring de pe Torontalului, aceeasi locatie de anul trecut, apartamen la parter si loc de parcare chiar in fata apartamentului (al treilea loc din stânga spre dreapta😊). Am ajuns la locatie si am fost intampinat de Alexandra intr-o ținută neagră din dantelă,foarte sexi. Am intrat in apartament si Alexandra asa cum o stiu colegii care au trecut pe la ea te întâmpină zâmbitoare, ne-am îmbrățișat cu grijă sa nu presam implanturile😊 si ne-am sărutat, după care am fost invitat sa iau loc si am inceput discutiile pe tema sărbătorilor, ce am mai făcut, cum se simte după operație, etc.A,era sa uit,de cum am intrat am fost servit cu suc si tigari (eu le uitasem in masina), după ce am fumat am mers la dus. La baie gel de dus si prosop curat, baia impecabil de curată! După dus am mers in dormitor unde ma astepta Alexandra goală, am inceput sa ne sarutam si a inceput Alexandra sa imi facă un oral asa cum stie ea sa facă, deep,salivă,schimbare de ritm, lins biluțe,ventuze si iti arunca privirea aia porno in timp ce iti face oralul de iti vine sa urlii de fericire😊. După cateva minute de oral am pus caciulita si am trecut la normal unde am schimbat doua pozitii si am finalizat in balonas. Si la normal implicare maxima din partea ei. După ce ne-am tras sufletul cateva minute am mers sa fac dusul de după, am mai fumat două țigări, am mai stat putin la povesti, am lasat cadoul si am plecat catre casă. De cand am intrat in apartament si pana am plecat telefonul ei a fost pus pe mute si nu m-am simtit grabit nici o secunda. Si acum notele: Oral- 10 Normal-10 Igiena-10 Aspect-9 Prestatie-10 Locatie-10 zonă liniștită, loc de parcare, parter, apartament nou. Halatul-200 finalizarea -350 ora Servicii- op,on,sex normal protejat,sărutări,69, anal nu cred,nu am intrebat niciodată. Numărul de telefon este acelasi din anunț. Eu unul de fiecare data am plecat foarte multumit de serviciile Alexandrei. Te pup Alexandra!!! Bine ai revenit si sper ca sederea ta in Timisoara sa fie cat mai lungă 😊. Esti o drăguță 😉. Sper ca nu am omis ceva.
  8. Scuze pt ca am postat de doua ori
  9. Am vizitat si eu pe domnisoara saptamana trecuta sâmbătă. Este o tipă de treaba, a vorbit frumos si la telefon si cand am ajuns la locatie a avut un comportament civilizat, eu fiind la prima vizită la ea. Acțiunea a decurs normal, am optat pt un nr on si np. Eu fiind la prima vizită am fost putin stresat si nu reuseam sigur sa dau doua numere intr-o ora asa ca am optat pt o finalizare. Acum se dăm si note: -oral bun, fara mâini, deep, umed, lins testicule 9 -normal 9 se misca bine -aspect 9 sânii o dezavantajeaza însă arata bine pt vârsta ei, parerea mea -igiena 10 epilata proaspăt si nici un miros -locație 10 baia curata, prosop curat si uscat, si zona este destul de linistită -amenda 150 pt o finalizare on si np, banii dati la sfarsit Eu sigur am sa revin.
  10. Am vizitat si eu pe domnisoara saptamana trecuta sâmbătă. Este o tipă de treaba, a vorbit frumos si la telefon si cand am ajuns la locatie a avut un comportament civilizat, eu fiind la prima vizită la ea. Acțiunea a decurs normal, am optat pt un nr on si np. Eu fiind la prima vizită am fost putin stresat si nu reuseam sigur sa dau doua numere intr-o ora asa ca am optat pt o finalizare. Acum se dăm si note: -oral bun, fara mâini, deep, umed, lins testicule 9 -normal 9 se misca bine -aspect 9 sânii o dezavantajeaza însă arata bine pt vârsta ei, parerea mea -igiena 10 epilata proaspăt si nici un miros -locație 10 baia curata, prosop curat si uscat, si zona este destul de linistită -amenda 150 pt o finalizare on si np, banii dati la sfarsit Eu sigur am sa revin.
  11. Azi am ajuns si eu la doamna. Actiunea a decurs normal. Super de treaba fata, amabila si arata mult mai bine in realitate decat in poze. ON 9 NP 9 ASPECT 10 LOCATIE 10 IGIENA 10 GFE 10 Amenda 150 nr 250 ora O sa revin cu o recenzie mai detaliata . De revenit sigur am sa revin la ea.
  12. Scuze pt dubla postare si pt greselile de ortografie. Stima prieteni.
  13. Am revenit la draguta Bianca zilele trecute si am fost tratat foarte bine. Eu fiind doar in trecere prin Timisoara, presat si de timp putin, am sunat la Bianca si am stabilit sa ne intalnim in 30 de minute. Eu am ajuns putin inaintea ei si am asteptat in masina, dupa cateva minute am vazut venind pe strada o tipa super, foarte sexi, imbracata in pantaloni albi mulati, o bluzita decoltata si nelipsita floricica din par. Am mai stat 5 minute si am sunat, a raspuns si am fost invitat inauntru. Locatia este aceeasi doar ca este alt apartament la etaj
  14. Cum mergi la JUMBO de pe Lugojului, nu intrii la JUMBO, mergi inainte spre aeroport si in sensul giratoriu nu mergi spre aeroport, urmatoarea iesire este spre Giarmata. La vreo 2Km se mai face un sens giratoriu, pe stanga stau fetele. Eu am fost sambata si am luat-o pe una Cristina. Corp ok, chiar foarte curata fata, mirosea bine, servetele umede si ce ma surprins a fost ca avea si dezinfectant spray la ea. Am facut OP si NP, cadoul 80 de ron. Are un tatuaj pe spate si este cu dantura in lucru. Eu unul am fost multumit de prestatia si comportamentul ei. Nu sunt adeptul traseistelor dar am fost curios pt ca sa tot vorbit de ea pe forum.
×
×
  • Creează nouă...