Sari la conținut

cavecave

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cavecave

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    masaj

Vizitatori Recenți Profil

1.741 citiri profil

cavecave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Am fost de curand la Nirvana si dat fiind faptul am fost de multe ori ma simt dator sa las macar un review. Am revenit la Eva, si a fost o revenire foarte placuta. Ca de obicei Eva arata foarte bine, este foarte senzuala si cu atitudine foarte erotica in acelasi timp. Nu dau note pentru ca as fi subiectiv, fiind mai vechi cunostiinte. De revenit cu siguranta.
  2. Am revenit săptămâna trecută la Adela. Ca de obicei a fost o reintalnire intensa. Experienta si senzualitatea Adelei se simte cu siguranta si pentru mine e dintre cele mai bune masaje. Salonul, este dupa pararea, mea de top. Note nu dau pentru ca as fi subiectiv, dar sunt foarte mari.
  3. Salutare, Am revenit la Fantasy pentru a doua oara. Am ales telefonic pe Adela, si am avut o surpriza foarte placuta sa revad de fapt o veche cunostiinta. Salonul mi-a lasat o impresie buna, curat, discret samd. Interesant este faptul ca este pusa cabina de dus in camera. Unica problema din puctul meu de vedere este parcarea, daca vii cu masina in cursul zilei. Revenind la masaj, dupa cum ma asteptam, avad si flashback-uri din trecut, a fost de exceptie. Adela este foarte frumoasa, foarte comunicativa si timpul a trecut prea repede si placut. Pentru ca stiu ca ar trebui sa dau si note, voi incerca, desi imi este greu sa nu fiu subiectiv: Masaj relaxare: 9 Masaj erotic: 10 GFE: 10+ Eu unul voi reveni cu placere Multumesc Adela.
  4. Cu mine personal nu a fost grabita deloc si au fost posibile si mangaieri. Cunni: cred ca este o chestiune ce tine de "chimia" dintre cei doi, nu ca parte strict din masaj, si nu as vrea sa ma pronunt.
  5. Salut, Fiind primul meu review, desi sunt inscris pe forum de ceva ani, ma bazez putin pe ingaduinta voastra :). Revenind la subiect, as vrea sa las un scurt review pentru Oana. Ne cunoastem de ceva timp, si vazand unele review-uri, as dori sa las si impresiile mele, poate din alta lumina. Oana este o fata foarte simpatica, frumoasa din punctul meu de vedere. Ceea ce ma atrage cel ma mult este veselia ei. Foarte comunicativa, nefiind nimic mecanic si sec. Masajul este foarte placut si senzual. Locatia Unirii este foarte OK. Nu as vrea sa dau note pt look si masaj deoarece este un lucru foarte subiectiv, insa pentru mine ar fi doua note mari. Igiena 10. GFE cu mare incredere 10+. De revenit, cu siguranta oi reveni. De recomndat? As tinde sa o tin pentru mine ;) Multumesc
×
×
  • Creează nouă...