Sari la conținut

barbat35

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre barbat35

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.851 citiri profil

barbat35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

16

Reputație

  1. Denisa, 0769731498. Nu excelează la implicare, dar e miniona slim, la corp arata chiar bine.
  2. Gasit numarul pe publi, am ramas pentru o finalizare, atras de genul slim. Platit 200, iar dupa actiune, cat m-am dus la baie, mi-a umblat in portofel, de unde mi-a luat 100 de lei. A fost fata de treaba, ca mi-a luat doar jumate din cate mai aveam. Interesant ca era de etnie, eu nu aveam prejudecati, dar acum incep sa ma intreb... Din pacate nu m-am gandit sa-mi verific portofelul la plecare. E prima data cand mi se intampla. In concluzie, pentru ca probabil isi va schimba numarul, daca auziti de etajul 3 pe Cantemir nr.20, va sfatuiesc sa evitati.
  3. 0720851921 Deși, la cât de impertinent ești...
  4. Scuze, vad ca nu pot sa modific postarea inițială, asa ca mai adaug aici: contactata prin WhatsApp și ea vorbește doar engleza! Probabil puteți comunica cu ea și în chineză! 😆
  5. Din ciclul "Mi-am facut damblaua!", am vizitat-o si eu zilele trecute, ca nu puteam sa ratez ocazia de a-mi satisface fantezia cu o asiatica. Fata este exact cea din pozele puse de @Muzicutza, pe prima pagina, deci la descriere nu prea mai ai ce sa adaugi. Slim, micuta, asiatica clasica. Tot la "clasic asiatic" ar intra si funduletul ei care nu e chiar asa sexy, sau nu pe gusturile mele, dar la capitolul asta mi se pare ca nu prea stralucesc ele in general. In schimb e foarte zambareata si lipicioasa - aici romancele ar avea ceva lectii de luat. Cred ca la ea am vazut cea mai subtire gamba de femeie. 400 lei ora, ON si NP, mi se pare cam mult, dar deh, fantezia...stiti voi.. iar ea clar profita de faptul ca sunt putine prin Bucuresti. Va sfatuiesc la plecare sa faceti un dus acolo, pentru ca sigur o sa mirositi din greu a parfum si o sa va si inroseasca cu rujul ei. Locatia e ok, cam departe pentru mine, dar macar gasesti loc de parcare, iar inauntru e curat. De recomandat? "Tehnic" vorbind, pretul e cam sus, dar ea este clar o femeie de recomandat.
  6. Daca vreti sa aveti de-a face cu o femeie, atunci straduiti-va sa o intalniti pe Alina. Forumul asta e unul din cele mai bune si utile retele sociale, si nu e nicio ironie in afirmatia mea. Hmm... am si baut, dar da, se acorda subiectul cu predicatul, deci "forumul" cu "unul", chiar daca "retea" e la feminin, cred ca e bine. Revenind la subiect, desi inteleg rostul regulilor, acum o sa-mi permit "un pic" sa le ignor. Voi respecta insa spiritul forumului si voi transmite un mesaj: vrei sa intalnesti o femeie, in adevaratul sens al cuvantului? Vrei sa uiti ca esti presat de timp? Vrei sa discuti relaxat si sa scapi din vedere scopul pentru care ai venit? Hmm... dar stai, poate ca tocmai de asta ai venit?! Ai fantezii cu colega de la birou? Iti place sa tragi cu ochiul si sa ghicesti femeia din "spatele" rochiei si a ciorapilor cu dunga? Daca raspunsul e un "da" la oricare din intrebarile anterioare, atunci "Alina" e o rezolvare posibila. Poate ca nu e ieftin, dar merita. Tarifele sunt publice si nu le mai mentionez (desigur ca eu nu le-am stiut si a trebuit sa scot telefonul in fata ei ca sa...). In ceea ce priveste apartamentul: dupa chipul si asemanarea locatarului. Nu am ce sa dau cu minus aici. Iar ce a fost in pat... a fost si ramane intre noi, dar mi-am format convingerea ca ea poate cam tot ce-ti doresti. Daca insa esti obsedat doar de corpul perfect (eventual si tatuat), lucrat la sala si ajutat de tinerete, iar GFE e o chestie obositoare pentru tine, ce intra la pierdere de timp, atunci "skip".
  7. Mai miniona decat Laura, 0760461440, nu cred sa gasesti.
  8. Si unde e bataia de joc? In afara de 2-3 virgule, ce anume nu e bine?
  9. Sigur nu vei fi dezamagit aici: https://nimfomane.com/forum/topic/6752-bella-0731733587/?hl=bella
  10. Nu mai lucreaza. Sau daca lucreaza nu mai raspunde la acest numar. Am incercat sa dau de ea acum o luna si persoana care a raspuns mi-a zis ca Simina nu mai este in locatie.
×
×
  • Creează nouă...