Sari la conținut

mental4real

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mental4real

mental4real's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. @ darria cand intentionezi sa te intorci in Bucuresti ?
  2. Am vizitato eu cand era la Romana , fara figuri , nu este foto model dar merge de o descarcare rapida
  3. Buna Andra , as dori sa stiu daca mai activezi. Ma intorc in Bucuresti saptamana viitoare si as fi tentant sa iti fac o vizita. Colegul @imparior ai ajuns pana la urma ?
  4. Alessia daca ai raspunde la telefon , poate te-am si vizita !
  5. Am tot incercat eu sa sun si nu raspunde . M-as fi riscat
  6. ROSCATA nebunatica, vino alaturi de mine sa te satisfac cum numai eu stiu normal in orice pozitie, oral de nota 10, nu vei regreta, se poate si un show ca in filme, se poate si dominare, ce nu ai acasa gasesti la mine, pupici. 0767.100.572- Sunt curios daca a fost vre-un viteaz la doamna, eu unul nu m-as putea vedea intr-o camera cu dansa NEVER!
  7. Aflandu-ma in zona acum cateva zile m-am decis sa i fac si o vizita fetei.O cheama Alice are 22 ani , locatia de la mall vitan mergi cam 200 m pana dai de o brutarie, te invarti pe cateva stradute si ai ajuns. Sta la casa cum intri in curte prima usa pe stanga.-Oral + normal pret 100 lei ora.-Fata curata , locatia la fel , prosop curat .Oral foarte bine executat (pune mare pasiune ... ball lick , spit , tot tacamu) face si CIM dar trebuie sa mai dai ceva i-as da un 9.5Normal - 8 , schimba pozitiile se misca bine deasupra.Concluzii:-Vorbeste nu mult , foarte mult am stat cam 1si 15 min, face FK , se straduieste sa pleci multumit,poze reale desi mi-e mi s-a parut ca a mai luat cateva kilograme de cand a facut pozele.-Nu este mare frumusete dar nici urata ... un mod placut de a schimba meniul de acasa.Astept intrebarile voastre daca este cazul.
  8. Multumesc pentru post petrepetre02. Trebuie facuta o vizita cat de curand. Welcome back andreea.
  9. Chiar nu a fost nimeni la ''Zoro'' , eu am sunat mi-a vorbit frumos la telefon , am inteles ca are 22 ani desi la telefon mi sa parut mai in varsta
  10. TANDRA senzuala si afectiva, ofer oral si normal, locuiesc singura, singura, pozele sunt facute recent in locatie, discretia si igiena garantate, zona Mall Vitan,! 0786.061.496 Pret 100L/ora A fost cineva la ''duduia''? M-ar bate gandu sa i fac maine o vizita. Sry am uitat sa uploadez pozele.
  11. Inseamna ca s-a mutat si si-a luat si colega. Ps: eu din cate imi aduc aminte nu avea nici un tatuaj.
  12. hm.. ceva nu se pupa aici si eu si chucky am vizitat-o in locatia de la unirii ( Sherifs ), iar pretul erea de 100 lei ora in plus erea singura nu avea nici o colega.
×
×
  • Creează nouă...