Sari la conținut

email_naspa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre email_naspa

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.708 citiri profil

email_naspa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

85

Reputație

  1. Ce acrii sunt strugurii ...cruell-o :)))
  2. Excelent spus! De abia aștept sa ne "mulam" din nou 🥲😚
  3. O experienta deosebit de plăcută cu Antonia. 10 pe linie la tot din partea mea: locație, servicii, aspect, personalitate. Dacă se lasă și de fumat ... Te pup, mulțumesc și pe o data viitoare.
  4. Ce treaba are cat cere. Cand ai bani, important e sa fie frumoasa si sa faca sa te simti bine. Cand nu ai bani, tipi pe forum. Got it?
  5. Cum zicea un confrate mai sus, dupa o alinere de planete si constelatii (sau pur noroc pt mine), am sunat, a raspuns, am stabilit ora si ne-am intalnit. Alexa este foarte frumoasa si chiar inalta. Peste 1.70 cu siguranta. Daca mai pune si tocuri, aprope ma ajunge 😋. Sani mari, siliconati dar in perfecta proportie cu restul corpului. Buze carnoase (probabil facute) cu care face un FK incitant. Fund numai bun de jucat cu el. Carnoasa si cu piele fina. Par lung si negru, cu extensii. Pozele postate de ea sunt conforme cu realitatea. Este dezinvolta, foarte sociabila si bine crescuta in aceasta meserie astfel incat sa ii inteleaga toate dedesubturile. Stie sa isi faca clienti si mai ales cum sa ii pastreze. Locatia: 9 (Curat, ingrijit totul. Ar merge un pres la baie sa nu iti rupi capul cand iesi din cada. Dulapul foarte aprope de pat si nu prea poti profita sa o pui in picioare cu mainile pe oglinda de pe dulap. Camera luminata bine) Aspect fata: 10 Aspect corp: 9 (personal nu imi plac tatuajele in mod deosebit, e bine ca momentan are doar cateva destul de discrete) ON: 10 (atentie peste tot, CIM, DT, priviri ... cam tot tacamul) NP: 10 (orice pozitie este acceptata, se muleaza bine pe cerintele clientului) Anal: nu face GFE: presupun ca depinde si de conexiunea creata, dar daca exista click-ul, exceleaza si la acest capitol. Pt mine e tot de 10 Sper sa nu fi uitat vreo nota. A fost o experienta foarte placuta, si sper ca si pt ea. Primit si o sticla de apa pt drum inapoi, ca doar pierdusem 2kg dupa actiune :))
  6. Toate recenziile de pana acum sunt corecte. Alice este o fata foarte frumoasa care se mulează bine pe cerintele clienților. De revenit cu siguranta. Locatia: 7 (baia cam nasoala, perdele trase in camera de lucur) GFE 9.5 Aspect: 9.5 Igiena: 10 Oral 9 Normal 10 Anal: nu am incercat Mersi Alice!
  7. Vrei sa facem fractura cervicala iutandu-ne la poze :))
  8. Ma alatur miscarii "MU13 BR3TT" PS: buna aia cu trebuie sa ti se scoale sa dai muie. Genial! I-a cam pierit glasul :)))
  9. Tasha, exista un proverb intelept in limba romana: "nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita"
×
×
  • Creează nouă...