Sari la conținut

danny18000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danny18000

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pe plajă

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

danny18000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. 25 de ani probabil avea acum 10 ani, am vazut-o in live pe facebook mai demult si parea destul de masiva, fapt care m-a determinat sa nu o vizitez. Poate o fi slabit intre timp.
  2. Pai daca te lauzi atat ca lucrezi doar in grup inchis ptr ce iti mai postezi numarul de telefon? :slap2 :slap2 :slap2
  3. Fiecare cere cât vrea ptr corpul lui/ei. Fiecare merge unde vrea pe banii lui. Este o piață libera în care există atât cerere cât și oferta.
  4. Persoana din anunt e reala, se vede clar ca este un travestit care destul de bine in poze, nu stiu cum e in realitate. https://www.instagram.com/___andreea___eveline_/ Lori anul trecut cerea 150 pe numar si avea si silicoane si arata de o mie de ori mai bine decat arata respectiva din anunt.
  5. Acum fara suparare, 9 din 10 transsexuali/travestiti de la noi sunt persoane fara scoala/educatie elementara. Nu e nici greu sa-ti dai seama de asta atunci cand vezi mii de erori gramaticale la fiecare postare de-a lor. Sa pretinzi un job de inginer/avocat/doctor de la o transsexuala e ceva ce tine de domeniul fantasticului. Intre a lucra la mec pe 2000 lei pe luna si a se fute pe 300 de lei ora e firesc sa aleaga a doua varianta. Eu ca si client nu pun accent pe lipsa de educatie, prea putin ma intereseaza asta, ci pe atitudine/prestatie/aspect fizic.
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/133038-atentie-doi-ciorditori-cu-peruci-calea-victoriei-cu-grivita-0753905205-si-0756560394/
  7. Prost e ăla care dă, nu ăla care cere. Dacă sunt idioți care o plătesc, e problema lor. În fond, pe banii tăi faci ce vrei.
  8. danny18000

    Tanya

    Este reala. Am trecut recent prin patul ei, arata exact ca in poze, inalta, slabuta, silicoane. GFE maxim, foarte dragastoasa si receptiva, "pasarica" tare si functionala. Recomand!
  9. Cred că tu ai început primul să jignești, eu doar ți-am răspuns, firesc. Cât despre lucrurile pe care zici că le spui tu pe față, aberezi mult și prost și ești și în necunoștință de cauză. 😉 Haidi pa, bossule!
  10. Lupul isi schimba parul, da' naravul, ba. In ciuda aparentelor tot un garoi jegos esti si asa o ramai toata viata ta.
  11. Eu am fost activ, stai linistit. Chiar nu e problema ta daca eu ma duc la TV/TS. Persoana care a initiat topicul a intrebat daca anuntul e real sau nu, si bineinteles de la ceva s-a ajuns la cu totul altceva. Ati inceput sa mancati cacat, cum o faceti de mrereu cand apare cineva care nu e din gasca voastra infecta. Cu sau fara silicoane tot niste jegosi fara caracter o sa ramaneti.
  12. Pai el/ea este la fel de gay ca si tine, am stiut foarte bine ca ma duc la un travestit, care desi e TV e mult mai feminin decat esti tu. Faptul ca are si pula mare a fost extra, habar n-aveam ce ascunde in chilotei. Degeaba iei tratamente daca momentan esti cat porcul de Craciun. La cum arati acum sa fii sigura ca nu o sa te vizitez niciodata. Ti-am zis du-te la sala, lasa shaorma si probabil o sa ai mai mult succes. Iar faptul ca intri pe topicul altei escorte si incepi sa mananci cacat despre ea imi arata ce fel de caracter esti. Stiu, ti-e frica de concurenta. Succes la slabit!
  13. Fara suparare, mai bine te-ai apuca de o dieta, de sala etc, cred ca daca ai slabi 30-40 de kg ai arata destul de bine.
×
×
  • Creează nouă...