Sari la conținut

adita

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adita

  • Dată Naștere 01.01.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Earth

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Reputație

  1. Raspund tarziu. Cam asa arata. Oricum, bruneta si la par si la piele, romanca dupa accent, si fff skinny.
  2. Am fost eu . Megablocul de fete de la Dristor. Locatie : 8 ( baia arata groaznic , dusul e doar un furtun alb care nu mai are nici macar insertia aia metalica pe el si cada e plina de ciment/var/chit ) Prosop de baie uscat dar cred ca refolosit. Tipa arata bine, spune ca are aproape 20 de ani, extrem de curata, niste sani frumosi si supli, n-am ce zice. Servicii : Totul protejat . Nu ai voie sa faci aia, nu FK, nu ma pune sa iti arat pasarica , hai odata , daca iti convine asa bine daca nu nu am ce sa-ti fac. Ce sa zic ?!.. acraa , nu am vazut femeie mai acra ca asta. Oralul il face super misto numai ca fiind prin prezervativ nu prea te bucuri de el. S-a urcat deasupra, stai ca nu intra ca nu ma umezesc usor.. deja mi s-a inmuiat de la atatea ifose. M-am imbracat si am plecat . Pentru atitudine ii dau 2 Ca.. ce vrei draga la banii astia ? Ce vrei tu gasesti la d-alea de sute de euro. Da mie poti si sa imi dai ca tot nu fac. Ma protejez ca asa m-a invatat sor-mea ca e in meserie de mult. Sunt curios daca o sa mai scrie cineva recenzii , poate primeste ceva mai bun.
  3. La nr asta acum apare alt anunt: BRUNETA reala, am corp frumos filiform, 25 ani, ofer masaj terapeutic de relaxare, mai multe detalii poti primi la telefon. Central, singura, nu accept vizita fara prg. M. Bravu. Programul meu este intre 09-18 Fost azi, programat cu 20 min inainte.Intr-un bloc cu destule etaje. M-a ghidat sa urc , m-a poftit inauntru. Era imbracata cu pantaloni scurti negrii pe juma' de buca, niste ciorapei 3/4 si o camasa legata in jurul taliei. Tipa chiar e skinny , cam 1.65 inaltime, tatze mici , frumusica. Note: Locatie- 5 ( dus fara ...dus.. adica doar furtunul) , prosop curat, patul scartaie ca toti dracii. Fata: aspect fizic - 9 ( daca iti place genul cu pizda pe os), proaspat epilata, curata GFE: 9 , foarte volubila, prietenoasa, incearca sa se faca placuta Oral: 8 , totul protejat, atentie si la outze, face deep, nu-i rea Normal: 9 - pasa curata, se implica, are initiativa, geme( incearca sa creeze atmosfera). Schimbat 4 pozitii. Fk- face Anal: nu am intrebat COB:asa am finalizat Halatu: 100/fin
  4. Legat de schimbat anvelopa de la sex anal pentru sex vaginal( s-a discutat mai 'napoi): Nu e vorba de cat de curata esti.Sunt sigur ca igiena ta este exemplara. Problema este ca in intestin traiesc niste bacterii benefice digestiei , spre exemplu streptococcus faecallis, bacillus mesentericus, clostridium butyricum.. etc. Bacteriile astea nu au ce cauta in vagin.Peste ani , cand imunitatea corpului tau va scadea ai sa intelegi ce greseala ai facut in tinerete. Pentru futaci.. cat timp fut cu prezervativ nu sunt riscuri.
  5. Fost si eu pe la domnisoara. Locatia: aceeasi, ca si cea prezentata mai sus. Sunat, programat cu cca 20 min inainte. Pe tocuri , Imbracata cu niste ciorapi cu portjartiera, sutien si o dantela ce tinea loc de fustita . A facut un lapdance care mi-a placut. Oral si normal am facut cu prezervativ ( a fost algerea mea la oral). Oral: 9 Normal: 9 ( este stramta si se si umezeste desi la inceput a pus putin lubrifiant) GFE- as da 10 pentru ca mi-a placut cum s-a purtat, si-a jucat bine rolul , a gemut, etc. Clar ca nu eu sunt vreun armasar sa o fac sa geama insa si-a intrat in rol si m-a facut sa ma simt bine. Garsoniera : 8 Baie : 8 Prosop- mi s-a parut folosit. Halt- 100 lei o tura sau 150 o ora. Eu am ales o tura pentru ca stiam ca a doua tura ar fi venit cu intarziere. Eu unul o sa mai vin cel putin odata.
  6. nu avea nici o legatura cu domeniul asta...iar o discutie in acest sens nu ar fi omorat pe nimeni.... dar respectam decizia.
  7. Buna Ana, O colaborare in alt domeniu... te-ar interesa ?
  8. Salutare, Am fost eu pe la D-na in urma cu o luna. E pe la P-ta Iancului, pe strada Avrig , intr-un bloc. Tipa arata binisor pentru varsta ei , eu zic ca are peste 44. Problema e ca e cam ciudatica, se fereste de vecini, nu face zgomot, te roaga sa nu vorbesti tare ca aud vecinii. Anuntul este pentru masaj - asadar m-a primit imbracata casual. ( niste pantaloni si o bluza.. nu am retinut prea mullte detalii). Garsoniera e destul de neingrijita , are mobilier vechi, un pian de epoca si un pat pe care era acelasi cearceaf din pozele de mai sus.. probabil ca era de aceeasi varsta cu patul. M-am dezbracat pentru masaj si s-a apucat sa ma unga cu un fel de lapte de corp. Practic masajul a constat doar intr-o ungere cu lapte de corp. Am intrebat-o direct daca se poate merge mai departe pentru ca nu prea m-a dat pe spate cu masajul .S-a tot facut ca nu intelege insa dupa mai multe propozitii in care i-am dat de inteles in diferite moduri, cu diferite sinonime din dinctionar ca vreau sex a raspuns ca " bine , insa sa nu depasim o ora" S-a dezbracat , am scos un prezervativ si inainte sa il pun am rugat-o sa im faca un oral. Oralul la ea e o laba in care isi misca mana doar la baza penisului si cu gura larg deschisa incat sa simt doar ca intra si ca iese din gura .. poate doar sa atinga putin buzele. Am pus prezervativul si am rugat-o sa se urce deasupra, S-a suit si se misca de parca imi facea bioenergie. Intrucat se blegea am pus-o cu fata in sus si i-am dat in pozitia misionarului. In aceasta pozitie doamna a depus eforturi mari.. sa zambeasca si sa isi mangaie parul .. si cam atat . Am mai schimbat o tura pe la spate ( are niste hemoroizi foarte reusiti) si iar misionar si am terminat. Note: Locatie - 5 Aspect fizic - 8 ( pentru amatorii de mature , are un semn de operatie cezariana in rest arata destul de bine) Masaj - vorba lui Albu : minus infinit Oral - 1 Normal - 2 Platit : 100 lei , stat maxim o ora. Faza e ca pe parcusrul partidei ma bufnea rasul ca se uita la mine de parca urma sa o iau de nevasta ))) In concluzie .. daca va plac femeile care se uita la tine ca popescu-bitanescu si care stau sa le futeti puteti merge. Eu o sa ma mai duc cand o sa mai vreau sa " ma rad " ... si pre curand nu mai vreau.
  9. adita

    0761356184 Alina

    0761356184 INCEARCA ceva nou, vino sa iti relaxezi tot trupul strapuns de multa munca si stres, ofer masaj de relaxare, bioterapie, bioenergie, facial, capilar, cervical, thailandez senzual, nu ofer sex, 150 L ora, zona Unirii, Am fost la domnisoara zilele trecute. Am sunat , m-am programat , m-a asteptat si am urcat. Fata are in jur de 22 de ani , bruneta , arata foarte bine si cam atat. Din punct de vedere al serviciilor as putea spune urmatoarele. Am facut un dus - baia destul de dezordonata si am gasit un tub de gel amesecat cu apa. Am platit 150 urmand sa ma las pe mana ei timp de o orea cu tot ce poate ea sa imi ofere mai bun. M-am intins pe un pat normal cu fata in jos si a inceput sa imi faca "frectie" de parca eram racit Dupa 15-20 min de frectie pe spate si pe picioare m-a intors cu fata in sus. M-a mai masat 5 min pe picioare dupa care a inceput sa imi faca o laba. In tot acest timp televizorul a mers pe U-tv si in primele 10 minute a mai si vorbit la telefon cu telefonul tinut intre umar si cap spunand ca ea e la munca si ca are treaba si ca ii da respectivei persoane 100 lei sa isi ia medicamente. Dupa laba am facut dus , m-am imbracat si am plecat.Garantez ca nu e maseuza profesionista asa cum se vrea a fi. Probabil ca are vreun curs de masaj de 3 ore. Note: Aspect fizic - 10 Masaj - 5 Atmosfera - 2 Handjob - 2 Eu unul nu mai vin.
  10. ACASA la mine, domnisoara delictata te invit la mine pentru un masaj profesional de relaxare, intretinere corporala, masaj thailandez, discretie, curatenie, Pret 100lei Simtind nevoia de un masaj de relaxare si nu numai am pus mana pe mouse si am cautat in anuntul tlefonic Am gasit-o pe domnisoara si am zis sa incerc. Am sunat si mi-a raspuns o domnisoara cu o voce relativ placuta care mi-a spus ca se numeste Alesia o pot gasi pe Splaiul Unirii intre intersectia de la Unirii si strada Marasesti. Am intrebat ce presteaza , mi-a spus ca face masaj de relaxare si masaj thailandez . Pentru alte sume mai face si " altceva" . Cand am intrebat de suma mi-a spus ca doar masaj cu finalizare prin tehnici de masaj costa 100 lei si cu acel altceva face 150 de lei Mi-a indicat blocul si scara , cand am ajuns am sunat iar , am urcat si m-a poftit in apartament.In locuinta se mai auzea o voce de fata insa in alta camera. Pot sa spun ca nu are nicio treaba cu fata din poze. Tipa are cam 23-25 de ani , vopsita blond , nici grasa nici slaba , cam 1.65 , sanii potriviti si putin lasati dar OK. Mi-a adus un prosop curat si m-a poftit la dush. Intre timp s-a pregatit si ea si cand m-am intors i-am spus ca verau masaj si extra ce stie ea. M-a intins pe pat si mi-a facut un masaj pe spate , fese si picioare destul de bun zic eu , folosindu-se de un lapte de corp. Dupa vreo 20 min de masaj pe spate m-am intors cu fata , a facut si putin masaj la cocosel si am trecut si la happy ending. Mi-a pus un prezervativ , a facut un oral nu ceva de speriat insa mi-a placut ca gemea si parea ca ii place (desi cauciucul ala nu cred ca era prea gustos La sex normal am schimbat vreo 3 pozitii si mi-am dat drumul in prezervativ. Ca sa fiu in litera legii iata si note: locatie : 8 (simplu si curatenie acceptabila) fetita : aspect 8 insa gfe: 8 ( este sociabila , volubila , are un vocabular ok) - minus 2 puncte pentru ca s-a ridicat de la masaj si a raspuns la telefon. oral: 6 (nu m-a dat pe spate ) normal : 8 ( nu e rea fata) As penaliza total puncte pentru ca poza pusa pe net e fake. La plecare am facut dus impreuna dupa care am rugat-o sa mi-o prezinte si pe colega. A venit si a stat 2.5 secunde . Va pot spune ca e brunetica , 1.65-1.70 , in jur de 20-22 de ani . parca a spus ca se numeste Alice (sau ceva in genul) ... in fine ca aspect un 8 si pentru ea. Eu unul o sa mai revin la ea din cand in cand pentru masaj.
  11. Toata stima Chucky ! Asteptam o carte despre aventurile tale.Sunt convins ca ar iesi un best-seller
×
×
  • Creează nouă...