Sari la conținut

yoo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yoo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

1.366 citiri profil

yoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Salutare la toata lumea.Din pacate aceeasi chestie am patit-o si eu.Dupa indelungi incercari de a face o programare la acesta domnisoara si dupa la fel de multe esuari,decid sa mai incerc o ultima data si hotarat fiind,pun pana pe telefon si sun,imi raspunde si aflu cu stupoare ca nu mai primeste clienti noi. Dezamagit fiind,inchid si imi spun ''keep moving on''.
  2. Eu trec zi de zi prin acea zona,foarte nasola tipa,nu recomand,
  3. Salutare, Ieri i-am facut pentru a doua oara o vizita Adinei,la fel ca si prima data a respectat programarea. Locatie:Normala,aspectul acesta nu prea ma intereseaza Aspect:Fata chiar arata bine,a mai slabit fata de ultima data cand am vazut-o Oral:Nota 10,DT+CIM Normal:Se misca bine,am schimbat cateva pozitii GFE:Nota 10,chiar te face sa te simti bine,afectuoasa. Pret:100 lei O+N Chiar o sa mai revin,stie sa se poarte cu clientul.
  4. Salutare, Am vizitat-o si eu acum cateva zile pe domnisoara Alina,dupa multe amanari.Sunat inainte,stabilit sa ne vedem peste o ora,ma prezint in fata blocului,sun din nou,imi spune etajul si ap.Domnisoara ma astepta dupa usa,intru si primul lucru care mi-a atras atentia au fost sanii...pur si simplu mari si superbi... Am stat putin de vorba,foarte prietenoasa,vorbeste frumos,foarte glumeatace mai,o prezenta chiar placuta.Am ales varianta de 150 lei si da-i bice. ASPECT:9 Putin plinuta,dar pe mine nu ma deranjeaza aspectul acesta,chiar imi place. ORAL: 10 Normal:9 este destul de stramta,coopereaza,cand am obosit eu a preluat ea LOCATIA: Nici nu m-a interesat
  5. Imi cer scuze ca nu am facut recenzia conform,completez la ce am scris mai sus: Locatie nota 8,este un apartament normal,curat,nu m-am dus sa cumpar locuinta. Atitudine nota 8,nu prea a vorbit,sincer sa fiu nici eu,eram pe fuga. Aspect nota 8,la fata frumusica,sani maricei,fund bombat,micuta de statura. Prestatie nota 9,nu a comentat nimic,oralul este nebunie mare cu finalizare CIM. Decartat 100 lei aproximativ 20 min.
  6. Avand putin timp liber astazi am zis sa ii fac o vizita domnisoarei Anda,asta dupa ce am citit atatea recenzii pozitive.Imi iau inima in dinti si sun la nr din titlu,mi-a raspuns Alina,mi-a comunicat tarifele telefonic si sa revin cu un telefon cand ajung in fata la Mega image.Am sunat cand eram in zona,mi-a raspuns de data acesta Anda,care mi-a dat detalii cum sa ajung in locatie.M-a asteptat dupa usa intr-o rochita sexy,fata are undeva la 1.60 inaltime,la corp exact cum imi place mie(sa ai pe ce pune mana),sani maricei si tari si un fundulet bombat.Eram venit de acasa improspatat,ea s-a dus pana la baie,am asteptat cuminte dupa care a revenit si s-a dezbracat.In acel moment mi-au iesit ochii ca la melc.Am ales varianta de 100 lei,dupa care incepe sa ma sarute pe piept coborand din ce in ce mai jos pana a ajuns la cel mic care astepta cu nerabdare sa fie bagat in seama. Oralul este demential executat ca la carte,atitudine OK,foarte draguta,apartament curat,baie curata. Cu siguranta am sa mai revin in cel mai scurt timp posibil.
  7. Salutare la toata lumea, Zilele acestea i-am facut si eu o vizita Ginei pentru prima data si pot spune ca nu regret ca am ales-o pe ea.Locatia este tot pe langa liceul Caragiale. M-a asteptat dupa usa,vorbit putin,dupa care am trecut la actiune(am ales 2 finalizari/1 ora). Oral:Face un oral de milioane cu atentie la zonele invecinate,plus un CIM de milioane,iti tremura genunchii. Locatie:Curata,intimitate,placuta. Normal:Nu se opune daca vrei sa incerci mai multe pozitii. GFE:Este foarte comunicativa,te ia in brate,te face sa te simti bine alaturi de ea. Halatul:Decartat 120 lei pentru 1 ora. Va recomand tuturor.
  8. Salut, Am vizitat-o si eu in aceasta seara,ca locatie este foarte OK,un oral de nota 10+,masaj de nota 20,pur si simplu te inebuneste...fata este putin mai plinuta,acum depinde gusturile fiecaruia daca le place sau nu,eu personal sunt multumit,asa ca va recomand cu placere sa o vizitati....Este profesionista...Recomand
×
×
  • Creează nouă...