Sari la conținut

farisau

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre farisau

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

4.430 citiri profil

farisau's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

236

Reputație

  1. farisau

    Carina 0741577885

    Multam. Eu am sunat azi si mi a zis ca nu are locatie, doar deplasari. Am intrebat dar maine??? Nu stie daca mai este in Iasi… te doare mintea Ba nimic bun/interesant la noi… trebuie delegatie😂😂😂
  2. si cam care ar mai fi preturile, daca mai tii minte... fetele cum sunt?
  3. 1. e stres anuntul sau ai scris ceva gresit 2. a facut un coleg recenzie 3. depune si tu efort si macar pe asta sa o cauti.
  4. mai functioneaza? cat e sampania?
  5. salutare, am incercat si eu sa ma intalnesc cu domnisoara, din pacate nu sa realizat.... am sunat, nu raspunde.... am scris pe watt's up nu mi a raspuns de vreo 4 ore. concluzie nu buna din pacate... spor.
  6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/accept-cupluri-fata-baiat-deplasare-la-hotel-sau-pensiune/ghg8gdi80f777hffdigf1h6hie6ee4ig.html salutare, am fost saptamana trecuta pe la domnisoara, vb la telefon intreb daca pozele sunt ale ei confirma ca da 😂😂😂, ajung la locatie si cam asta a fost actiunea: locatie: 6, nu intri in dormitor ca acolo doarme ea, deci practic pe hol/living/bucatarie sau cum vrei sa ii spui pe o canapea extinsa, naspa aspect: 7, nu este ea din poze, clar, dar mi sa parut interesanta, imbracata casnic, nimic special, poate eram si nefut, plm oral: 6 nimic spectaculos, practic doar a existat normal 6: dezamagit, implicare spre 0, sta acolo, nici macar nu mimeaza ceva, nimic lovele 150 nr. nu recomand. in continuare nu gasesc mai nimic bun, nou in iasi din pacate.
  7. deci cum sa iti o descriu, ca mare poet nu sunt, are peste ce sa ii dai 2 bucati de palme, "fund bomba" are, nu e placa de calcat rufe daca la asta de gandesti. eu nu am o aplecare foarte mare catre una sau alta, daca e buna de pula e buna, punct. dupa mine e de futut. de asta si concluzia: de revenit. sper ca am fost clar si util. spor.
  8. salutare, am trecut pe la domnisoara in incercarea sa vad despre ce este vorba, am vorbit la telefon, totul ok, amabila, am ajuns, insa cand am intrat ceva nu a "mers" si nu am ramas. nu este pentru "gustul" meu. atitudinea si chipul nu pliau pentru mine. spor
  9. salutare am trecut saptamana aceasta pe la domnisoara si cam asta ar fi recenzia: locatie 7 - zimbrului, deci nu imi place zona deloc, in apartament ok. aspect 8, micuta de inaltime, corp frumos, cur misto, per total e bine, oral 8-9 a fost bun, se plieaza pe ce ii ceri, oral np normal 9 aici mi a placut cel mai mult. cadou 200/un numar. mie mi a placut, chiar nu am mai trecut pe la o fata in ultima vreme de genu. revin.
  10. a reusit cineva sa se vada cu doamna??? se merita sa platesc abonament 100 lei sa pot trimite mesaje? 😀
  11. mai contribuim la forum si poate primim si noi aceste drepturi🫡
  12. pai si noi cum putem sa cautam aceasta doamna daca nu putem trimite mesaj??? ca nu stiu ce trebuie facut sa poti trimite! si sunt membru vechi😂😂😂
  13. salutare, daca tot am intrebat am si fost la salon. cam despre asta ar fi vorba: locatie: 4 - mizil 14, aceeasi casa, nimic imbunatatit, ci dimpotriva, fara caldura, nu stiu daca era apa calda, nu am fost invitat la dus(cei drept nici nu aveam nevoie si la cat era de frig chiar nu ma tentat sa verific) aspect: 7-8, am ales o pe alexandara, o tipa blonda, parul lung, sani mari - frumusei, cam 22 ani, interesanti sanii cei drept masaj: 5 practic o frectie cu ulei, nimic relaxant sau terapeutic. masaj erotic: 2 mult spus laba, ca nici laba nu a fost, ci ulei mult si frecat. alte aspecte au lipsit cu desavarsire, practic nu am pus mana pe fata, picioare, maini, sani, etc. nu am atins o, nu ca nu as fi vrut sau ca nu am propus ci pur si simplu nu se face. nu am vrut sa fiu tigan si sa insist, am propus nu sa acceptat. deci pt mine, nu recomand, nu am gasit nimic sa merite. timp 40 de minute, cost 200 lei, ca na am luat o ora, dar e alt ceas acolo.
  14. mai are acelasi numar? am sunat ieri si azi insa telefonul inchis. stie cineva ceva?
×
×
  • Creează nouă...