Sari la conținut

mcintosh

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mcintosh

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

922 citiri profil

mcintosh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Ce exceptia pilozitatii, ma incadrez flawless! :laugh2
  2. O mica intrebare am : numele este la modul figurativ sau e generat de unele radacini ruse? Scuze daca sunt indiscret, dar ma atrag femeile cu descendenta estica, pacat ca sunt prea putine la noi!
  3. Merci! ...deci dupa 12.00 si pana...no limit! Ne auzim in viitor!
  4. Buna seara! Daca optez pentru o ora - oral protejat + anal, protejat desigur, se poate? O seara buna!
  5. Referitor la ceea ce cauti...singura modalitate de contact este numarul din semnatura? Daca da, ar fi ideal daca ai preciza un interval orar cand poti fi contacta ta. O seara buna!
  6. Desigur..sunt perfect de acord! Nu caut in mod deosebit, o escorta care ofera fisting pasiv...doar ca.... in ipostaza asta mi te-am imaginat.
  7. Nu ma pot declara un expert sau master in fisting, dar am incercat de cateva ori si se pare, ca mi a iesit..bine. E un intreg mecanism de variabile, sau mai bine zis, e un proces complex care implica in mod imperativ relaxare si deschidere din partea domnisoarei / doamnei careia i se face fisting, si multa rabdare / tehnica si tact din partea celui care e elementul activ in toata treaba :-)
  8. Am uitat sa mentionez - fisting pasiv, mea culpa!..cat despre partea activa...nu sunt amator de senzatii extreme! :-))
  9. Felicitarile mele pentru talentul creator convertit in lirism! O minte inclinata catre partea intelectuala e mereu, demna de apreciat. Intrebarea mea scurta ar fi : se poate doar, masaj de relaxare si fisting in cadrul unei sedinte? Multumesc anticipat!
  10. In primul rand vreau sa i multumesc lui Chris73 pentru informatii...facand abstractie de usoara tenta ironica si de fraternizarea cu opinia lui MAXIMUS75....MAXIMUS75...e adevarat sunt un pic ipohondru...e o latura a psihicului meu...in opinia mea e normal sa fiu asa...dupa experientele maladive pe care le am avut pana acum...si pe care le am invins...seara pasionala pentru mine nu inseamna numai sex...inseamna in primul rand sentimente..si apoi sex....sincer nu am postat nicio recenzie pentru ca nu prea platesc pentru sex..de obicei obtin gratis sexul..recunosc..ma ajuta fizicul..abilitatile lingvistice...cunostiintele ....etc...de sfaturi de futut nu am avut nevoie pana acum...momentan am un penis functional..stiu la ce foloseste..stiu sa l folosesc...il folosesc....asa ca daca am probleme..o sa va cer sfaturi de futut... .Pacat ca locatia ta e in Transilvania MAXIMUS75..eu ma perind mai mult prin Muntenia...ar fi fost intresant sa stam fata n fata..eventual sa discutam....sa vad daca ti mentii opinia...cum ca as fi "bolnav la cap"...nu e o amenintare indirecta...nici o manifestare aroganta a egoului meu..nici macar o ironie...alta e ideea si sper ca ai prins o :-) ... .O zi buna va doresc si "activitate" placuta!
  11. Salutare dragi colegi!As avea cateva intrebari..in special pentru colegul Chris73.In urma cu cateva zile am avut o seara pasionala cu o veche prietena...mentionez ca pana la 30 de ani a avut o viata sexuala bogata...cu multi parteneri..multe experiente..etc...Contactul dintre noi a constat doar in french kiss si apoi un oral neprotejat din partea ei...oralul a constat doar in masarea si atingerea glandului cu buzele si in 2 tentative de deepthroat...deci a fost un semioral..:-) ....marea mea temere se numeste HIV...mentionez ca o parte din french kiss si semioralul..au avut loc spre dimineata dupa ce prietena mea s a spalat pe dinti... : 1.in cazul in care prietena mea ar fi seropozitiva..care sunt sansele de infectare cu HIV? 2.ea cu cateva zile inainte de contactul nostru a facut testul pentru HIV..Elisa presupun si a iesit negativ..e posibil sa fie totusi seropozitiva...chiar daca testul e negativ? 3.de ieri am un ganglion lateral mandibular si amigdala dreapta umflate si ma dor..ar trebuie sa fiu ingrijorat cu o posibila infectare? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...