Sari la conținut

adi_best_freind

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adi_best_freind

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.599 citiri profil

adi_best_freind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Salut baieti Azi se pare ca am avut norocul incepatorului la domnisoara in cauza . Cautam o partida simpla si rapida pt a ma elibera de stresul si problemele de la servici asa ca am pus mana pe tel am dat sms in jur de ora 12 jumate ,mi-a raspus imediat ca as putea sa ii fac o vizita la ora 14 . PERFECT Ajuns la ora 14 fara 10 in parcare la kfc dupa care am primit indicatiile locatiei . Ajuns in locatie care apropo este perfecta pt ce am venit ( nota 10 ) dupa usa era Diana imbracata provocator . Diana -( nota 9) - corp exact dupa gustul meu , subtire fara burtica despre care tot se zicea pe aici sau este nesemnificativa .Dupa o mica introducere si facut cunostinta am intrat in acctiune la cererea mea ( nu a fost nevoie de dus ca venisemn pregatit stand in zona ) la igiena din partea ei ( nota 10 ) nu am ce comenta . Actiunea (nota 10 ) venisem doar pt un sex oral - dar ca sa nu fie ceva banal sa apucat sa imi faca un masaj cu sani pe penis care a fost super placut dupa care a trecut la acctiune destul de adanc si atenta la zonele din imprejur eu sincer nu am ce sa zic a fost super super bine mai ales ca finalizarea a fost orala cea ce a facut sa merite nota maxima . In rest nu am facut nimic am lasat pt data viitoare care va fi foarte curand ! Multumesc Diana si ne vedem data viitoare !
  2. Atunci ramai fata cu pisica si cu papagalii dar cand vine chiria si restul facturilor sa la ceri lor ca noua nu vrei sa ne ei bani facandune sa ne simtim bine si confortabili!
  3. Asa nu mai este nimic de zis dar totusi eu consider ca trebuie sa fi in categoria top si.pt asta presupun ca ai nevoie de recenzi pozitive asa ca trebuie sa schimbam asta incepand prin ati face o vizita! Ne vedem cat de curand pup!
  4. Eu nu inteleg de ce o escorta de top ca Karina face panze de paianjen aici pe forum!? Chiar nimeni nu a mai fost la ea sau sa shimbat asa de mult?
  5. In pat nu dar in dus cu tine da pe hainele tale da si daca ai ghinion ca mine se mai si caca in olita ei din baie de cand intri iti taie tot cheful! De ce nu intelegi ca ai putea sa ai de doua ori mai multi clienti daca scapi de toate animalele din casa.iati in pana mea un acvariu cu pesti daca iti plac asa mult!
  6. Daca renuntai la gradina zoologica din casa poate iti mai faceam o vizita!
  7. Daca nu aveai meseria asta cel mai important era sa iti placa tie in cazul tau cel mai important pt TINE este sa te placa cati mai multi clienti .Apropo ai scapat de pisici??
  8. Frumoase poze daca NU erai tu in ele . Serios inainte erai cat de cat decenta daca scapai de pisicile alea as mai fi incercat odata sa vin pe la tine dar acum cu noul look nu mai am nevoie.Cine ti_a zis ca iti sta bine te minte.
  9. Salut baieti, Am fost si eu domnisoara acum 2 zile si sincer am fost mai mult dezamagit decat multumit! Am sunat la nr din topic si imi raspunde domisoara destul de repede , imi zice ca este libera in 20 de min si zic ok hai ca ajung in maxim jumatate de ora dupa ce mi-a aliniat toate servicile si preturile.Ajuns la locatie zona foarte dubioasa gen Ferentari sti ca intri dar nu sti daca mai iesi,urc nu inainte sa iau un suc rece,ajungand in fata usi imi deschide o fatuca draguta skiny pe genul meu de fata (cel putin asa am crezut) intru intr-un apartament mic ,inghesuit cu doi papagali foarte cuminti si doua pisici draguta la prima vedere pana cand au inceput sa se bata si faceau ca toate alea pe acolo,nu m-a deranjat in prima faza. Ne asezam sa fumam o tigare si sa bem un pahar de suc in timp ce pisicile se tot bateau intre ele( in tot timpul asta fatuca isi cerea scuze in truna),inainte sa ma duc la duc la baie sa ma dusez ca sa putem incepe acriunea ma roaga sa ii dau bani si ii spun ok vreau sa stau o finalizare si ia zice aa pai eu am crezut ca vrei o ora ca daca stiam ....si am zis in fine nu ma intreseaza ia bani pt o ora ,cand ajung in baie cine erau pisicile se bateau pe acolo le-am dat afara si m-am dezbracat lasand hainele pe masina de spalat adica in afara bai si ce sa crezi pisicile se bateu pe ele daramandule pe jos, in fine nu am luat foarte mare importanata scopul meu era altul. Am inceput actiunea am dezbract-o usor cum imi place mie ne-am sarutat putin dupa care a inceput cu un sex oral mecanic fara nici un fel de atentie la zonele de prin jur si cel mai grav lucru ca mi-o sugea umpic tipa la pisiti sa nu se mai bata si mai o sugea putin i-ar tipa la pisici nici nu mi se scula pula ,dupa numai 2 min zice vrei sa punem prezervativul si eu zic ok ca vad ca la oral nu avem chef ,ma intreaba in ce pozitie vreu si am pus-O capra nici o reactie sa se implice sa geme asa la misto nimic m-am concentrat sa imi dau drumul repede ca ma saturase, Ma duc la dus cu gandul sa dau si al doilea nr ca tot l-am platit cand intru in baie ce sa vezi mare pleasca ce cacat in tava pisici mi-a luat tot cheful de sex de mancare de tot.I-a sa scuzat de o mie de ori si iam zis din politete ca nu are nimic doar ca nu ti animale in ap unde prestezi ca patesti ce am patit eu.am facut dus si am fugit cat am putut de repede. Note Oral - 4 se oprea din supt ca sa certe pisicile ,nu are nici o treaba cel putin cu mine Normal - 4 urata pizda- fara nici un fel de implicare Anal -nu sunt fan Aspect -exact ce este in poze Atitudine - incearca dar nu ii reuseste deloc Tarif 120 - 2 finalizari Concluzie- MAI BINE LASATE CA NU ESTE DE TINE !!!
  10. Alt ratat care nu are ce sa faca cu timpul lui si scrie si el fara rost si fara sens!In fine nu o sa mai ras la intrebari ca vad ca nu am cu cine vb !
  11. Eu am crezut ca asta este un site in care ne impartasim experientele placute sau neplacute cu damele de companie nu ca imi spun experienta neplacuta si vine un cacat ce om si ma judeca de parca ar fi avocatul Oanei dar in fine traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea chiar si ratati care le ia apararea de parca ar avea ceva de castigat (sau poate chiar au)! Cum am.zis nu aveam cum sa miros am facut dussi acasa si la ia si cand am fost anul trecut nici macar nu am facut dus m-am sters cu un servetel umed si nu a fost nici o problema dar in fine nu stau eu sa dau explicati la un ratat!
  12. PUTEAM??? Am facut dus acasa si am facut si cu apa rece la tine si puteam eu sincer nu cred dar ce nu imi explic cum ai reusit sa ma mirosi ca eu abia intrasem pe usa!in fine nu vreau sa ma cert cu nimeni probabil ca mai ai inca vreo 5 scuze de genul asta ca na nu este prima oara sau ultima oara cand minti! Nu am spus ca am facut o recenzie de 9 am spus ca am avut o experienta de 9 nu am facuto ca ar fi.fost una banala. Eu v-am povestit experienta mea ca sa nu treceti si voi prin asta mai departe va urez bafta!
  13. Buna ziua! Am revenit si eu la domnisoara Oana dupa o experienta de nota 9 de anul trecut prin luna aprilie si vreau sa precizez ca de data asta mi-am luat CEA MAI MARE TEAPA DIN VIATA MEA. LOCATIE:ESTE IN BLOCUL CU BLOM BANK LA ULTIMUL ETAJ ,LOCURI DE PARCARE UN MIRACOL DACA GASESTI , BAIA ESTE JOS SI CAMERA DE ACTIUNE ESTE SUS ADICA TU URCI SCARI UD,APROPO NU AVEA APA CALDA,SI PE DRUM SE MAI AUZEA CATELUL SI UN COPIL. ACTIUNEA: ORAL: ISI CERE SCUZE CA NU POATE FACE ORAL NEPRITEJAT CA ARE O MASEA LA CARE LUCREAZA SI EU II ZIC CA NU MA DERANJAZA SI IA INSISTA SA FACA PROTEJAT DACA NU AM SCOSO LA CAPAT AM ZIS FIE CA ERAM LESINAT. CEL MAI PROST ORAL CARE L-AM PRIMIT VREODATA FARA ATENTIE FARA DEEP NIMIC MAI BINE FACEAM O LABA. SINCER MI-AM DAT DRUMUL MAI REPEDE CA MI SE SCARBISE DE STILUL EI LIPSIT DE ATENTIE SI FARA CHEF . NORMAL : NU AM FACUT CA NU AM AVUT CU CINE SI LA NR DOI NICI NU.MA MAI GANDEAM VREAM SA PLEC MAI REPEDE . CE M-A ENERVAT CEL MAI TARE A FOST ATUNCI CAND A AVUT TUPEUL NESIMTIT SA IMI CEARA 200 DE LEI .PT CE NU STIU IN FINE PROST NU E ALA CARE CERE E ALA CARE DA . NOTE GFE -4 NICI MACAR NU A INCERCAT ORAL -4 PE CENTURA ERA MAI BINE CRED NORMAL NU AM INCERCAT CA NU AVEAM CU CINE ANAL NU ASTA A FOST EXPERIENTA MEA DACA NU MA CREDETI INCERCATI SI VOI EU VA DORESC SUCCES.
×
×
  • Creează nouă...