Sari la conținut

pustanu87

VIP Member
  • Număr conținut

    1.686
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pustanu87

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Interese
    Femei,fete,dame,escorte.

Vizitatori Recenți Profil

12.223 citiri profil

pustanu87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,4k

Reputație

  1. Vizitat,inca face treaba buna !ON+CIM+swallow!
  2. Sa va lamuresc. Locatia: Postavarul bloc de garsoniere cf 2 stradal,in garsoniera nu am inteles ce este,e arhiplin de trante ! Ea celebra cu intrebarile,urca la 7 ia-o pe scari,nu vorbi,e cineva la intrare..etc...te descalta,tare rau faza cu spirtul eu am refuzat ! 😠Despre alte detalii au spus cam totul si ceilalti. E palie femeia dar la supt carbahalu’ le bate pe multe botoxate si fitoase de pe aici care cer 200/300! Femeia s-a pus in cur pe pat eu in picioare,are 1 stil aparte de a suge,se joaca cu limba pe cap,maseaza si coaiele..finalizarea a venit brusc in gura ei care a colectat si inghitit tot ! Dupa mai vorbea cu mine iar o mai baga in gura pana s-a culcat,a spalat-o in gura! Auzi oral 4k E ciamparlie femeia 😃 Halat 5-0-boss(10€)
  3. Atat de laudata tipa incat am ramas paf cand s-a apucat de treaba..Eva ca tot urmaresti topicul si raspunsul pai tu esti legenda si la oral si la annilingus si la finalizare orala/faciala..tipa despre care e vorba annilingus timid juma de minut,oral super slab,gen incepatoare si finalizare pe parchet..faciala pe langa! Cand serviciile sunt varza,ce sa mai stai si a 2-a finalizare ?
  4. Laury tu chiar pui botul ?Ce naiba suntem vechi p-aici.. Iti explic eu cum a fost treaba. Pustanul are ani multi ðŸ˜
  5. Aveam si eu recenzii la Andreiuta dar cred ca pe alt topic al ei,memorabile intalnirile cu ea..e frumoasa si la corp si la fata are si servicii peste multe fete !! Oralul e legendar cu deep si finalizarile erau mereu urmate de tremur si inclestarea picioarelor minim 5 min ! Te pup fata draga,sper sa ne revedem!
  6. Abia astept sa o intalnesc pe domnisoara sa ma pot bucura de ea si sânii ei ! 😃 De oral legenda nu mai vorbesc...
  7. Tre sa merg si eu la Ada sa ii predau lapticul de matca ! ðŸ˜
×
×
  • Creează nouă...