Sari la conținut

tudor69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tudor69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    baia mare

tudor69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Sunt linkuri și fete diferite
  2. tudor69

    0757277480

    La locatia precizata mai sus de colegul meu este un cuib. Tot din presa locala la un alt numar de telefon 074 2334952 am ajuns la fete. O a doua tot blonda din spusele .ei 25 de ani tot din satu mare.practica aceleasi tarife ca si colega ei 150 op + np fara gfe. Iam propus 100 ron un numar daca doreste sa raman.mia spus k ea nu negociaza asa ca am plecat. Fata nu e nu stiu ce tot in ceva colanti albi cu negru era imbracata.sani mici si cam atat. Sincer pentru servicii de genu eu nu incurajez tarife mai mari de 100 ro. Spor la cautari.
  3. actiunea a avut loc acum aproximativ 3 saptamani,fata in anunt spunea k are 19 ani dar cred k are vreo vreo 21 23 ani,bruneta cam 165 cm forme conturate fund rotund,sani medii putin lasati.din conversatia afirma k face de mult meseria asta,nu negociaza nimic si nu duce lipsa de clienti k ii are pe ai ei. A inceput cu un oral protejat facut in graba si putin agresiv,a vrut da se opreasca la un moment dat dar am rugato sa mai continue.am continuat cu np lady on top se misca f bine,era data cu ceva lapte de corp mirosea si bine.Am incercat sa incetinesc putin ritmul dar a spus k nu ii place sa se lungeasca si a continuat tot on top dar cu micari mai inalte si penetrari in profunzime,mia placut dar ma dat gata in urmatoarele minute. ca note gf. 7 se implica dar o face prea profi,nu accepta sarut aspect 9 locatie 7 oral 8 normal 8.5 tarifele erau 100 numarul si 200 ora.eu zic k o data se poate incerca.bafta
  4. nu acela e numarul fetei ci 0752623761 revin cu o recenzie zilele urmatoare .locatia e acea sugerata de [email protected]
  5. este un anunt in Glasul cu aceste doua numere de telefon blonda-bruneta ofera servicii. am vorbit cu fetele cer 100 ron de fiecare sau 200 cu ambele,fac doar normal. am incercat sa ajung la ele locatia e mai sus de platou bucuresti dar s-au razgandit cand am ajuns,miau spus ca a intervenit ceva si nu mai pot. stie cineva mai mult de ele?
  6. Fata isi cunoaste calitatile si defectele,de acea are si acest tarif de 40 ron per numar oral + normal. Am fost si eu la domnisoara in urma recenziilor facute de cei de pe forum,am mers in special pentru oral deep asa k am trecut peste aspect si celelalte inperfectiuni.fata aincercat sa se faca placuta,nu se grabeste,am inceput cu oral continuat cu normal pana in dogy stile pozitie in care au aparut ceva mirosuri si nu am mai continuat normal,inapoi oral si finalizare pe fata. Nota locatia : 7 Aspect : 5 oral 8 normal 7 Nici eu nu prea recomand dar o data se poate incerca.
×
×
  • Creează nouă...