Sari la conținut

midolici23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre midolici23

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila

Vizitatori Recenți Profil

1.927 citiri profil

midolici23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-transexuala-denissa-top-pentru-cateva-zile-la-tine-in-oras/h30753104h937he9dh9fh5e3i6e4321f.html De Denisa ce știți, a fost cineva, detalii? Se merita?
  2. midolici23

    Ts Deea

    Te voi suna mâine dimineață pentru a stabili. Mersi frumos , te 😘.
  3. midolici23

    Ts Deea

    Buna Deea, eu pot doar dimineața între 8:30 și 10. Dacă nu te superi de la ce ora incepi programul ?
  4. Ahhhh Adriana cat de buna te-ai putut face , abia aștept să ajung la tine . Te sărut:*:*:* mie dor tare de tine frumoaso. Bine ai revenit pe acasa
  5. Îmi este dor de tine Karla , când mai ajungi la Galați ?
  6. Frumoaso când mai vii pe acasă pe la Galați??? că îmi este dor de tine nebunatico:*
  7. Te reastept cu drag la Galați Iza mie dor de tine.
  8. Karla , m-am simțit fff bine , ai reușit să mă exciți maxim . Arăți atât de bine , ador cum săruți și cum gemi , mor de ciuda că fiind excitat fff tare nu am mai putut să mă bucur de funduletul superb dar incerc sa revin zilele astea. Te sărut dulce și să rămâi în continuare același caracter frumos . Te voi vizita mereu când vei poposi la Galați.
  9. Karla o transexuala , superbă , foarte frumoasa . Cu siguranță în top 3 din țara noastră Fiind venita pe la Galați , am dorit să o întâlnesc. In realitate arata mult mai bine decât în poze. Din păcate nu veneam de acasă și aveam nevoie de a merge până la baie. Din păcate ușa de la baie era blocată și nu am putut continua , sincer am crezut că mai era cineva in baie, dar cred că m-am înșelat , dar asta am gândit pe moment. Nu vreau sa te superi pe mine . Îmi doresc mult că data viitoare sa te pot întâlni și voi veni pregătit de acasă . Îmi cer iertare pentru situația creeată . Și îmi pare rau că nu ai mai rămas puțin la Galați . Spor și succes și te rog nu îmi purta pică
  10. O fire superbă , foarte deschisă și comunicativa ,naturala 100 la sută , m-am simțit superb alături de ea . Te pup
  11. In ce tara ești plecata Adriana?
  12. Daca data trecuta nu te-am mai prins la Galati, astazi am reusit sa ajung la Adriana, m-a asteptat imbracata sexy, iar noile achizitii sunt splendide si ii vin perfect. Adriana la fel ca intotdeauna naturala, joviala, sincera si plina de dorinta.Actiunea noastra nu doresc sa o detaliez aici, dar totul a fost ok. Sper sa mai ramai la Galati, succes pe mai departe in umatoarele investitii. Te pupa Alex.
  13. Cand revii iubire la Galati?
×
×
  • Creează nouă...