Sari la conținut

victor24ct

VIP Member
  • Număr conținut

    1.610
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre victor24ct

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

8.295 citiri profil

victor24ct's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-359

Reputație

  1. Care zilele trecute? Mie luni mi-a spus ca de marti nu mai e in oras, pleaca un timp prin tara ..... :|
  2. La 200 ora total sunt incluse si alte fantezii (in limita bunului simt) sau se platesc extra?
  3. Eu o sa fac exact pe dos fata de colegul, adica nu o sa descriu prea amanuntit dar o sa dau note. Asadar, dupa lupte seculare, incercari esuate si multe contre pe forum, AM AJUNS LA ALIS !!! Am luat o ora, pentru a scapa de grija timpului (desi eram in timpul serviciului :laugh2 ). Actiunea a fost pe placul meu, relaxanta. Locatia - nota 9. Nu e lux, dar este discreta, curata, locuri de parcare, buna pentru ceea ce vrea sa fie. Protagonista - nota 9. Inalta, nu atat de skinny cat visez eu, dar cu sani frumosi, suavi, curata, draguta, proportionata. Actiune - nota 9. Cat am dorit, atat am primit. Ca prima data: dupa ce ne vom cunoaste mai bine sigur vor fi multe unse. Dar a fost foarte bine, chiar si pentru prima data. GFE - nota 9. Nu mi s-a parut deloc rece. A cautat sa stabileasca o conexiune cu mine, si ,pentru o prima intalnire, a reusit. Sunt sigur ca la a doua va fi si mai bine. Este dornica de a fi pe placul tau. Halatul - 200 o ora in care am ales ce vreau si am primit ce am dorit. Eu voi mai reveni! Ma bucur ca am ingropat securea razboiului si ca te-am cunoscut, Alis! Salutari tuturor! P.S. - ochiul meu nu a observat "baieti" prin zona, si nici camere video in locatie.
  4. Bah... pula mea... stiu ca mi-am dat cuvantul ca nu mai fac recenzii, dar uite ca mi-l incalc, pentru cine merita. Pe Larisa nu o mai vazusem de hat-hat, si, incantat de faptul ca sta din nou singura (mie imi place intimitatea...) am purces la o vizita. Nu mai am mana de recenzii d-alea savuroase, ca am cam uitat cum se fac, dar dau note cu explicatii. Locatie - 10 cu felicitari. Ciresica, apartament foarte curat, foaaaaarte calduros, tot ce vrei in el, pur si simplu de nota 10. Buba e ca nu ramane in el, dar cel mai probabil va gasi tot o locatie buna, ca stie ce vrea, si vrea ce trebuie. Domnisoara - 10. Skinny, inalta, implinita exact cat trebuie, naturala, depinde de gusturi. Eu fan. Igiena 10 - dus inainte si dupa, totul ca de manual. Prestatie - nu pot nota. Adica depinde foarte, foarte mult de ce cauti, ce pretentii ciudate ai...... na! Din lipsa de revedere trebuie sa lucram la mici, foarte mici detalii, si ii dau 9, ca sunt eu carcotas. Cert este ca e foarte pro-client, si sunt 100% sigur ca data viitoare va sti exact ce imi doresc inca dinainte sa vin. Halatul 250, dar am luat o ora full options. Va rog sa va abtineti de la intrebari tendentioase. Am spus full options si nu detaliez. Aveti gura si coaie sa intrebati voi direct. De revenit? Eu da! Hai bafta!
  5. De-aia nu mai citeste pm.urile bre codule.... s-a dat la oooo
  6. Am observat si eu acest aspect.... Ma gandesc ca daca nu are nevoie..... de ce ar face-o ?
  7. Cum e dusul asistat fara a fi impreuna?
  8. Pula mea, daca nu va incurajam eu voi o tineati mult si bine la intrebari si raspunsuri ... acum va bucurati ...
  9. Fazele astea cu asteptatul in halat mi se par ca merita un 180 de grade si valea. Unele mai au putin si te primesc cu bigudiuri pe cap.....
  10. sper ca vecinii au fie vizoarele aburite fie aspacardinul aproape!!!
×
×
  • Creează nouă...