Sari la conținut

inn2004

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre inn2004

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timis

Vizitatori Recenți Profil

2.852 citiri profil

inn2004's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

120

Reputație

  1. Cred ca s-ar putea deschide unbtopic la Discutii generale, astfel toti cei interesati ar putea citi/contribui la astfel de info.
  2. Salut, am vizitat-o si eu pe Alexandra si voi reveni. Programare pe wapp fara probleme. Alexandra este un MILF veritabil cu o piele fina, o fofoloanca dulce si fierbinte si o recomand pentru iubitorii de gen. Dupa chit chat-ul de introducere si igenizarea la baia dotata cu tot ce trebuie, inclusiv apa de gura, Alexandra m-a asteptat in dormitor, unde s-a desfasurat actiunea. Actiunea a fost in 2 acte comparabila cu o vizita la o amanta, pentru cei casatoriti. Acum probabil ca aici trebuie sa fie ai un click. Tarifele sunt cele de mai sus si gasesc un raport pret/calitate bun. Spor la futut sa aveti !
  3. Prost e cine da, nu cine cere. Daca nu ar avea clienti, ar reveni la 150 cu 300 ... S-a mai intamplat si la alte fete, sa se regleze din mers 👍
  4. Salut, poti sa ne spui daca fetele fac ceva intre ele si daca trebuie schimbat prezervativul cand treci de la o fata la alta ?
  5. Cred ca la ea va referiti https://nimfomane.com/forum/topic/121874-0754834207-diana-pentru-prima-oara-in-timisoara/
  6. Copy/Paste dupa recenzia asta 🤔🤣
  7. inn2004

    Diana 0732577114

    Salutare confutaciosi, Am fost si eu la doamna zilele trecute in zona modern. Ca si servicii: op/on, np, fk, cim la 150 cu 300 ora. Locatia este un bloc vechi dar apartamentul este foarte curat, baia dotata cu cele necesare + stiva de prosoape curate. Ca ai idee, a sters de doua ori cu mopul apa de pe jos din baie. Doamna, caci este o milfa undeva intre 40-45 ani, este curata, s-a igienizat dupa ce am iesit eu de la dus. Ca si fizic, nu e nimic wow, personal n-as intoarce capul dupa ea pe strada. Probabil pentru ca nu a fost pe gustul meu felul cum arata la fata, dar asta sunt eu. Ca si servicii am primit de toate, inclusivi limbi la gemeni si sub ei pana la ... Nu a fost nimic iesit din comun pe partea de sex, dar a fost cu de toate, oral bunicel, orice pozitie, fara graba. Doamna este foarte responsive, era deasupra si nu am mai putut oprii valul, i-am spus ca vreau sa termin la ea in gura si intr-o secunda s-a dat jos, a tras capisonul si a primit tot. Din punctul meu de vedere pretul corect pt ora ar fi la 250 ron, nu mai mult. Eu personal nu cred ca mai merg, dar cum spunea cineva mai sus, daca nu ai nici o optiune si te apasa tare sunt sanse mari sa ajungi foarte repede la/in doamna Diana. Apor sa aveti !
  8. Salut, care sunt noile servicii si halatul ? Am sunat dar nu am reusit sa dau de ea ? Mersi
  9. Salut, am fost si eu la Roxana saptamana trecuta. Nu pot decat sa confirm ce au spus colegii despre ea: o fata frumoasa, corp placut si o atitudine de girl next door. Am stat o ora pentru care am achitat 250 ron si am avut parte de un sex oral placut, dar fara artificii si normal protejat. Pacat ca finalizarea nu se poate face oral: CIM sau COF. Per total a fost o intalnire reusita si as repeta experienta. Ciocane tari !!!
  10. Salut, Am fost la Diandra chiar inainte de Craciun. Pot sa va spun ca fata arata foarte bine la corp, sani potriviti fund bombat, la fata frumusica, nu am fost dat pe spate, dar asta e o chestie foarte subiectiva. Locatia in Lipovei, m-a asteptat cu niste colanti acurti si o bluzita/tricou. Dupa un mic chit chat am mera la dus (ok) si apoi in camera mare la nebunii. Aici in schimb nu cred ca mai e loc de subiectivism, toata lumea este de acord ca e spectacol. Dupa un FK absolut incredibil, sustinut cu tot ce trebuie am continuat cu un oral(eu) si apoi a vrut sa se ocupe ea de mine. Cum eram foarte excitat nu am lasat-o decat putin la junior, deoarece imi venea sa explodez, iar cum nu se poate oral, am ales sa trec la aparat. Nici aici nu prea am avut "succes" si am terminat foarte repede, intr-un misionar FK. 🤦😉 Am trecut la al doilea numar unde on sfarsit m-am putut bucura de un oral din partea ei, foarte bun cu DT. Am trecut apoi la normal mai multe pozitii ca foarte mult FK. Ce as mentionabaici este ca dupabce s-a pus capra, efectiv a inceput sa ma futa, intr-un fel de nu mai stiam de unde sa ma adun.. am mai vazut pe la civile, dar nu la escorte, nu chiar asa. Inclusiv cu FK din pozitia doggy. Pretul a fost de 400 ron o ora nu e ieftin, dar a fost deosebit. Parerea mea este ca daca nu mergeti pt pachetul intreg cu FK, s-ar putea sa merite 350. In orice caz ar fi fost si mai bine daca era si finalizare orala sau faciala la banii astia. Aunt curios daca se mai intoarce. Spor la futut !
  11. Daca apare doar o bifa, mesajul nu a ajuns la destinatar (telefon fara semnal, inchis, blocat). Cand sunt 2 bife gri, mesajul a ajuns dar nu a fost citit sau ar putea sa fie citit doar ca destinatarul a activat optiunea ca tu sa nu vezi daca a fost citit. Cand sunt 2 bife albastre, mesajul a fost citit. Ti-a dat cu seen. 😉
  12. Daca cumva nu se gandise ea, felicitari ..., ati convins-o voi 🤦
  13. Povestea drobului de sare ...
×
×
  • Creează nouă...