Sari la conținut

scrot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre scrot

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buzau

scrot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Raspunde cineva la nr ala de telefon,ca am incercat sa sun si e inchis.am dat si mesaj.pauza.
  2. Fa o recenzie reala ca altfel suna a reclama.zic
  3. Scuzati scrisul,sunt pe telefon la servici.
  4. Salutare futaciosilor! Pot sa comfirm ca ea este Larisa si o sa fac o recenzie.impreuna cu un coleg am sunat-o pe don'soara daca e disponibila si daca poate sa ne ia pe amandoi.cum sunt client fidel si ma stie a zis ca nu se pune problema si ca sa iau camera si sa o astept la hotel.zis si facut,iar pana sa ajungem la hotel am luat si doua sticle de vin sa ne inveselim nitel.damez a venit la ora stabilata,am fumat o tigara, 2-3 pahare de vin ,dushuletz inainte si am trecut la ostilitati.ne-a pus sa ne asezam in linie,lundu-l pe fiecare la molfait.tin sa precizez ca nu ne-a neglijat pe nici unul.colegul meu saturandu-se de atata molfaiala s-a ridicat din pat si a pus-o capra iar eu ii indesam melcu pe gat .fata stie care e joaca,este atenta la zonele adiacenta si face un DT exceptional.am luat- in toate pozitiile posibile si vreau sa spun ca nu are nici o greata Larisa,nu comenteaza si nu se uita sub nicioforma.Am plecat fericiti si relaxati. Si acum notele mele strict personale: Halatu: 100 / pers Oral : 10 Cim : n/a DT : 10 Gfe : 10 Repet notele sunt personale De revinit : clar da Rog un sa o mute la escorte si sa o faca cu rosu.e cat se poate de valabila.
  5. Confirm e de etnie si e cizelata, se conformeaza.am luat-o asta vara.
  6. Propun sa ii da-ti ban colegu colegului care a deschis topicul sau sa fie inchis.
  7. daca e Larisa pe care o stiu eu de 1,60 de cm cu parul carliontat si negru,ea este.dar persoana din poze nu este ea.
  8. scrot

    laura - 0747362824

    Scrie in anunt ca poate fii gasita intre orele 12:00 - 19:00!!!!
  9. Domnisoara delicata si intelegatoare 1.60 , bruneta , ochii verzi , 45kg astept telefonul domnilor foarte discreti si seriosi care sunt in cautare de placeri ascunse! Sunati cu incredere , anuntul este valabil si eu nerabdatoare sa ne intalnim! Nu raspund la numar privat si sms si nu ma deplasez la domiciliu doar la hotel din motive de siguranta personala! Domnii Interesati pot suna la numarul de telefon -> 0727071802Localitatea: BUZAUPret: 100 RONContact: 0727071802 Email: [email protected] Mesaj preluat de pe anuntul buzoian.nu am sunat la acest nr.
  10. sa inchida cineva acest topic daca nu mai este valabil.
  11. prostituata de lux28.10.2013 (data adăugării) Ofer:-sex oral (50 lei) -anal (70 lei) O ora cu 2 finalizari 100 lei,execut la domiciliu,mai multe detalii la telefon Pret: 100 LeiContact: Telefon: 0765886481 Localitatea: buzau anunt preluat de BuzauLive.Inca nu am sunat la acest numar,
  12. scrot

    Anunturi netestate

    salutare.am sunat si eu la numarul de mai sus si mi-a raspuns un barbat,deci clar e tzeapa.nu mai insistatzi!
×
×
  • Creează nouă...