Sari la conținut

bocanila76

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bocanila76

  • Dată Naștere 29.03.1976

bocanila76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Salut tuturor futaciosilor.Fost ieri la don'soara in cauza. Si-a schimbat locatia, acum sta pe undeva pe Uverturii, destul de aproape de SIR. Locatia arata relativ ok, nu am gasit multe minusuri, dar nici plusuri. Mai locuieste din cate am observat cu inca o tanti mai in varsta, blonda,masiva si de neatins din pct meu de vedere. Nu am avut probleme de comunicare, am ajuns la ea si m-a primit imediat. Soc din momentul cand a deschis usa : o cioara de vreo 1.60, totusi bine structurata. Cu inima indoita precum arc de masina, totusi decid sa raman. Imi dezveleste un corp frumos, sani fermi si maricei, un fund micut si fain, pacat de niste vergeturi pe coapse si de culoarea pielii ce mie unul imi provoaca repulsie. Oh well zic, hai sa vedem cum se fute o cioara .. si ii propun o discutie de aproape cu Il Fenomeno (poreclit si Mutu). Prestatie nota 8, cu caciula (logic), in scurt timp finish cu gandul la femei de propria-mi etnie. Pauza de o vorba in care aflu ca e studenta la medicina, ca a terminat dreptul ...bla bla , eu ma dau uimit , ea se da desteapta in continuare , eu o las , ea inca viseaza, eu ii propun sa reincepem scopul vizitei, ea nu are incotro - totusi am dat 100 ron pt ora (se putea opta pt 70/nr.) - am incercat vreo 3 pozitii, in fiecare se misca precum statuia lui Mihai Viteazu. GFE 1, geme spre icneala - noroc ca o face incet, ca altfel grijuliu din fire chemam ambulanta. De la prea excelenta prestatie incepusem sa fiu erect precum sfoara, asa ca am terminat tot oral, singurul punct ok al ei. Deh, daca iti arde sa futi cu 100 ron .. trebuie sa-l accepti si pe tovarasul "Surpriza", de multe ori cu glume nasarate precum aceasta de ieri. Rezumand ...puncte forte ...parul frumos, sani frumosi, fund ok, oral ok. Puncte dramatice... etnia de detestat, fatza naspa, tehnica de lucru cu hambugerul. Per total eu unul nu mai revin. Bafta all.
  2. Intr-adevar, e vb de colega ei. Cica ar fi avut si ea poze pe undeva e AT, dar mi-e o leneeee sa le iau pe toate la rand sa le ghicesc dupa corp care ce cum... de nu te vad. Pe Ana-Maria o sa o vizitez in curand si o sa va spun parerea despre. Toate bune.
  3. Salutare tuturor.E primil meu post aici , asa incat daca o comit in vreun fel , nu dati cu pietre va rog.Sunai si eu la numarul respectiv , mi-a raspuns o fatuca cu o voce de kiddo ce-mi zice .. ca e ok , pot veni. In 5 minute imi da un beep ...sun si imi zice : "Stii, Ana-Maria (fata cu sanii mari) nu e aici in momentul asta , sunt doar eu, Oana. Oh well, zic eu , ..hai ca vin si daca imi place ce vad, raman..ok, zice ea. Ma infiintez la ora stabilita in spatele blocului cu Zvon, sun ...casua vocala ...mai sun peste 5 min ..casuta vocala ...inca peste ...idem ...mor un pic de nervi, in fine, peste inca 5 min raspunde. Urc , la usa raspunde o fetitza de vreo 18 ani cu un catelus mic mic, ma invita, si zice , stai ca Oana e ocupata , termina imediat. Pfuai ! Dupa vreo 10 min , apare in sfarsit candidata la banii mei imbracata sumar , pe tocuri. Ce sa vezi ...un calutz de vreo 1.85 (cu tot cu papainoage).Eu avand vreo 1.73 cu tot cu ciorapii cu toc ma uitam la ea in sus ca la Gulliver. Fund belea , sani nr2 (dupa estimarea mea), fatza nu extraordinara, dar oricum, spre dragutza. Zic , gata , imi iau cizmele cu pinteni, o incalec si dau in ea ca-n porc. Pretul 150lei/ nr sau 200/ora... aleg varianta 2. Dushurile de rigoare (prosoape curate, baia curata), muzica ambientala, o comunicare de 5 minute , apoi tipa dezveleste tot ... arata bestial la corp. Forme de invdiat pt orice femeie. Fund bombat, sanii dementiali. Aici se termina cu perfectiunea. Incepe cu un masaj de nota 6-7, apoi un oral de nota 3 (doar cat sa nu treaca de varful limbii), dupa care imi zice "te las pe tine sa prestezi". Eu, ca sa nu las fata sa astepte, incep sa dau la pompa. Gafaiala naturala (din partea ei, nu a mea). Dupa ceva timp - clasic - fac ochii de broscoi constipat si umplu balonasul. Dureros e ca tipa cand simte asta, se trage ca intepata si nu te lasa sa impingi vartos. Per total o nota sub cea de trecere, nu as reveni decat sa ii vad corpul ala sweeeet, dar atat ... Bafta all
×
×
  • Creează nouă...