Sari la conținut

mrnandrei

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mrnandrei

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

1.666 citiri profil

mrnandrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

47

Reputație

  1. La o cautare scurta https://nimfomane.com/forum/topic/163673-rania-0757974802/
  2. Ah, am uitat ca nu pot atasa poze https://imgur.com/iHeNlOS
  3. Salutare. Am vazut de cateva ori o fatuca subtirica, imbracata usurel, de vara, pe langa Lukoil pe Harmanului (intre Sicaro si Opel). N-am apucat sa o intreb de sanatate, ca a luat-o alt confrate.
  4. Aceeasi problema si la mine, cu Firefox. In plus, nu pot accesa nici discutii urmarite, mesajul pe care il primesc e Ne pare rau nu ai permisiunea sa accesezi acest forum
  5. Nu pot garanta ca sunt pozele ei, nu-mi mai amintesc de piercing! Insa decorul se potriveste cu ce am vazut acolo, iar corpul fetei din poze e foarte asemanator cu ce am experimentat pe viu. N-a pomenit despre Mures, zice ca e din Dambovita.
  6. Am facut si eu o vizita scurta in garsoniera de pe constructorilor. 150/250, FK, OP, NP, fara anal. Descrierea colegului ionsfgcv e corecta, tinerica, carne tare (21 de ani, zice ea), cur maricel, tatuaje pe pulpa si piept, dar niste dintii cam urati, sau asa mi s-a parut in semiintuneric. Sanii nu sunt foarte mari, dar sunt fermi. Amuzant e ca mi-a zis si mie aceleasi lucruri la tel: cobor eu, pe urma nu mai cobor, urca tu + baiatul (deloc dubios, dupa mine) care iesea din lift si m-a cantarit scurt. La telefon mi-a zis ca toate sunt protejate si ca finalizarea se face in prezervativ. La fata locului, a acceptat COB, imi pare rau ca nu am intrebat de COF. Aspect: 8, tanara, slabuta etc. Oral: 7 (protejat, ajutata de mana, fara atentie la bijuterii, fara deep) Normal: 6, ea pe spate, cu picoarele ridicate, eu in picoare langa pat, gemete false. Gfe si atitudine: 7 (FK/DFK, initiat de ea, in rest doar ceva schimb de cuvinte) Igiena: 8 (nimic suspect jos, sper ca dupa COB face si dus, nu ramane la servetelele umede cu care s-a sters) Halat: 150/250 E posibil sa fie mai dezgetata de la a doua intalnire incolo, dar eu mi-am facut damblaua.
  7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-locatie-si-deplasari/0dd8i2eiee567fg0e87fgf0h420g5df7.html Numele meu este Ramona, am 18 ani, 1,58 m, 44,5 kg si sunt noua in Constanta. Iti pot oferi momente de neuitat și îți pot satisface placerile nevinovate. Garantez revenirea. Cer si ofer seriozitate si discretie. 0765799865 N-am mai contribuit de ceva vreme, asa ca am zis sa o incerc pe domnita de mai sus. Am chemat-o la hotel, era destul de tarziu, dar a ajuns in 15 minute. A coborat dintr-un BMW negru, n-am reusit sa vad nr de inmatriculare. N-am multe de povestit, tipa zice ca are 18 ani, pozele sunt reale (multumesc ca se ofera cineva sa le ataseze). Lucreaza de cateva luni, treaba merge greu, se gandeste sa plece afara (nu cred ca informatiile astea fac un bun material de laba, le scriu aici, totusi). Note: Aspect: 8. Piercing in limba si doua in buza. Ochi foarte frumosi, ceva verde albastrui, sani mici, cur maricel, rotund si obraznic. Carne tare, de pustoaica, dar: un miros subtil de transpiratie, epliata grosier la subrat, pe picioare si pubian, par pe spatele inferior. Oral: 6 (protejat, rapid, ajutata de mana, fara atentie la bijuterii, fara deep) Normal: 6, am incercat doar capra, ceva contre, ma tenta anal, ca parea folosita gaura, dar a refuzat. N-am rezistat foarte mult, am finalizat pe spate, fara sa testez alte pozitii. Gfe: 7 (FK/DFK, i-am propus, a acceptat usor, dar nimic altceva din proprie initiativa, a trebuit sa-i iau mana si sa i-o directionez spre pula. Incepatoare, ce sa-i faci!) Atitudine: 9 (placuta, deschisa la discutii, mai ales cele legate de business/bani) Igiena: 7 (nimic suspect jos, vag miros de transpiratie, epilata de ceva zile) Halat: 350 RON (pentru o ora de deplasare, chiar daca nu a stat mai mult de 40m) O recomand celor care vor o pustoaica slabuta, cu un cur misto. Altfel, nu ca merita 350, cu toate gemetele ei fortate.
  8. Poza apartine unei tipei din Oradea, https://nimfomane.com/forum/topic/78912-nebunia-lui-mark-0748947964/page-27
  9. Pun eu pozele, sa nu se piarda. Am sunat, 100f/200h. Daca vreau, se poate si ON. Locatia pe Toamnei. Se auzeau voci feminine pe langa ea.
  10. Pe de alta parte, nu o recunosc in ce zic confratii mai sus, deci e posibil sa fie altcineva.
  11. fata din primul set de poze e asta https://nimfomane.com/forum/topic/88937-didi-slabutza-deplasari-0731484587/ I-am facut eu o recenzie acum un an, in ultimul timp a disparut de pe piata. Ar putea fi tot ea in setul doi, poate o verific saptamana viitoare cand ajung la Constanta.
  12. Am sunat-o acum, foarte politicoasa la telefon. 200h, O p/n, Np, 250 h total, ANAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE.
  13. Cred ca e cea la care am sunat eu aici: https://nimfomane.com/forum/topic/100875-0732151190/?do=findComment&comment=3234094 Numarul de telefon e diferit, pozele si serviciile sunt aceleasi
  14. Am sunat eu acum vreo doua saptamani, acum vad ca nu mai are anunt. 100/200, 500 ora de dominare pasiva, Rin Grand
×
×
  • Creează nouă...