Sari la conținut

gabbs

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabbs

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romanistan

Vizitatori Recenți Profil

2.512 citiri profil

gabbs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

31

Reputație

  1. Mai activeaza duduia asta ? sau s-a retras definitiv ?
  2. gabbs

    0755731558

    Salut, nu are colegu, am cautat si eu dupa nr ei de telefon.
  3. gabbs

    0755731558

    Salut baieti. A fost cineva la ea ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/pentru-prima-data-in-orasul-tau/f4585974hh67721h13f20302475i18i4.html Cred ca are locatie prin bariera.
  4. Buna Mihaela. Pana la cat esti disponibila astazi? Ai spus ca e ultima zi in oras.
  5. Am fost si eu la pustoaica asta acum o saptamana sau ceva de genul. Locatie bariera langa Lidl. M-am dus mai mult de curiozitate dupa ce am vazut recenzia unui alt coleg. E foarte slim fata dar mi s-a parut super de treaba. Locatie:9 Cum spunea si colegul de mai sus, are o piele faina placuta bronzata. Un oral bun de nota 8. Eu am luat o ora, platit 200 de lei. La normal am facut mai multe pozitii fara probleme sau comentarii, nota 9. Si are o atitudine buna fata de client, accepta cu saruturi pe corp,sani etc, e si fumatoare, poti sa faci pauza de o tigara in afara timpului si sincer nu am simtit ca ma grabeste cu nimic. Eu fiind adeptul fetelor mai plinute, mai big booty cum se spune, fata asta slim pot spune ca a fost o experienta placuta.
  6. E trans mai baieti, stati cuminti ! :laugh2
  7. Are locatie la E-uri in Viziru. Cand am sunat eu prin octombrie la ea, mi-a zis ca face temele cu fetita ei si sa revin mai tarziu. Am revenit si stabilit ora. Locatia era ok, multe jucarii prin camera de la copil. Ca si tarife: 100 numar, 200 ora si atentie daca plateai 150 nr adica inca 50 de lei in plus o faci fara prezervativ, mi-a spus ca are o clientela selecta si de incredere. Ca pozitii nu am luat-o decat capra ca deasupra nu sta si mi-a spus ca pot sa-mi dau si drumul in ea ca nu poate sa ramana insarcinata, a facut operatie. (are trompele legate) La corp arata binisor, nu e nici miss, se vede ca e mamica. A avut o atitudine buna si s-a purtat frumos. N-am mai fost de atunci. E activa din cate vad, are anunt si in prezent.
  8. Aceeasi locatie, aceleasi servicii, tarife. A ramas aceeasi persoana pe care o stiu, nu s-a schimbat nimic. Raman aceleasi chestii pe care le-am spus la prima recenzie.
  9. Acelasi numar din titlu are colegu ! Spor ! :)
  10. Juniormorais: ce-am intrebat eu si ce mi-ai raspuns tu... Eu stiam treaba asta dinainte sa stii tu :)
  11. Eram sigur ca s-a imbolnavit...
  12. Cei care ati fost ultima data la ea spuneti ca facea totul protejat ?
  13. A revenit, am fost eu la ea acum doua saptamani. :atm
  14. gabbs

    Blonda Gya 0799189269

    !00 de lei era 20 de minute si 150 30 de minute :)) Am vazut-o ultima data prin vara cu pestisorul ei.
  15. Telefonul suna dar nu raspunde, cel putin numarul pe care il am eu. Am vizitat-o de vreo trei ori cred anul acesta acum ceva vreme, locatia fiind in obor langa scoala Dimitrie Cantemir.
×
×
  • Creează nouă...