Sari la conținut

skylined

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre skylined

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    .

Vizitatori Recenți Profil

4.684 citiri profil

skylined's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

153

Reputație

  1. Salut!Și mie mi-a dispărut culoarea...asa ca..
  2. Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutăm pe gratis! Service auto. Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte. Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii. Căutăm bărbat pentru lucru la fabrica de dinamită. Trebuie să fie dispus să călătorească. Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă. De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi. Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat! Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici! Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu bea. Vând pat pentru copil cu picioare de fier. Tânără doamnă, drăguţă, inteligentă, caracter, familie bună, doreşte căsătorie cu domn bine situat care să aibă şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului. Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune. Căutăm femeie la fetiţă în vârstă şi nefumătoare. Vând maşină de cusut mână şi picior. Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider. Vând pătuţ copil făcut la comandă pentru pretenţioşi. Închiriez cameră la două fete încadrate cu un singur pat. Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită şi puţin întrebuinţată. Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate. Ofer loc de veci eliberabil prin schimb. Ofer recompensă celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu că l-au văzut cu o femeie în maşina în ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vă rog să veniţi să depuneţi mărturie şi la tribunal. Paul Ionescu. La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul: - ora 10.00 - prezentarea invitaţilor. - ora 12.00 - prezentarea animalelor. - ora 14.00 - masă comună. Într-o croitorie de damă: "Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand". Într-un restaurant: "Consumaţi cu încredere supă de pasăre vegetariană" Servim cu friscă clientela bine bătută. Avem frişcă bătută toată ziua. Nu servim **spam editat** sub 18 ani. Nu servim în stare de ebrietate. Avem ciorapi de femei lungi. Lenjeria de corp nu se schimbă! Confecţionăm costume de damă la proba a doua. Croim rochii pentru dame de lux! Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.
  3. Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutăm pe gratis! Service auto. Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte. Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii. Căutăm bărbat pentru lucru la fabrica de dinamită. Trebuie să fie dispus să călătorească. Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă. De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi. Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat! Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici! Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu bea. Vând pat pentru copil cu picioare de fier. Tânără doamnă, drăguţă, inteligentă, caracter, familie bună, doreşte căsătorie cu domn bine situat care să aibă şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului. Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune. Căutăm femeie la fetiţă în vârstă şi nefumătoare. Vând maşină de cusut mână şi picior. Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider. Vând pătuţ copil făcut la comandă pentru pretenţioşi. Închiriez cameră la două fete încadrate cu un singur pat. Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită şi puţin întrebuinţată. Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate. Ofer loc de veci eliberabil prin schimb. Ofer recompensă celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu că l-au văzut cu o femeie în maşina în ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vă rog să veniţi să depuneţi mărturie şi la tribunal. Paul Ionescu. La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul: - ora 10.00 - prezentarea invitaţilor. - ora 12.00 - prezentarea animalelor. - ora 14.00 - masă comună. Într-o croitorie de damă: "Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand". Într-un restaurant: "Consumaţi cu încredere supă de pasăre vegetariană" Servim cu friscă clientela bine bătută. Avem frişcă bătută toată ziua. Nu servim **spam editat** sub 18 ani. Nu servim în stare de ebrietate. Avem ciorapi de femei lungi. Lenjeria de corp nu se schimbă! Confecţionăm costume de damă la proba a doua. Croim rochii pentru dame de lux! Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.
  4. Am sunat adineauri si mi-a zis ca anuntul nu mai este de actualitate si ca ne roaga sa nu mai sunam....
  5. aspect 10 - pentru mine e cea mai frumoasa escorta la care am fost,21 ani,1.70,50 kg,tzatzisoare mici dar ferme(a zis ca isi pune silicoane),fund de milioane,ochi verzi-caprui,foarte frumoasa la fata,o alunita care o face si mai sexi,seamana foarte bine cu scarlett johansson. locatie 9-apartament 2 camere,curat,papuci de baie,prosop curat,igiena apartament foarte buna igiena 10-foarte curata,mirosea a crema,proaspat dusata,pasa fara mirosuri ciudate servicii 8-nu cred ca face CIM GFE: 8-amabila insa in acelasi timp tacuta,rezervata,fara foarte multe discutii...pur si simplu asa e ea.Am crezut ca e timida dar se pare ca asa e firea ei Sex normal: 8,se misca binisor insa se vede ca este mititica si nu are experienta,m-am simtit ca si cu o pustoaica de liceu care de abia acum experimenteaza lucruri noi http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/smile.png Sex oral:7 ,atentie la oute,fara deep,mecanic,lua doar capul...nimic special sau iesit din comun Sex anal: Nu face pret: 100 l finalizarea,150 ora. Azi am zis sa trec pe la Bianca.Sunat la 11,cred ca am trezit-o din somn,m-am programat pentru ora 12,1 ora. Ajuns in zona Banu Manta,langa restaurant Irisa,mi-a zis interfonul,am urcat la et 1 si surprizaaaa..fata nu era ascunsa dupa usa. Am ramas blocat cat de frumoasa este,parca este o amica din liceu cumintica si care ai vrea sa i-o tragi. Cu toate ca nu era machiata era foarte frumoasa asa naturala.M-a asteptat in tinuta din pozele de mai sus. Putina socializare,din pacate nu prea reusita,nu prea cred ca ii place sa socializeze dar mi-a zis ca asa e firea ei..ca nu e timida. Fumat o tigara,mers la dus,acolo foarte curat,ok,primit prosop mare si curat si m-am intors in pat(in dormitor).Acolo era ea intinsa,am dezbracat-o,sarutari timide,mangaieli dupa care s-a apucat de un oral neprotejat destul de slabut,fara vreun artificiu.A pus preze cu gura si s-a pus peste mine ,ma uitam in ochii ei si parca ma pierdeam http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/smile.png).Dupa 10 min finalizez in caciulita,scoate fata un servetel umed. A 2-a runda am mai socializat,imi spunea ca nu mai are colega,ca e mai bine singura si ca din septembrie va pleca definitiv in Italia ca acolo face mai multi bani,dupa care a inceput iar cu un oral ne iar de data asta am pus-o in misionar,cu sarutari pe corp,pielea ei mirosea foarte frumos(a zis ca facut dus inainte sa vin si chiar asa e:) ),ne-am strans in brate,iar mangaieli iar sarutari timide si dupa 10 min finalizez si a doua oara. Putin chat de sfarsit,sarutat fata de la revedere(avea o alta programare pentru ora 13:00) asa ca m-am simtit si am plecat.Lasat 150 RON pe o policioara si dus am fost. Aveti grija ca la baie sunt geluri de dus de gagici si mirosss rau!http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/smile.png) Sincer si acum o am in minte de cat de mult mi-a placut de ea si sincer de abia astept sa o revad:). Domnilor,v-am salutat!
×
×
  • Creează nouă...