Sari la conținut

cilihoaia

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cilihoaia

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tg ms

Vizitatori Recenți Profil

1.455 citiri profil

cilihoaia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. salutari,revin pe aici dupa mult timp.am fost la georgi azi.e o fata tinara si foarte deschisa.face treaba ok.nu e cu nazuri.locatia buna pe al savinesti.poate un pic prea comerciala toata actiunea.spor la vizite.
  2. se pare ca sunt doua tepare venite in oras .fac tot posibilul sa se poarte urit cu clientii.nu au deloc rabdare .
  3. am fost si eu de curind .este ok.una din fete Eva se pare ca a plecat Cind am fost eu,era Timeea si inca o fata ceva mai plinuta careia nu i-am retinut numele.fetele is cooperante daca sint recompensate cumva mai ai sansa sa dea jos si chilotelul asa ca ai ocazia sa pui mina pe ceva cald si umed.asa ca incercati si varianta asta daca credeti ca merita.oricum sex total nu obtii.are grja patroana sa nu se transforme in bordrel toata afacerea.
  4. am fost la ea acum citeva zile.e ok daca vrei ceva mai rotund si voluminos.e destul de amabila si se implica destul de bine .stilul capra"" i se preteaza cel mai bine .eu am lasat 80 ron.asa ca depinde de client cit da .succes voua .locul curat si usor de gasit in cart tudor.vorbeste la tel in timp ce esti la ea daca are apeluri .ce sa faci mai sint si minusuri.
  5. de jale daca ne lasam dusi in asemenea locatii,ca cea de pe str Cosminului.acolo presteza diverse dameze de etnie roma,destul de inbatrinite si consumate.cu stare de igiena precara.oricit suflet pun fetele nu pot compensa doar prin pret scazut si entuziasm partidele cu nabadai.de evitat pe cit posibil. proprietara ia fetelor cite 15 lei pt fiecare client.iar fetele presteaza la pret de 40-50 lei in functie de client.cei care merg des au bonus si presteaza si fara prezervativ sex normal.
  6. la Kristina as veni de cite ori as avea ocazia.parca fata asta nu mai are nevoie de laude.cred ca si-a facut deja un renume in a statisface barbatii pofticiosi care-i trec pragul.o fata distinsa cu stil si sarm.poate un pic prea rigida in reguliile impuse de ea jocului,dar de amorul artei aceptam orice.locatie ok ,dus cu prosop curat si gel de dus,pat mare cu cearceaf schimbat in fata mea si aruncat la plecare.tarif 100 lei pe care nu cred ca merita sa-l negociem cu fata.face toti banii.cu fiecare postare in plus cred ca-i crestem ratingul si sint convins ca in felul asta voi gasi din ce in ce mai greu un loc in viitoarele mele incursiuni spre KRISTINA.
  7. am fost la KARMA,zilele trecute.totul e ok cum au descris si cei care au mai trecut pe acolo.la ora 11 dim era 2 fete dragute si o bunicuta care parea sefa.am ramas cu TIMEEA ,fiindca cealalta fata avea deja o alta programare. pret 50 ron.acces la dus .fata cu chilotii pe ea dar ff activa si cooperanta.intrun cuvint multumit de stil si pret.durata aprox 45 min.
×
×
  • Creează nouă...