Sari la conținut

draqu12345

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre draqu12345

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    nevermind

draqu12345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. oare chilotul din poza este pe dos? ceva....... superstitii? ORICUM, frumosi SANI!!!
  2. Nu ai nevoie de asa ceva! Daca cauti o companie FRUMOASA, in preajma unei DOAMNE (adica o femeie care stie ce vrea!) mergi pe baza recenziilor, sau daca esti asa de curios, cauta in cele 21 de pagini si sigur vei gasi!!! (asta ca sa nu iti spun varianta scurta cu nr de telefon!)
  3. CEA mai buna optiune (pentru mine) din Ploiesti. Chiar daca sunt o gramada de persoane care spun ca este fara chef sau...... alte chestii de genul acesta, repet (pentru mine) este FEMEIA cu care ai ce discuta si................. MAI ALES CE FACE! Chiar daca nu mai arata cum ar vrea EA, te face sa te simti FFFF BINE! Poate o sa para RECLAMA, dar stiu ca citeste forumul si chiar vroia sa raspunda catorva ce NU stiu ce inseamna RESPECT. Nu imi place sa detaliez intalnirile cu GINA, dar o recomand cu placere. ALL THE BEST MY FRIENDS!
  4. frumoasa........ dar nu mai esti ca in poza!!!!
  5. foarte bine punctat colegu' niceguy! ar trebui revizuita putin galeria 'photo'!
  6. are locatie <<noua>> pe gheorghe titeica!
  7. Pe numarul din anunt am vorbit cu ea saptamana trecuta! Este foarte atenta la numerele de telefon! SUCCES!!!
  8. astazi 2 tipe in lukoil-ul de pe Dn! stie cineva, ceva?
  9. FRUMOASE POZE! Dar cam acoperite! Cu siguranta este doar politica de marketing!
  10. ALEXA............... Am avut placerea sa o intalnesc si ATITUDINEA face intotdeauna diferenta! Nu m-am bucurat de toata gama de servicii datorita unor <revizii> temporare, dar oralul prestat a fost unul dintre cele mai bune! Banuiam ca se va retrage pentru ca vroia sa isi gaseasca rostul in viata! Ar trebui sa ii respectam alegerea, indiferent daca va fi de moment sau NU!
  11. nu stiu ce sa zic!!! (legat de faptul ca te-ai lasat!!) poate iti doresti sa iti intemeiezi o famile sau te-a pus pe ganduri exemplul ce il ai foarte aproape de tine!(sunt sigur ca stii la ce ma refer!) oricum "ai fost" si poate vei ramane cea mai tare escorta din tgv! ITI RESPECT IN TOTALITATE DECIZIA! toate cele bune!
  12. ok!ok! ce iti mai place sa atragi atentia! poate ca am folosit un cuvant prea pompos pentru genul acesta de femei! oricum ideea era daca cineva poate oferi detalii despre ea! nu imi trece sau trecea prin cap sa ma insor cu ea!!!! dar de.............asa suntem unii, cu prea mult zel (sau zen!!!)
×
×
  • Creează nouă...