Sari la conținut

badboy31

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre badboy31

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.465 citiri profil

badboy31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputație

  1. Vizitat si eu Rebeca in seara asta. Tot ce vreau sa adaug e ca mi se pare ca seamana foarte bine la figura cu Alex Jensen, asistenta lui Sheldon Cooper din The Big Bang Theory (din care tocmai s-a intamplat sa vizionez un episod pe Netflix cu cateva momente in urma, chiar dupa ce am venit de la ea). Just saying. :D
  2. Salutare, Am vizitat eu tanara caprioara. E de neratat pentru cei care au fantezii cu **spam editat**e..desi, sincer, mie nu mi s-a parut a fi **spam editat**, ea zice ca are 20 de ani. Eu ii dau peste 18 ani. Oricum, arata foarte bine, poze reale, miniona, corp tonifiat, sani superbi. E de etnie light, poti sa iti dai seama dupa expresia fetzei, in rest nu. Nu trebuie sa va faceti griji ca intra politia peste voi, caci pe palier, undeva, pe un scaun, vegheaza protectorul fetei (pe asta chiar poti sa il recunosti usor ca e de etnie). Locatia e in Sagului, pe Ana Ipatescu, in spatele blocului cu nr 20, undeva la parter. La 150 de lei ai parte de OP+NP, fata nu accepta deloc ON si nici sarut. Daca plusezi la 200, te poti "bucura" de normal neprotejat. In micuta garsoniera inghesuita si stramta precum piersicuta chiriasei, isi duce de asemenea existenta un micut pui de caine, care nu se da deloc in laturi de la a-si infige coltii in sosetele sau pantofii vizitatorilor. Concluzie: Fatuca e de incercat o data, pentru palmares. Eu unul nu mai revin.
  3. Am fost eu intr-o recunoastere rapida, dar nu am ramas, fetele sunt mult prea pufoase pentru gustul meu.. iar dupa ce am facut cale intoarsa de la usa, m-a suna sa ma ia la intrebari ca de ce n-am ramas, si mi-a zis ceva gen "dute-n sloboz". De aici deduceti voi daca se merita sau nu. Eu m-am convins.
  4. Scuze, am uitat sa pun link-ul: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/show-incendiar/39ih61efh6eg720fe7d64d5dg779gfe1.html
  5. Le-a vizitat cineva? Am vorbit cu ele pe WhatsApp, mi-au zis oferta asta: show lesbi, sarutari, limbi, oral neprotejat si deep, totul la doar 200 de lei cu amandoua. Locatia: Circumvalatiunii 14B.
  6. Ok, m-am convins singur, doar ce am iesit de la Lore. Nu am mai intalnit-o pana acum, dar pot confirma ca e ea dupa oralul de nota 10+ cu CIM de care am beneficiat. Si arata foarte ok, nu e deloc grasa. Puteti merge linistiti!
  7. Ok. Asteptam o confirmare de la cineva care o cunoaste pe Lore, ca e chiar ea posesoarea anuntului.
  8. Userul lui Lore pe la pagina 10 era pysytm24. Acum apar 2 useri noi, lore1989 si denisa2000, care posteaza in numele lui Lore? Ceva pare suspect.
  9. Pana la urma anuntul de pe publi e a lui Lore? Sau al cui e? Denisa cine e? Sunt un pic in ceata.
  10. Salut, Am sunat eu ieri seara, mi-a recitat in graba serviciile, 200 numarul cu amandoua, locatia pe Gh Lazar 40. Nu m-a inspirat, mai ales ca din poze par cam dolofane, iar din experienta mea, ce pare dolofan in poze, e mult mai dolofan in realitate. Asa ca pas.
  11. Am sunat-o si eu azi, mi-a zis ca locatia e pe Gh. Lazar nr. 23. Dar nu am vizitat-o.
  12. Colegul, langa care scoala Blitz? Ca vad ca is vreo doua, una pe Take Ionescu si una prin Lipovei. Aia tinerica are anunt, se pot vedea ceva poze? Mersi!
  13. Natasha, pretul actual al pietei este max 150/numar, 250/ora, inclusiv multe fete din top practica aceste preturi. Si ofera si locatia lor. Eu zic sa mai tai din ele, daca vrei sa ramai competitiva. Eu sunt unul dintre baietii care au fost la tine si pot confirma ca esti o tipa ok, dar la asa preturi zic pas, mi se par exagerate, cred ca ai fost informata gresit.
  14. Buna, Natasha! Ne luminezi si cu ceva update-uri in legatura cu tarifele? Poate tii cont si de faptul ca, daca te chemam la un hotel sau o pensiube, asta presupune costuri suplimentare pt noi. Mersi!
×
×
  • Creează nouă...