Sari la conținut

9zoll

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 9zoll

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Prahova

Vizitatori Recenți Profil

1.537 citiri profil

9zoll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. 9zoll

    Cunilingus

    Toate accepta,dar trebuie sa intrebi inainte.
  2. ok cedeaza si lasa-ne dracuu!! eu mi-am luat ban ultima data incercand sa te demasc,acum nu cred ca mai incape vreo indoiala ca esti tepara,mincinoasa si putzi!! mai penala ca tine n-am mai vazut te astepti sa se poarte lumea cu tine de parca esti vreo lady, esti tarfa scumpo faca parte din meserie get over it!
  3. CIM = cum in mouth adica sa dai drumu la proteine in gura OWO = oral withouth condom oral fara prezervativ cum milfele nu pot sa te ajut.....
  4. era doar o gluma...mi se pare putin cateva minute, eu nu ma satur decat dupa cateva zeci de minute ca d`aia platesti o ora ))
  5. am inteles asta... dar ti se pare normal sa apese ea pe un buton ca nu-i convine ceva si sa apara gealatii? oricum n-o cred pe asta cu bidepa firmele de securitate nu se ocupa cu activitati ilegale, curvasaraie in cazul de fata!! fuckin crazy!!!!
  6. Cum adica casa in monitorizare? ce plm intimitate e aia cand esti supravegheat? bidepa.. asa s-o zice la pejte mai nou!
  7. Salut, Poze are? la 200lei ora nu prea merge la risc.
  8. poti fi sigur ca,colegu' are solzi. eu cand ma intalnesc undeva ma misc repede de acolo,nici masina nu o las pe acolo. mersi ca ne-ai avertizat totusi!
  9. 9zoll

    the hardest porn

    Aia nu e nimic baieti... http://www.tube8.com/blowjob/petty-s-horny-throat/1686061/ la minutul 9:47 te ia cu ameteli )
×
×
  • Creează nouă...