Sari la conținut

ginapoenaru62

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

ginapoenaru62 a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 7 2012

ginapoenaru62 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre ginapoenaru62

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    romania

Vizitatori Recenți Profil

4.582 citiri profil

ginapoenaru62's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Asta-i foarte tare. Probabil o sa iasa discutii ca suntem vorbite sau una si aceeasi tipa. I-am vazut cateva postari, nimic mai mult. O pup ca stiu ca-i plac fetele.
  2. Am revenit acasaaaaa! Va pup pe toti. Ce mai faceti? Saptamana asta sunt cumintica, dupa sarbatori urmeaza sa-mi fac de cap.
  3. Ce mai faceti, dragilor? Eu tocmai ce am ajuns in tara, mai zabovesc cateva zile in constanta si revin in bucuresti. Va pup pe toti.
  4. Imi cer scuze, fac un pic de copy/paste. ''SF sunt initialele unui utilizator de carte de identitate.'' Corespunde, dar am zis sa cunosc si pe altcineva daca se poate.
  5. Am primit acceptul, asa ca o fac. Initialele sunt: SF. Nu stiu cat de mult te ajuta si ce relevanta au.
  6. Mincinosule mi s-a spus sa te intreb daca esti rebranduit. Daca esti vreunul poti sa ne spui cine esti? Depinde mult, ai o sansa, dar sa fie clar, nu platesc eu camera de hotel si nici nu pleci fara sa o platesti. Putin dezamagita, chiar nu a citit ultimul meu post ? (28 februarie ) Daca va hotatati eu sunt pregatita sa ma vad cu unul ales de voi, bineinteles sa corespunda cerintelor mele, dar numai in ianuarie cel mai devreme.
  7. Eu nu te cred. Te rog sa printezi aici asa zisul email primit de la mine datat acum 5-6 zile. Mai am o nelamurire. Pana la urma cine a platit camera de hotel. Multumesc.
  8. buna Gina. Incercam sa comunicam putin?

  9. Daca accepta ii dau o inghetata, daca stie si ii face placere atunci esti liber sa ii dai o inghitita.
  10. Multumesc Dromaderu. Multumesc Euflo96. Va pup. Cum am promis, mi-am pus planul in aplicare. Cat inca e placut si cunosc oameni frumosi (interior si exterior) as vrea sa merg mai departe. Va las pe voi sa hotarati pentru mine cu cine sa ma vad. Eventual un threesome, 2 fete si un domn. As vrea sa am totusi ultimul cuvant in alegerea lui, dar sunt sigura ca in proportie de 90% voi tine cont de propunerea vostra. Oly, cum facem cu poezia aia? Blondynekiss, vad ca esti dezghetata rau, ce zici daca dau o inghetata la Bucuresti? Te rupi 2 zile de Timisoara. Sunt sigura ca sunt multi care vor sa te cunoasca aici in Bucuresti.
  11. Este total adevarat ce a zis colegul vostru Euflo, mai multe nu zic. De asemenea m-am vazut ieri cu cineva de pe forum, dragut si el. Data viitoare vreau sa ma vad cu cine considerati voi. La o cafea sau mai departe, depinde de chimia dintre noi.
  12. Buna all, am zis sa stau departe de voi pentru o perioda dar recunosc ca v-am mai citit si au iesit si bancuri la adresa mea. Unele reusite, altele foarte reusite(a se citi intr-o mare eroare). Nu vreau sa fac valuri, dar urmeaza sa ma vad cu cineva de aici de pe forum. Nu ma intrebati cu cine si de ce, cred ca va avea placerea sa posteze daca sunt reala sau nu. Oly vine si poezia pentru tine, mai ai putina rabdare. O zi buna.
  13. In caz ca va fi sa fie ceva, nu voi face nicio referire la calitatea sexului, posibil doar la caracterul dvs. daca este unul ireprosabil inafara spatiului virtual.
  14. Oly la inceput erai mai simpatic, o sa revin cu o poezie pentru tine cum mi-ai solicitat acum ceva timp, dar vroiam sa te intreb ce inseamna da-te-n pula mea? E o injuratura sau vrei sa ti-o pui cu mine in conditiile mele?Fara bani si fara legat la cap.Sau ai ceva temeri ca nu te ridici la un anumit nivel avand in vedere ca nu e un sex platit? Oly sau Cautator sunt ok pentru mine.
×
×
  • Creează nouă...