Sari la conținut

jzy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jzy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.117 citiri profil

jzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Ciudat mod sa te retragi! Mărești preturile și după dispari.
  2. Aseară "răsfoiam" agenda telefonului și dau de nr lui Lory / Sofia, o sun și surpriza răspunde. Îmi spune ca încă nu a început activitatea și ca o sa înceapă săptămâna asta. Eu plusez ii spun ca plec într-o delegație pana mea vrajeli(scuze Lory) și reușesc sa o conving sa o vizitez. Stabilim în cât timp ne vedem iar la finalul discuției îmi comunica noile tarife le-am acceptat înghițind în sec dar o știam pe ea știam cum prestează și cum te simți în compania ei. Ajung la ea stam de vorba în bucătărie... Ea tot vorbea și eu ma uitam la ea o analizam ca nu o mai văzusem de câteva luni bune și la un moment dat ii spun: Auzi e ceva schimbat la tine și nu îmi dau seama?! Ea:se observa? Eu: ceva da dar nu îmi dau seama. Ea: mi-am făcut rinoplastie și dastea am lipsit în ultima perioada. Eu: 🧐😬😳 Cert este ca ii sta bine asa cum este acum... Nu ca înainte nu ii stătea bine sau nu era frumoasă.. Dar e alegerea ei După discuția de riguare am trecut la acțiune. ON. 9 - TEHNICA BUNĂ DEP LA GREU LASĂ IMPRESIA CA II PLACE NP. 9 - NU COMENTEAZĂ LA NICI O POZIȚIE CHIAR PROPUNE SE IMPLICA de revenit Da ca de fiecare data 300 lei africani tragerea
  3. Am fost la titulara topicului. Locația Coposu vis-a-vis de Omv. Numărul corect este cel cu 0753.... Pozele sunt reale. Tipa este o țigancusa de 20 de Ani peste 175 cm frumusica foarte joviala cu niște sâni stil para și cu un fund bombat. Am sunat-o stabilind ca ne vedem în 20 de minute. Am ajuns la fata locului o rog sa mai spună odată poezia și anume 100 lei fin 200 Ora sex total( voi ce înțelegeți din asta?) totul protejat. Plătesc pt o finalizare la inceput. Ma duc la baie câteva geluri de dush cam goale dar ok per total. Ma întorc fără nici un fel de sărutări și nu ma refer la fk montează prez și se apuca de treaba cu o tehnica destul de ok. Normalul a fost fără implicarea ei, era destul de distanta fata de client, la un moment dat ii spun sa încercăm și analul și surpriza.... ca dacă luam o ora se putea asa nu. La pasarica nu era epilata recent neavand mirosuri și se uda natural. Finalizarea a fost în prez. Note Op: 7 Np: 7 Gf: 6 100/ 200 E la început cică lucrează de 2 luni. Scuze eram în taxi și am scris de pe tel în fuga.
  4. Am fost la titulara topicului. Locația Coposu vis-a-vis de Omv. Numărul corect este cel cu 0753.... Pozele sunt ale reale. Tipa este o țigancusa de 20 de Ani peste 175 cm frumusica f joviala cu niște sâni para și un fund bombat. Am sunat-o și am stabilit ca ne vedem în 20 de minute. Am ajuns la fata locului o rog sa mai spună odată poezia și anume 100 lei fin 200 Ora sex total( voi ce înțelegeți din asta?) totul protejat. Plătesc pt o fin. Ma duc la baie câteva geluri de dush cam goale dar ok per total. Ma întorc fără nici un fel de sărutări și nu ma refer la faptul montează prez și se apuca se treaba cu o tehnica destul de ok. Normalul a fost fără implicarea ei era destul de distanta fata de client, la un moment dat ii spun sa încercăm și a analul și surpriza ca dacă luam o ora se putea asa nu. La pasa nu era epilata recent nu are mirosuri și se uda natural. Finalizarea a fost în prez. Note Op: 7 Np: 7 Gf: 6 100/ 200 E la început cică lucrează de 2 luni
  5. Am fost de curând la ea. Locația este cea din titlu locuri de parcare se găsesc pe timpul zilei seara nu prea cred, ca acel cartier e super aglomerat. Locația. 8 garsoniera curata, Baia curata Tipa. 7 bunicica la corp dar fără sâni are câteva alunite care ies în evidenta pe tenul alb Fata. 8 gene false machiajul și coafura o face f perversa în priviri Prestația 5 oralul îți lasă impresia ca îl face în scârbă (neprotejat) și multa laba Normal protejat parca ai fute o scândură sta încordată își acoperă sânii (poate are un complex ca sunt mici) se ferește sa o săruți pe corp cică o înțeapă barba Halatul 100 fin /200 ora Pozele sunt Ale ei dar cele de la ușa o avantajează foarte mult.
  6. Salut pe totii futaciosii. Sunt de ceva vreme pe aces forum dar pana acum nu am postat nimic. Doresc ca de acum in colo sa fiu si eu util pentru alti cum ati fost si voi pentru mine.
×
×
  • Creează nouă...