Sari la conținut

hhaaxx

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hhaaxx

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    vrancea

hhaaxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. publi24 1 / 3 Sex de calitate Vrancea, Focsani Valabil din 06.12.2016 12:42:12 Repostat automat Descriereblonda inalta,1,7,8 77 kg,matura 44 ani ofer sex de calittate oral ,normal fantezii sijocuri erotice.daca esti pervers si ti doresti ceva mai altfel suna ma..... Telefon MesajAdauga la favoriteReposteazaSterge /ModificaRaporteazaVizualizari: 499Distribuie anuntul pe
  2. pacat,o femeie extraordinara...., ii simtim lipsa!
  3. hhaaxx

    nedumerire

    stimate coleg,iti multumesc pentru informatie,dar am sa te rog sa-mi si motivezi faptul ca nu o recomanzi....,ce anume te-a nemultumit?
  4. hhaaxx

    nedumerire

    Care doamna din Marasesti ? Un numarul de telefon poti lasa unde o pot contacta ? Ca eu si caut asa ceva .................... PRIETENE,NR ERA 0729606899 si o chema Caty...,sincer nu mai stiu daca mai activeaza,dar nu te sfatuiesc!
  5. hhaaxx

    nedumerire

    salutare tuturor! de curand am revenit in tara,si ,constat ca nu este nici o miscare in oraselul nostru drag....,care-i motivul?....,in tot orasul asta nu se gaseste nici o matura,milf...,lasand-o la o parte pe doamna din Marasesti....,o informatie plauzibila se poate?
  6. hhaaxx

    SONYA 0763 113 687

    bine ai revenit sonia...,sunt iulian din predeal sper ca de data asta sa raspunzi la tel.....,abia astept sa te vad!
  7. draga noastra ,un turneu inorasul focsani pe cand,ne-ar bucura prezenta ta aici.....,sa ne mai trezesti la viata!
  8. neinteresant...,foarte priceputa insa cam trecuta!
  9. hhaaxx

    SONYA 0763 113 687

    nu te voi mai suna...,m-ai convins prin promtitudinea cu care ai raspuns la apeluri...,vad ca esti mai mult prezenta aici pe forum ...,...,cu sigurant a ,mai sunt ca mine care au sunat si nu au primit un raspuns...,din punctul meu de vedere ramai o NESERIOASA....,drept pentru care rog un moderator sa verifice....,schimba-ti atitudinea....,ai ales sa faci asta ,fa-o cum trebuie,nu-ti bate joc de potentiali clienti....,si draga mea inca o data iti spun ...ma confunzi....,sunt din buc si am un un santier in focsani...,asa ca vin cam de doua ori pe saptamana in urbea voastra....,si m-ar fi bucurat compania ta...,dar zic...pass!
  10. hhaaxx

    SONYA 0763 113 687

    draga mea...,ma confunzi,si azi te-am sunat,de mai multe ori dar din pacate nici un raspuns....
  11. hhaaxx

    SONYA 0763 113 687

    incerc de 2 saptamani sa iau legatura cu ea...,la fel si alte cunostinte ale mele...,nimic...,sper ca un moderator sa o claseze ca fiind inactiva sau trecuta la ...DE EVITAT....,se crede buricul targului,insa se pare ca este neserioasa....,oricum eu nu am sa o mai caut..,
  12. vrau sa mi se stearga contul...,cum procedez?
  13. hhaaxx

    SONYA 0763 113 687

    draga mea nu imi permit sa vorbesc aiurea de tine...,te-am sunat in jur de 18 si am tot insistat vre o doua ore...,nici un raspuns....,nu cred ca sunt pe lista ta neagra pentru ca eu vin foarte rar in focsani...,asa ca....,frumos ar fi ca atunci cand esti cu un client sa-ti inchizi telefonul....,moment in care noi cei care sunam sa tragem concluzii.... totusi nu ar fi rau ca din punctul asta de vedere sa te mai cizelezi un picut! o zi buna!
  14. hhaaxx

    SONYA 0763 113 687

    se pare ca fatuca a devenit super neserioasa....,am sunat-o aseara pentru o intalnire insa nici un raspuns...,si am tot sunat...,am trimis si mesaj...nimic.....,pe alte forumuri ar fi trecuta imediat la neserioase...,avand in vedere ca nu exista de foarte mult timp o recenzie favorabila ei....,ma rog...,sper sa fie doar o intamplare!
  15. hhaaxx

    0737281174

    dragi colegi,poate da cineva o relatie despre o escorta matura ,trecuta de 40 de ani,prin orasul nostru....,afara de doamna de la marasesti si cea de pe strada bujor,unde...te ia cu friguri....,o zi buna va doresc!
×
×
  • Creează nouă...