Sari la conținut

barroso

VIP Member
  • Număr conținut

    1.580
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre barroso

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

7.996 citiri profil

barroso's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

1,4k

Reputație

  1. Pare tentant sa merg la ea, insa Rin Hotel ma descurajeaza rau de tot! Daca era mai "in oras", puneam mana pe telefon urgent!
  2. Ce bine ar fi daca ar si raspunde la mesaje pe whatsapp!
  3. Asta e precum tipa aia care cerea 100 de lei in avans pe card garantie si vreo 1000 de lei la locul faptei.A disparut si aia prin autoeliminare!
  4. Se pare ca tot mai bună e o labă sănătoasă în cazul fetei ăsteia și rămâi și cu banii!
  5. Nu prea e o zona de hatza-hatza pe acolo! Cauta mai bine Decebal, Nerva,Splaiul Unirii, Cantemir
  6. Si am fost azi, pentru ca s-au aliniat astrele si chiar a fost o noua descoperire pentru care multumesc recenzorilor anteriori care m-au convins sa ajung sa o cunosc pe aceasta fata! Este exact ca in poze, un corp perfect, ea e o draguta in tot ce face si face bine ceea ce face! Chiar mi-a placut si voi reveni cu placere la ea de cate ori voi fi prin zona ei de activitate!Nu are rost sa o descriu ca o vedeti in poze,iar daca vreti sa simtiti ce am simtit eu cu ea, trebuie doar sa va duceti. Nu am sa va spun ca e cea mai cea, sau sa exagerez lucrurile spunand ca e cea mai cea dintre cele mai, dar este ok, mie mi-au placut serviciile oferite, felul cum vorbeste,etc.Am apreciat ca a intrebat daca sa ma astepte goala cand ies de la dus si i-am spus ca vreau sa o dezbrac eu, iar cand i-am lasat sa cada rochita de pe ea, a ramas agatata de .....cuierul meu in erectie!Am ras cu pofta de treaba asta amandoi!Am facut oral neprotejat, la alegerea mea si normal protejat! Eu am sa revin si o recomand. E posibil sa nu ramana mult in bransa!Te pup Angela si ne revedem!🥰
  7. Sa-mi bag pula, am votat cezara si cand am dat trimite s-a dus votul in pula mea la aia de dedesupt pe care nici nu o cunosc!
  8. Dati Cezarei ce-i al Cezarei, ce sa o mai lungim! Oricum am suci-o si oricum am spune-o, pana nu te duci la Cezara sa simti pe pula ta ce poti primi de la ea degeaba te uiti de la distanta si salivezi! Saptamana trecuta am mai gustat din fructul pasiunii la aceasta superba papusica si habar nu am cand am sa ma satur!Cred ca niciodata, sau cand mi-o muri pula de tot!
  9. Săptămâna trecută am fost la Sofi (Lory) cum o știu eu sa o revăd după o lunga perioada de timp în care nu am mai vazut-o.Schimbarea este una de fond, are parul mai lung acum, iar cireașa de pe tort sunt sânii superbi pe care și i-a înnoit, o placere sa ii vezi și sa pui mana pe ei.Am stat o ora în care m-am răsfățat cu oral neprotejat și normal protejat evident.Totul la superlativ, nu știu când a trecut timpul.Locatia e pe Splaiul Unirii, unde avea o data locația Sofia33.Foarte curând vreau sa o revăd pentru ca merita!
  10. Ei si tocmai am fost la Denisa si ne-am prins reciproc! Locatia si fata nu v-o descriu ca aveti poze si nu e cazul sa vi le explic.Completez doar ca si la fata este foarte frumoasa! A fost prima intalnire, dar cu siguranta nu si ultima! Din ce am simtit astazi este sigur ca vreau sa mai merg.Ma simt ca dupa un test drive cu un Ford Mustang GT, dar doar dupa o tura de pista.Adica am simtit ca fata poate foarte mult, dar nu am avut timp de alergatura. Trebuie sa mai vin si sa studiez porniri de pe loc, plecari in tromba si alte manevre, ca duce!Si inca rau!Azi am servit sex oral neprotejat, misionar si caprita si gata,mi-a cedat bujia! Deja insa concep episoade viitoare si cred ca ies asa de putine ca si in Tanar si nelinistit!Te pup Denisa si tine-mi locul de parcare cald!
  11. Ne vom prinde reciproc in cateva ore, draga mea!
  12. Ieri mi-am reincarcat bateriile la Cezara! No comment, just go and see and feel!
×
×
  • Creează nouă...