Sari la conținut

danydaddy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    289
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danydaddy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Peste tot si nicaieri
  • Interese
    Girls! Girls! Girls!

Vizitatori Recenți Profil

9.636 citiri profil

danydaddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

214

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/masaj-erotic/d3g4f450622g7712167301de37d3fg64.html Nici pomeneala. Fast fuck combinat cu lavă (agresivă la a, la un moment dat mă gândeam că vrea să mi-o rupă să o păstreze drept trofeu). Poze false și... Nu știu dacă a rostit 10 cuvinte pe durata întâlnirii. Note: OP: 7 (a încercat ea ceva acolo) NP: 5 cu indulgență GFE: 1 Locație:6/7 (in centru lângă fostul Columna). Concluzia mea, de evitat!
  2. Nah că o făcui și pe asta... Profitând de o fereastră de vreo 2 ore am hotărât să îmi încerc norocul poate o prind pe Tatyana. Am încercat un apel telefonic, dar nu a răspuns. În gândul meu mi-am zis că nu e să fie de data asta. Peste vreo 20-25 de minute, surpriză... Mă apelează înapoi (aici Tatyana aș dori să îți atrag atenția că poate nu e cea mai bună idee, sunt poate clienți la care le-ai putea crea probleme cu consoarta sunând înapoi, la mine nu a fost cazul, dar la alții nu se știe...te rog să iei asta ca pe un sfat, nicidecum ca pe o critică). După ce am stabilit ora și zona, am ajuns la locația bine stabilită. Sunat din nou, primit ultimele detalii și ajuns în apartament. Am fost servit cu suc, am fumat o țigare și am stat cam 10 minute la povești. Tatyana este o prezență plăcută și la corp arată destul de ok: înaltă, sâni mari și picioare sănătoase, nu e grasă, dar nu e nici slim (cum e mai bună femeia, după părerea mea). Am ales să rămân o finalizare și am decartat 150 lei. Am fost întrebat de duș, dar venisem proaspăt spălat de acasă așa că am trecut direct la acțiune. Fără exagerare la oral neprotejat la care eu îi dau 10+. Extraordinar!!! deep, umed, atenție la tot ce era pe acolo, îmi venea să mă ciupesc, să nu visez. Am trecut apoi la NO, cu LOT ca să mă pot juca cu sânii ei. Corect executat și acesta. Terminat în căciuliță, curățat și rămas pe pat să îmi trag sufletul. De precizat că deși am petrecut aproximativ 35-40 de minute în apartament, nu m-am simțit nicio clipă grăbit. Notele ar fi: Locație: 9,5 Fata: 9 GFE: 8,5 ON: 10+ NP: 8,5 Atitudine: 9 Per total o experiență reușită, pe care aș repeta-o cu plăcere și altă dată. Baftă!
  3. Sincer mai bine încercați cu sud-americance decât cu românce. Sunt mult mai pasionale și mai implicate decât româncele noastre.
  4. Aș vrea doar să danseze, ai vreo recomandare
  5. Salutare, Cel mai bun prieten al meu se însoară în August și pentru că vreau să îi organizez petrecerea burlacilor, m-ar interesa dacă aveți vreo recomandare pentru o astfel de dansatoare. Vă mulțumesc anticipat!
  6. danydaddy

    Nuremberg

    Puppen Haus Erlangen www.puppenhaus-erlangen.de/ Locația este destul de aproape de A3 și B8, cu o intrare relativ discretă, dar într-o zonă destul de aglomerată în timpul zilei. După ce am sunat la interfon, am fost îndrumat să urc la etaj, unde am fost poftit în camera de primire. Acolo matroana m-a întrebat ce doresc de băut și mi-a spus că fetele vor intra fiecare pe rând în cameră, prezentându-se și prezentându-și serviciile. După încheierea acestui ritual, matroana a revenit cu băutura și m-a întrebat dacă mi-au plăcut fetele și dacă da, cât aș dori să rămân și cu care dintre ele. Din cele 7-8 fete prezentate, am ales o columbiancă minionă și mulatră, pentru o jumătate de oră. Am achitat 75 de euro și am fost poftit într-o cameră foarte mișto și invitat să mă dezbrac. După aproximativ 5 minute fata a revenit cu un cearceaf și prezervative, am primit apă de gură și poftit la duș (aici singurul minus al locației, faptul că pentru duș trebuie să ieși pe hol ceea ce poate duce la situații stânjenitoare, având în vedere că prosopul primit nu era deloc mare). După revenirea în cameră, fata a început cu sărutări intense și pasionale, continuând pe corp în jos până când.... Hopa! O parte din mine a dispărut complet în gurița ei. A urmat un ON de vis, așa cum doar sud-americancele știu...😀😀😀 După asta am aplicat căciulița și am continuat cu NP în diferite poziții, până la finalizare. Totul la superlativ din punctul ăsta de vedere. Ca și note: Locație: 9 (mai puțin partea cu dușul) Fata: 9,5 ON: 9,5 NP: 9,5 Sincer, recomand locația după această primă experiență. Baftă!
  7. Salutare tuturor, ÃŽn urmă cu ceva timp am vizitat-o și eu pe Rebeca. Din motive "de securitate" nu pot dezvălui când, dar nu a fost cu foarte mult timp în urmă. Contactat și menținut legătura prin SMS până în momentul întâlnirii, la care a trebuit să ne rezumăm doar la o finalizare, din cauza faptului că eu am fost reținut în trafic, iar ea avea alte programări (mi se pare o atitudine foarte corectă față de ceilalți clienți, chiar dacă eu am ieșit "dezavantajat"). Locația pe Bd. Transilvaniei, foarte ușor de găsit. O garsonieră, frumos amenajată, curată, ideală pentru astfel de activități. Rebeca este o fată foarte drăguță și care știe să se facă plăcută. Inițial am fost poftit în bucătărie și poftit la un pahar de apă (alegerea mea), fumat o țigară și povestit diverse lucruri, o conversație foarte plăcută. Deci un GFE foarte ridicat. Ne-am amuzant un pic despre faptul că o mătușă de-a mea a locuit chiar vis-a-vis de garsoniera ei, lucru ce ar fi făcut întâlnirea noastră imposibilă în urmă cu ceva timp. Deoarece venisem direct de acasă unde făcusem duș, am folosit baia doar pentru împrospătare și apoi am trecut la acțiuneðŸ˜. Oralul Neprotejat a fost foarte bun, deep și cu atenție la toată zona. La normal am făcut doar LoT, la solicitarea mea, dar totul a decurs la superlativ. De menționat faptul că înainte de începerea acțiunii am fost întrebat cum doresc finalizarea și am zis să lăsăm lucrurile să decurgă și vedem atunci, dar simțindu-mă așa de bine la LoT, am finalizat așa (în căciuliță, bineînțeles). Am avut câteva experiențe în Alba Iulia, dar pe departe aceasta a fost cea mai bună, fata meritându-și locul la Top. Și acum notele: ON: 9 NP: 9 Aspect: 9 Locație: 9 GFE: 9 P.S. 10 e al profesorilor, iar 9,5 nu dau decât la Sud-Americance... Dar fata e în Top la experiențele mele... Baftă!
  8. A mai trecut careva pe acolo, cum mai e situația?
  9. Până pe la ce ore sunt fetele pe afară?
  10. danydaddy

    Nuremberg

    Salutare, nu cunosc locația, nu sunt din zonă. Din când în când ajung pe acolo, iar când ajung și am timp, mai îmi fac de cap. Dacă ajung vreodată pe acolo o să fac recenzie😉😉😉
  11. danydaddy

    Nuremberg

    Fürth - Die Feine Adresse Fürth www.dfaf.de Pentru că cele două orașe, Nürnberg și Fürth sunt practic lipite unul de altul am considerat că nu este necesar să mai deschid un topic separat. Am vizitat locația mai sus de câteva ori în ultimele luni. Ca și poziționare se găsește destul de central, însă intrarea nu e tocmai cea mai discretă pentru localnici. Cum la mine nu a fost cazul, nu mi-a păsat. ÃŽn interior totul este curat și bine aranjat. Intrarea se face în felul următor, după intrarea din stradă ajungi în fața unei uși cu sonerie, la care îți răspunde una dintre fete, care ulterior te invită în camera de primire, o încăpere foarte mișto cu un tron unde poți să te așezi așteptând ca fetele disponibile în acel moment să intre rând pe rând, să se prezinte pe ele și serviciile pe care le prestează. Ultima dintre ele de obicei întreabă te informează că ea e ultima dintre ele și te întreabă pe care dintre el o alegi. De recomandat să încercați să rețineți numele fetei care vă atrage atenția, deoarece sunt 5-6 fete de obicei în locație și cum sângele nu oxigenează chiar creierul de sus în momentele alea vă puteți trezi că ați ales greșit.😊😊😊 După alegerea fetei ești condus de către aceasta in camera acțiunii, camerele fiind mari, spațioase, cu oglindă deasupra patului și cabină de duș☺ . Acolo îți sunt prezentate tarifele care de obicei sunt 50€/20 minute, 70€/30 minute și 100/60 minute. Eu am ales mereu o oră. Ești întrebat de asemenea ce bei, eu alegând suc care vine într-un păhărel de obicei (acest lucru eu îl consider singurul minus al organizării locației, cred totuși că o doză la 0,25 ori 0,33 ar fi mai adecvată). După alegerea băuturii fata pleacă pentru a aduce băutura, cearceaful și prezervativele, fiind invitat ca între timp să faci duș dacă dorești. Lângă cabina de duș există mereu o stivă de prosoape curate. La revenirea fetei acțiunea poate începe. Experiențele cu fetele au variat, dar în general au fost ok. Majoritatea dintre ele sunt românce, char dacă nu o recunosc sau pe site sunt prezentate ca fiind din Spania sau Italia, dar dacă puteți evita să dezvăluiți că și voi sunteți români cred că ar fi mai bine. Nu e o regulă universal valabilă, pentru că odată tocmai dezvăluirea aceasta a destins atmosfera dintre noi, fata neștiind nici germană și nici engleza. Să descriu acțiunile în parte ar fi mult și pe undeva irelevant, deoarece fetele se schimbă destul de des, însă așa cum spuneam eu m-am simțit chiar ok aproape de fiecare dată așa că recomand locația. Baftă!
  12. Salutări din Germania, Pentru că drumurile mă poată mai mereu prin acest orășel, de această dată m-am gândit să încerc o nouă locație găsită cu ajutorul gentsnav.com, Zaubermaus Haus (www.zaubermaus-haus.de). După ce am consultat site-ul unde la momentul respectiv erau 3 fete prezentate, am introdus locația pe gps și in câteva minute eram acolo. O intrare discretă prin spate, de unde se sună la un interfon la care răspunde matroana. Aceasta m-a întâmpinat și m-a condus într-o cameră foarte mișto, cu oglinzi de jur împrejur, un pat mare și foarte intimă. Mi-a spus că din păcate doar o fată e disponibilă momentan, iar eu am acceptat să îmi fie prezentată. Tipa pe numele ei de scenă "Clarissa" înaltă, subțire și cu un fund și sâni de nota 10, m-a făcut imediat să uit faptul că de pe site eu ochisem altceva, acceptând imediat să rămân cu ea, fapt ce s-a dovedit cea mai inspirată idee din toate cele ce le-am avut în cariera mea de curvar. După înmânarea celor 50€/30 minute, fata a plecat cu banii, revenind după aproximativ 5 minute cu un cearceaf curat pe care la întins pe pat, un prosop și un prezervativ. Am informat -o că făcusem duș la hotel, dorind doar să îmi spăl mâinile pentru o putea mângâia. De aici a început cea mai tare experiență a mea la escorte. Tipa e o profesionistă desăvârșită. A început cu mângâieri și sărutări pe tot corpul încă din picioare, apoi a coborât, acordându-i toată atenția ei lui "ăla micu" cu atenție la toate zonele. Un oral de nota 10. În tot acest timp mi-a permis să mă joc cu degetele pe unde am vrut, fapt ce a făcut-o să se umezească astfel încât la normal nu a mai avut nevoie de niciun lubrifiant. Normalul a fost in poziția LoT oferindu-mi o priveliște perfectă a corpului ei perfect, cu ajutorul oglinzilor omniprezente putând să o apreciez din toate unghiurile. Tipa se mișcă perfect și cu riscul de a mă repeta, cea mai tare experiență. După finalizare am stat încă câteva minute bune tolăniți pe pat, povestind despre una de alta, fiind o companie foarte plăcută. La plecare ne-am sărutat ca doi iubiți. Notele sunt de 10 pe linie, dar asta e pentru experiența asta, recomand totuși o oarecare prudență referitor la această locație, deoarece pe forumul frate din germania (www.ladies-forum.de) am găsit destule recenzii nu foarte pozitive. La ieșire am constatat că deși am plătit doar 20 de minute, cred ca timpul petrecut cu fata în cameră a fost peste 30 de minute, deoarece în total am petrecut vreo 45 de minute în locație. Baftă!
×
×
  • Creează nouă...