Sari la conținut

cramphy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cramphy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.626 citiri profil

cramphy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Salutare, Deși am o lene cruntă să scriu recenzii, vizitele recurente la Daniela o impun să o fac. Programare pe wapp, libera la prima oră a ei de muncă, deci primul client. Ajuns puțin mai devreme decât ea, și-am așteptat cuminte în mașină până la ora stabilită. Întrucât cunoșteam locația în momentul în care mi-a scris să urc m-am conformat și ,surpriză, ne-am întalnit în scara blocului și am purces spre locul unde urma să păcătuim. Ajuns sus, m-a poftit la o tigare, m-a servit cu un pahar de apă, vorbit telegrafic ce am mai învârtit fiecare și m-am cerut la duș. Primit prosop curat și uscat. Baia cu strictul necesar, câteva geluri de duș, apă de gură... Dupa ce am terminat eu, am asteptat-o in camera, lăsându-i timp să facă și ea un duș rapid. Ajunsă în camera m-a întrebat cum vreau oralul i-am zis fara, i-a tras o rundă de șevețele umede cum se mai practică și la alte case si a inceput să îl suga pe băiat pe stilul soft cum îmi place. Nu pare să ducă DT serios dar nici n-am insistat. După ce l-a făcut țeavă pe gogu am cerut-o în “mama iedului”, mi-a aplicat balonul cu dexteritate și m-a rugat să intru ușor. N-a fost cazul de geluri sau scuipici în cazul meu dar am luat-o ușor cum m-a rugat. Ce îmi placea mult în poziția asta e că privirile ni se întâlneau în oglinzile mari de la dulap, citindu-i pe față satisfacția/ “simulația”- vorba lui Elaine din Seinfeld. Se mulează frumos pe ciocan, inițiaza niște “8”-uri interesante dar pentru că eram plin și simțeam că explodez am propus să-și mufeze gurița la goguță unde am explodat și biata de ea n-a putut să adune tot fără sa i se prelingă pe la colțurile buzelor - imagine priceless. Știu că nu-s de cursă lungă și într-un final am plecat din nou către duș pentru igienizare. M-am imbracat, i-am platit 100fin+50cim și am am plecat cu promisiunea că voi reveni. Note: Locatie: 8,5 (locuri de parcare la discreție, baie cu cele necesare, prosop curat și uscat, pat care nu scârțâie, fără vecini curioși) Aspect:8,5 (fata - 9 pentru ca teen-ish și fără machiaj excesiv, corp - 7,7 deși slim și fund mișto nu e tonifiată și sânii sunt micuți) GFE: 6.5 (amabila, respectuoasă, dar totusi dau aceasta nota deoarece în momentele de țigară părea absorbită de telefon) Oral: 9 (aici trebuie sa recunosc ca se muleză pe ce îmi place - mai soft, nota fiind crescută și de faptul că acceptă CIM). Normal: 9 (stramta, stie sa se miste, sa dea contre,se umezeste destul de usor) Anal:- (trebuia să o anunț cu cel puțin 2 ore înainte dar imi voi incerca norocul cu o ocazie viitoare)
  2. Vizitat titulara azi de dimineata alegand optiunea de o fin! Programare facila prin whatsapp cu respectarea timpului amandurora. M-a asteptat imbracata intr-un halatel negru satinat care lasa discret expuse zonele de interes, am luat loc confortabil pe canapea, putin chat si m-am cerut la baie pentru igienizare. Intors de la dus, ma astepta in vesminte pe care am avut ocazia sa le indepartez personal cum imi place. Actiunea a debutat cu imbratisari, sarutari pe corp din ambele parti, urmat de ON cu simt de raspundere sesizand fara sa ii spun ca sunt mai sensibil la polul sud si a adaptat cumva tehnica astfel incat sa nu ma termine repede. Pus prezervativul cu talent tot cu gurita, schimbat pozitii si terminat misionar imbratisati. Dupa finalizare nu m-am simtit nicidecum grabit, ne-am pupat, imbratisat si luat la revedere. Acum “notele lui Banciu”: - locatie 7 dar facil cu locurile de parcare - fata 10 pentru corp, pozele fiind graitoare in sensul asta - ON 8-9 aici existand loc pentru imbunatatiri gen CIM si atentie mai pronuntata la bijuterii - NP aici dau 9,5 pentru intuitie, miscari si faptul ca nu simuleaza sau daca o face o face foarte profi - AP nu am cum sa notez ca nu ma pasioneaza Dpmdv merita investitia ciocane tari s-aveti!
  3. Atras de descrierile colegilor m-am programat telefonic la numărul afișat pe topic al Dianei. In apropierea locatiei am sunat-o pentru indicatii si mi-a raspus prompt si amabil ghidandu-mă cu usurinta. Jovială, draguță cu ochii albaștri, minionă și slim fit fiind, am purtat o scurta conversatie in care mi-a confirmat ca nu face FK și anal, urmand sa primesc un prosop curat. A urmat actiunea propriu-zisa care a constat in oral umed cu atentie la vecini și ruperi de ritm, pe alocuri ajutat de mânuța si un masaj bestial al juniorului cu sanii. Am zis sa incerc si piersicuta domnisoarei asa ca am cerut prezervativ si am purces la la care sa implicat prin contre serioase . Faina imagine proiectata in oglinda din coltul camerei, imagine ca m-a facut sa si termin in balon.La plecare am salutat si motanul lenes care nu putea sa fie altfel data fiind vremea căinoasă de afară. Si acum note: Locatia 8 Aspect domniță 9 Oral 9.5 Normal 9 că nu am apucat mai multe poziții pentru o evaluare mai aproape de realitate Igiena 10 Gfe 10 Cadou: 100 lei finalizarea. DTD au fost cam 20 min
×
×
  • Creează nouă...