Sari la conținut

vpop

Serious Contributor
  • Număr conținut

    299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

vpop a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 16 2013

vpop a avut cel mai apreciat conținut!

Despre vpop

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

5.420 citiri profil

vpop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

384

Reputație

  1. Hoit esti tu cu mata aia care a nascut un cacat puturos ca tine si cu toate curvele pe care le pupi in cur. Stai la scara ta si nu te mai baga in seama aiurea. Oricum am ajuns la Aida sunand dupa alt numar, dar nu are rost sa dau detalii pentru ca se va spune ca sunt subiectiv.
  2. Mesajul cu "buna" a ajuns, tu mi-ai dat block dupa ce ai vazut mesajul. Asa ca nu eram deja blocat. Am fost si la Mira si a fost totul ok asa ca nu cred explicatia. Doar incercam sa aflu motivul, dar nu cred ca exista unul.
  3. Eu mi-am luat block dupa un simplu "buna" pe whatsapp. Cu ce am deranjat Aida? Chiar doream sa iti fac o vizita :(
  4. De Miruna22 stie cineva ceva? Stiu ca pe forum aici mai era o tipa de 1.80 si cu numele de miruna si ma intrebam daca nu cumva e chiar ea. Are poza cu fata pe SA asa ca daca e cineva care o cunoaste poate sa spuna aici daca e aceeasi persoana.
  5. Atata abureala si nici macar o fotografie ok. Pune-ti o punga pe fata si fa o poza in oglinda, ce naiba e asa de greu. Daca erai vreo bunaciune puneai sute de poze aici, dar inseamna ca nu ai ce sa arati.
  6. Imi e sa nu fie aia din blocurile alea noi care facea figuri ca la ea doar o finalizare e prin sex la 400ron.
  7. Mie mi-a dat teapa astazi. Am sunat si am vorbit cu ea, am intrebat daca e ok sa ajung in 30 min, a zis ca da si am plecat spre ea. Dupa care mi-a dat mesaj ca sa mai intarzii inca 10. Ok, am mai intarziat, am mai asteptat inca 20 ca nu am dat de ea, cand sa plec imi spune ca a fost ocupata zic hai ca inca mai sunt in zona si vine si mesajul ca a aparut ceva urgent si trebuie sa plece dar se va revansa ea. Cum te vei revansa, te intreb aici public? Ca ora mea e mai valoroasa ca a ta. Iti garantez asta. Pacat, ca imi placuse vocea ei la telefon :(
  8. Ba sa stii ca unii ar da. Nu tuturor le plac grasele. Problema e ca nu cred ca anuntul e pe bune ca altfel o futea cineva pana acum.
  9. Fata asta are anunturi de un an de zile si totusi nu a reusit nimeni sa o cunoasca. Pretul nu e ceva fabulos ca doar sunt gramada care cer chiar si mai mult. Eu personal cred ca e o manevra. Am mai incercat sa o sun si mai demult dar nu se poate da de ea in afara de chat pe whatsapp.
  10. Cum mai stai cu cosurile de pe fata?
  11. 0765087428 Buna numele meu este Ramone , Vreau sa incep prin a va spune ca iubesc ceea ce fac , o fac din cu suflet si asta se simte garantat , fapt pentru care te invit sa te convingi , ma aflu pentru prima oara in Romania in zona de nord a Bucurestiului intr-un apartament luxuriant inchiriat si dotat cu bun gust cat si curat si discret , am intotdeauna prosoape curate si diferite uleiuri Eu ma consider o tipa inocenta dar diabolica in acelasi timp , arat destul de hot si nu spun numai eu ci si aceia care ma Cunosc . Pozele sunt reale 100% Despre serviciile mele prefer sa vorbim personal dar te asigur ca nu regreti o secunda ca m-ai ales Asigur bineinteles si un tratament special cu bauturi fine si multe altele .. Imi plac barbatii cu bun simt si generosi carui fata nu ii place :)) Nu imi plac acei indivizi care se tocmesc sau cer mai mult decat sunt in stare sa ofere Eu va pup si abea astept sa ne cunoastem . https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/ramone-pentru-prima-oara-in-romania-masaj-din-suflet-zona-rond-pipera-omv/51h06d2fi0h67e6727i2g13e233d2e5g.html E cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o in ultima perioada la 400 ron. Serviciile sunt de masaj la 300 si masaj + sex la 400. Sau daca vrei si oral np e 500. Locatie pe Soseaua Fabrica de glucoza. Poti sa mergi in pauza de masa. Dar mai bine nu si sa va zic si de ce. Unu, nu e cea din poze, asta clar (nu exceleaza la corp cu nimic, tate lasate, celulita, e doar un chip dragut si atat). Doi, e o tepara. M-am lasat pacalit de atitudinea ei de la inceput si rau am facut. Dupa prima finalizare ce a fost super rapida, ma intorc de la dus si ea era imbracata explicatia fiind ca am inteles eu gresit, ca doar o finalizare era prin sex, cealalta prin masaj si ca e vina mea ca m-am grabit si am inceput cu sexul prima data. Clarificasem de la inceput ca e vorba de doua finalizari dar tot incerca sa ma prosteasca vezi doamne ca am inteles eu gresit. Nu avea rost sa ma cert ca oricum nu rezolvam nimic. In schimb am ales sa le povestesc si altora experienta mea. De recomandat? Clar nu! Bani aruncati pe fereastra.
×
×
  • Creează nouă...