Sari la conținut

Marr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Marr

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    maramures

Vizitatori Recenți Profil

1.046 citiri profil

Marr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am reusit si eu sa ajung la domnita Anca. Ce as putea sa spun? Nota mea e 10 la toate capitolele, nu am ce sa mai adaug la cele spuse de colegul Afriq. Fata vesela, dezghetata, Anca mi-a lasat o foarte placuta impresie. O recomand! Nu primesti bann, dar ai merita! Tu ai postat o reclama in loc de recenzie! 2 zile suspend!
  2. Marr

    0754818030 Alina

    200 lei pentru cat timp? o ora?
  3. ai luat o pauza? ca de 2 zile tot incerc sa te contactez si nu raspunzi la telefon
  4. Marr

    0755650850

    Salut . Ajungand in Baia Mare am simtit nevoia unei intalniri cu o escorta, asa ca am inceput sa sun. Deoarece domnisoarele prezentate aici nu mi-au raspuns am luat ziarul local(dupa aia am gasit aici si despre ea scris) si am gasit domnisoara cu anuntul:"Bruneta simpatica cu sani mari te asteapta intr-o ambianta placuta si mediu curat". Voce placuta, 70 lei / oral + normal protejat. Si am mers, desi era mai bine sa nu merg. Locatia undeva pe strada Motorului, apartament mic, destul de curat, baie cu prosop, apa calda. Doar prestatia fetei a lasat de dorit. Actiune mecanica, oralul l-a executat de parca ar fi baut ceva din sticla. Nu a avut nimic de comentat la schimbarea mai multor pozitii, a gemut chiar...desi fals dupa parerea mea. Doar ca e ... enorma. Cat bunica. Nu am observat cand am intrat, in hol fiind lumina slaba si eu dupa o noapte nedormita si niste bere, dar fata e grasa. Am vazut-o bine doar dupa ce am facut dus, si atunci era deja cam tarziu sa dau inapoi. Bine ca nu am facut lady on top, totusi... note: oral 5 - parca e motopompa, fara pic de finete normal 5 - totul s-a rezumat la pozitia misionarului (mi-a fost frica s-o las sa urce pe mine) si doggy stile - si ea a stat pasiva, cu unele mici gemete, sa-mi arate ca nu a adormit, cred. Nu o recomand. Imi pare rau ca am fost la ea. Nu se va mai repeta. sper ca v-am fost de folos.
  5. As dori sa aflu parerea celor care au reusit sa ajunga la domnisoara Anca. Merita de mers la ea, avand in vedere ca tarifele au urcat in timp ce oferta ei de prestari s-a redus?
  6. am sunat la ea, a intrat ocupat. mai incerc si revin cu detalii.
  7. am sunat dar nu raspunde nimeni, cred ca e teapa
  8. deja este a 3-a oara cand Anca nu-si onoreaza intalnirea cu mine. imi pare rau ca nu exista un buton pe forum pentru a-i da un minus mare la seriozitate.
  9. Gresesti. Cu mine ti-ai stabilit o intalnire, dar nu aseara. M-ai sunat aseara si ti-am spus ca doar luni avem stabilita intalnirea. Aseara nici nu eram in oras, deci...
  10. Deja e a 3-a oara , in cazul meu, in care stabilesc cu domnita Anca o intalnire. Prima data a fost seara, dar cand am sunat-o la ora pe care mi-o precizase ea deja luase pe altcineva. Mi-a zis s-o sun dimineata - nu a raspuns la telefon. Azi dimineata trebuia sa ma intalnesc cu ea - iar nu raspunde la telefon. De ce iti mai faci programari daca nu le respecti, Anca?
  11. si eu am incercat sa dau de domnita Anca, fara nici un rezultat. asta e, sunt si altele...
  12. ah, poate m-am exprimat gresit. am finalizat in gura ei cu prezervativ
  13. buna, am fost si eu la domnisoara din poze, oralul a fost neprotejat, chiar cu placere facut, pot spune, are o vanataie pe spate, si cosuri pe fata ceea ce o cam urateste... dar atitudinea ei este de 10+ a fost foarte dornica sa-mi ofere tot ce voiam, mi s-a parut ca ii face reala placere munca asta. am trecut prin vreo 3 pozitii, doggy style, girl on top si pozitia misionarului, nu m-a grabit deloc, terminat in gurita ei platit 40 lei o recomand deoarece la pretul asta se implica in ceea ce face si atitudinea ei este excelenta fata de client
×
×
  • Creează nouă...