Sari la conținut

gogoncea

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gogoncea

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tgv

Vizitatori Recenți Profil

12.347 citiri profil

gogoncea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

689

Reputație

  1. Vizitat de mine. E un fel de salon cu 3 maseuze. Locatie o casa in curtea altei case :laugh2 Totul se intampla pe repede inainte cum numai prin PUFurile din DE am intalnit. La venire pare un obicei sa te intalnesti cu colegii de breasla :slap2 ca de altfel si la plecare, unu intra, altul parca :laugh2 Blonda este reala, la fel si roscata, bruneta era in deplasare. Bifat blonda - 200 lei platiti initial, apoi ca 200 pentru o+n. cum sunt eu mai generos, platesc. Masaj imaginar, oral imaginar, normal misionar si pe la spate, finalizat pe sani. Pentru a fi mai atractiv, ar trebui mai bine organizat. Nu intru in detalii, probabil sunt la inceput, in RO.
  2. Revizitat in ultima perioada, de mai multe ori. Ca idee, prima vizita a fost oarecum la deschiderea lor si nu a fost o experianta placuta dar nici rea. Imbunatatiri - fete multe, amabile, inclusiv receptionera. Nu se mai bate in usa ca se termina timpul in 5-15 min. Curatenia este ireprosabila, apa calda, geluri, totul in regula. Cam de fiecare data am fost intrebat de o apa, o maslina, o mica atente sa nu astept stingher prezentarea. Fete: Probabil nu le-am bifat pe toate si stau cam prost cu memorarea numelor(?!? - cam sub acest nume o identific din poze), dar experiente foarte bune am avut cu: - Alice - masaj erotic de 10, relaxare 9, finalizare 10, foarte volubila, vorbareata - Delia - erotic 8.5, relaxare 10+, finalizare 10, putin mai rezervata in discutii - Antonia?!? - erotic 9.5, relaxare 8, finalizare 9, nu foarte vorbareata - Simona?!? - erotic 10, relaxare 9, finalizare 10, cam prea multa vorbarie, dar foarte OK per total, foarte senzuala. Apreciez foarte mult munca administratorului, incearca sa tina salonul la standarde ridicate iar preturile sunt decente, adica am platit 200 lei din care 50 sunt tips direct maseuzei si astfel toata lumea e multumita. Ca si observatie, in afara de prima vizita cand am intrat cu fata nepotrivita, am simtit ca primesc suficient de mult echivalat la suma platita. Da, de revizitat, sunt foarte accesibili prin prisma pretului si mai ales al programului.
  3. Vizitat si de mine salonul. Sunat, ora oarecum tarzie, programat cu usurinta. Ajuns in salon, sunt intrebat de receptionera(buna rau, aspect foarte reusit, pacat ca nu face masaj, cred) daca vreau o apa, un suc, protocolara si atenta, chiar insistenta as zice, insa am refuzat elegant. Prezentat damezele si oferta, erau 3. Ales masaj la 4 maini, una din fete mai subtirrica cu ceva tatuaje, alta mai implinita, dar nu exagerat, Julia si Pamela aflat ulterior, tinerele amandoua cu un aspect placut. Mers in camera, dezechipat si primit prosop curat, papucei de unica folosinta si condus de cele doua domnisoare la dus. E putin mai ciudat traseul catre dus, trecand prin camera de prezentare, dar nu au fost probleme. Masajul - de relaxare, executat foarte bine in standardele unui salon de masaj erotic. Masajul mai incitant initiat mai subtil, apoi mai condensat, def, erau 4 maini, 4 sani. Finalizare destul de incitanta. Note - salon 10 - dotat cu tot ce trebuie, curat, intim, locuri de parcare fara probleme. Nu e un mare lux, parca ar trebui putin renovat, dar pentru mine nu-i bai. Masaj de relaxare - 9, corect executat, foarte bun si apasat Masaj erotic la 4 maini - 10, incitant, misto realizat cu diverse artificii, se foloseste ulei corect, e ce trebuie. Fetele - 9.5, individual as spune 9 Julia si 10 Pamela, dar diferente infime. Pret 300 lei pe parcursul unei ore, bine investiti pentru mine. De revizitat da, mai ales daca as putea intra cu receptionera :laugh2
  4. Cred ca sunt vechi în branșă, mai aveau un topic pe undeva, intrau doar împreună la 200-300 lei
  5. Vizitata si de mine dameza. Sunat, programat cu usurinta, ghidat foarte frumos catre locatie, ora oarecum tarzie. Locatie in Pitesti, cred centrala. Garsoniera foarte curata, aerisita, dus corect dotat. Dameza e in tiparul clasic de milf. foarte atragatoare, corp bine definit, frumoasa, energica, creeaza o stare de bine, desi e usor grabita. Putina conversatie, vizitat dusul si actiune. Toata proba s-a desfasurat oral pret de mai bine de 30 min, susutinut, adanc, artificii, limbi sub OO, eu in picioare, eu intins in pat, iar in picioare, finalizat asa din picioare cu ea intinsa in pat in timp ce o sugea excelent, ochelarii la ochi si cizme in picioare, foarte buna privelistea. Note. Locatie - 10 - cu de toate, curata, cu AC, loc de parcare cu usurinta. Dameza - 10 - corp excelent, figura frumoasa, foarte atragatoare. Atitudine - 9.5, usor grabita Prestatie - 10 - oral cu de toate Pret - 200 lei pe parcursul unei ore, lasati din proprie initiativa de la inceput
  6. Vizitata si de mine Sunat, programat cu usurinta in ciuda orei tarzie. Locatie undeva in zona Mall Vitan. Curata, spatioasa, dotata decent incusiv cu ceva animale de companie, nederanjante. Locuri de parcare se gasesc cu usurinta la ore mai inaintate in noapte. Dameza, o tipa cam slim si usor miniona, simpatica, aranjata corect. Dus eu si actiune in dormitor. A inceput sa danseze destul de incitant, un fel de semi-Striptease, foarte bun un astfel de preludiu. Apoi oral protejat unde se descurca decent, normal in nenumarate pozitii unde e cooperanta si finalizat in balonas pe la spate. Note Locatie - 9 - curata, usor cam calduroasa si nu prea dotata cu geluri de dus. Dameza - aspect 8 - frumusica, corp lucrat, cam slim si miniona pentru mine - atitudine - 10 - vorbareata, coopperanta, dansul face toti banii - oral - 7 - nu este foarte sustinut - normal - 10 - priveliste buna, munceste corect deasupra Pret cred ca 200, undeva la o ora. De revizitat mai ales pentru dans, pe care ii recomand sa il faca mult mai apropiata de beneficiar.
  7. Vizitata si de mine acum ceva vreme. Conversat si programat pe whatsapp fara probleme. Locatie undeva in nordul Ploiestiului, curata, aerisita cu locuri de parcare suficiente la un magazin mai mare din proximitate. Dameza - foarte slim, placuta, bruneta, cu ceva tatuaje. Exceptional de amabila si cooperanta. Achit discret cred ca 200 lei nesolicitati, stabilisem dinainte ca are timp doar pentru un numar. Ma cer la dus, ma urmeaza, unde se apuca sa spele instrumentul de lucru si incepe un oral direct din baie. WOW. Merge in dormitor, ma asez pe spate pentru un masaj erotic, foarte senzual, incitant, deja gradul de nerabdare creste vertiginos. Ma intorc, un oral cu de toate dar mai ales maxima atentie la zonele invecinate, nu am rezistat prea mult si finalizat in semioral. Aparent nu accepta finalizare orala. Note - locatie 10 - cu de toate inclusiv locuri de parcare Dameza - aspect 9 - usor cam slim pentru gusturile mele dar compensare spre 10 prin piele fina, frumoasa, ingrijita Atitudine - 10 - excelenta - plm - oral din baie WOW Prestatie - 10 - printre cele mai bune orale de am avut parte. Preludiul din baie continuat cu masajul erotic fac savoarea intamplarii.
  8. @Vis - ne poti spune cum ai programul in general. Am o curiozitate si nu prea reusesc sa ne sincronizam :D
  9. Eu ma duc destul de des in locatia din Pipera. Inainte la Snagov :) . Am testat fetele de acolo destul de profund. Ca si clasament 1 - Magda - se implica destul de mult, senzuala, masaj de relaxare excelent, de erotic nu mai zic, se adapteaza perfect situatiei, ramane printe cele mai bune fete intalnite de mine in acest domeniu 2 - Miriam - o tipa OK, prestatie similara Magdei, insa usor depunctata la masajul de relaxare si initiativa 3 - Silvia - masaj de relaxare excelent, chiar si erotic, insa are un obicei de a chinui barbatii cam mult, parca prea insistenta pe anumite aspecte.
  10. Vizitat si de mine dameza, cred ca de doua sau trei ori. Prima vizita, contact whatsap, stabilit detaliile si programat cu usurinta. Locatia, stie GPSul zona, oarecum centrala. Garsoniera cocheta dotata cu absolut tot ce trebuie, inclusiv pat de masaj, insa usor prea calduroasa, vara. Dameza, exact ca in poza, o figura tipica de romanca adevarata in zona 40 ani, numai buna sa i-o tragi - aspect/atitudine Maia Morgenstern - cu un specific aparte. Corpul arata excelent, igiena impecabila. Actiunea - ma pune sa intarzii pentru a se improspata, sui in locatioe, dameza oarecum pitita dupa usa. Cateva vorbe frumoase de introducere, pret de o apa rece oferita de ea, vizitat dusul unde am primit papucei noi, prosop curat, apoi in pat. Masaj de relaxare corect efectuat, cu atentie, masaj erotic foarte bun, senzual, atenta la detalii, se joaca cu instrumentul intre fese, intre barbie si gat, respiratie si gemete provocatoare, finalizare ce imita decent un act sexual. E ce trebuie. Note. Locatie - 9.5 - usor depunctata datorita caldurii, nerezolvata nici la vizita ulterioara desi incerca sa raceasca cu un AC portabil. Dameza - aspect si atiturdine - 10 - romanca adevarata, frumos conturata, orientare excelenta spre client Masaj de relaxare - 9.5 - misto insa nu foarte efiecient Masaj erotic - 10 - nu intru in detalii, mai sunt unele aspecte de imbunatatit, dar pe Bucuresti intra in top 3. Pret - 250 lei - usor cam sus comparativ cu un masaj de salon, dar suntem o piata libera. De revenit, pentru mine categoric da, cum spuneam, e ce trebuie, fara ifose si diverse ciudatenii.
  11. Vizitata si de mine dameza. Sunat, programat cu usurinta si indreptat spre adresa. Locatie in zona de nord, cred ca Voluntari Sun cand ajung in zona, ma pune sa astept sa se improspateze, desi stia ca vin de cel putin 40 minute. Astept sa ma sune, urc in apartament. Locatia e ceva open space, interesant mobilat si cam atat. Dameza, e tipa din poze, doar ca pozele sunt mult mai prelucrate in bine, insa per total e o tipa misto. Atitudinea este buna, invitat la o apa, un pahar, o maslina, povestit diverse. Dus eu, nu avea gel, s-a scuzat, avea sapun lichid. Actiune in dormitor, diverse pupaturi, oral, bunicel dar nu spectaculos si nu adanc, nu sustinut, normal cu ea deasupra unde coopereaza foarte bine apoi pe la spate cum am si finalizat, raspunde bine la normal, contre corecte. Cand eram pe la spate am solicitat anal si a refuzat senzual spunand ca e in plus 200 lei. Povestit diverse apoi ma indeamna la un masaj pe care l-a executat binisor. Note Locatie - 9,5 mai lipsesc diverse Oral cam 7.5, nu e sustinut Normal - 9 - e de bine Anal - na - a preferat sa zica ca e in plus decat sa il faca. Pe pariu ca daca plateam, tot nu i-o bagam. Atitudine - 9 - incearca sa fie placuta Pret - 600 - sincer, ma gandeam ca fiind triplu fata de preturile medii, prestatia e cel putin dubla. Realitatea e undeva la mijloc, dameza e o tipa placuta, atenta, prestatie decenta, dar pana la lux mai lipsesc diverse. Daca vrea sa ramana in acest segment, mai are de lucru.
  12. Vizitata si de mine. Sunat, aflat detaliile si programat cu usurinta. Exacta la telefon. Locatia, undeva pe la unirii, zona naspa cu parcarea, mai ales ziua. Locatia in sine e un fel de apartament, curat, mobilat corect, dotat foarte bine. Dameza - o tipa cu forme bine desenate, amabila, tanara. Actiunea - primul numar a fost oral, excelent, adanc, cu artificii si finalizare exploziva. Al doilea numar a debutat cu oral apoi normal protejat, misionar apoi pe la spate, cum am si finalizat. Note - locatie - 9, depunctata de parcarile ciudate din zona Dameza - 9 daca iti plac tipele mai plinute, usor depunctata de burtica, dar pana la urma asta e deliciul. Actiunea - 10, demult nu m-am simtit asa bine mai ales la doua numere. Tipa este draguta, simpatica si pufoasa. Discutie de complezenta corecta, stie de ce e acolo si si-o asuma. Prestatie orala de zile mari. Mai ar avea putin de lucrat dar de la mine primeste 10 mai ales ca face finalizare orala, la normal e ce trebuie, primeste 9 Pret, parca 200 lei. Nu m-am simtit presat de nimic.
  13. Vizitata si de mine dameaza din titlu. Sunat la ora foarte tarzie, prezentat retetarul, programat cu usurinta. Locatie - Piata Alba iulia, un bloc, parca ultimul etaj. Putina dezordine insa usor neaerisita. Are pat dar foloseste salteaua jos. Dameza - o tipa foarte tanara, 2x ani, cu multi fluturasi in cap, specific varstei. Oricum e cooperanta si arata foarte bine. Actiunea, dupa dusul meu, pe salteaua de era direct pe jos, primit oral ne, executat foarte bine, foarte umed si adanc, tehnica buna folosind privirea. Apoi normal, nu mai retin ce pozitii dar destul de multe inclusiv cu ea deasupra unde a cooperat bine si finalizat in balonas pe la spate. Note - locatia 8 - cam dezordonata Dameza - 8 - usor ametita si aiurita insa simpatica cu un corp bun, specific varstei. Actiunea - oral 10, sustinut, umed, adanc, priviri. Normal -8.5, corect exacutat dar nu sustinut. Pret - parca 250 lei undeva la 45-55 minute toata actiunea.
  14. Vizitata si de mine. Sunat la ora oarecum tarzie, primit informatiile, programat si ajuns in locatie. Locatia, cumva in zona Pietii Alba Iulia, unde m-a dus GPSul. O garsoniera dotata cu strictul necesar, curata si aerisita. Baie OK, nu foarte variata. Dameza, accent de peste Prut, probabil partea mai nordica, nu le are cu limba noastra foarte bine. Aspect simpatic, corp foarte ok, atitudine excelenta. Actiunea, achitat suma pentru o ora din proprie initiativa, povestit diverse la o tigara, vizitat baia. In pat a facut un oral corect, foarte soft, suficient de adanc si destul de lung. TRecut la normal pro, misionar si pe la spate cum am si finalizat. Actiunea in sine a durat peste 30 min. Nu s-a plans. Cu dus si vorbarie am stat undeva la aproximativ o ora Note: Locatie 9.5, curat Dameza - atitudine 10 - foarte cooperanta, prestatie, oral 8,5 - adanc, atentie la zone invecinate insa cam prea soft, normal 9 - comunica si se sincronizeaza foarte bine. Este perfect constienta de ce o vizitam si trateaza ca atare cu multe gesturi menite sa te faca sa te simti bine. Pret - 200 lei pe parcursul unei ore
  15. Vizitata si de mine. Sunat la numarul din titlu, stabilit detaliile, vorbeste frumos si la obiect. Locatia, zona Alba Iulia, apartament modest dar curat, apa calda, totul OK, pat scartaitor Dameza, o blonda subtirica, cu usoare trasaturi conlocuitoare, as spune simpatica. Vorbeste corect, la obiect, fara retineri. Impresionant ca te primeste in tunuta provocatoare, un fel de ciorapi cu banda/costum, lenjerie intima si pantofi cu toc pe care i-a pastrat in picioare pe toata durata actiunii. Prestatie, dupa vizitarea baii, oral ne, bine executat insa nu foarte sustinut, uneori mai adanc, apte ori mai neprofesionist, urmat de normal pro capra unda raspunde foarte bine, e stramta si lucreaza cu muschii vaginali, apoi la cererea mea anal, asta dupe ce s-a uns putin cu o crema, foarte intersant si sustinut, pana la cotor, fara vaicareli, Finalizat asa, vizitat baia si plecat la ale mele. Toata actiunea a durat undeva spre o ora. Locatie - 9 - dotata decent Oral - 8 - nu e WOW dar e bine. Cred ca se poate si mai bine. Normal - 9 - bine, raspunde la stimuli Anal - 10 - foarte sustinut, probabil punctul forte Tarif - 250 lei cu de toate
×
×
  • Creează nouă...