Sari la conținut

andrew1986a

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrew1986a

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

andrew1986a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Hmm....recenzie...faca'se voia voastra PACATOSILOR Asadar, cum spuneam intr-un post anterior, am fost la aceasta doamna de mai multe ori, ultima actiune petrecandu-se prin Ianuarie. Am sunat, am vorbit cu doamna, ne cunosteam deja..si n-a fost necesara decat confirmarea ca este acasa si ca ma poate astepta. Am ajuns, tacamul la fel ca de obicei, adica o ora. De pret nu mai detaliez, 150 Ron/h. A inceput sa ma traga usor de pantaloni in timp ce ma dezbracam, deh...fiind client vechi imi cunoaste "tabieturile":)), apoi a continuat in genunchi cu limba pe o_o asa cucm stie ea mai bine. Apoi m-am asezat pe pat, oralul executat exact cum au spus si colegii mai sus, cu deep, insurubari....gemete usoare...luat in gura, toata...un fel de cucu'bau cu p in gura:)). Uitase ca nu-mi plac dintii pe cocosel...dar cu o mica atentionare...si-a revenit rapid...a continuat asa mult si bine...cu sarutari pe corp...apoi inpaoi pe p si pe o_o, coborat ceva mai jos...cu usoara tendinta de anilingus...insa nu se pricepe atat de bine la acest capitol...cert este ca isi da interesul.... Una peste alta, am terminat abundent in gurita...a supt-o pe toata..."till the last drop" cum ar spune unii:)) Dupa o scurta pauza de o tigare si o mica igienizare...am trecut la numarul 2, de asemenea oral neprotejat....apoi pus caciulita si da-i bice:)) ca pe cal...numai ca eram cu "capra" la pascut:))...gemete...si cearsaf strans de pe pat...de credeam ca nu mai are nevoie de el:))...am continuat cu ea deasupra...se misca bine, stie sa te stimuleze foarte bine....am pus-o din nou capra cu mainile pe fotoliul de langa pat...si continuat apoi mult si bine...pana cand...s-a asezat in genunchi, am scos cauciucul...si surpriza.....toata gurita plina M-a curatat foarte atent cu servetele, am mai fumat o tigare si apoi am intins-o pt ca ma grabeam putin... Oral: 10 Normal:9 GFE:9 Astept cu nerabdare o intalnire in 3, insa in perioada asta sunt cam ocupat si nu prea am timp sa ajung la o ora rezonabila, dat fiind faptul ca lucreaza pana la o anumita ora. Hai..ciocane tari...
  2. Sa elucidam mistere: 1. Nu am nici o tangenta cu andrei1986. 2. Am fost de mai multe ori la aceasta doamna si nu mi-a propus in nici una dintre dati serviciul "menaje a trois" 3. Nu cred ca am jignit pe nimeni prin intrebarile postate pe forum, de altfel nu cred ca am incalcat regulamentul. O seara buna.
  3. Domnule Scracy, ceva detalii despre cum ai ajuns la actiunea in 3? Aveai de undeva informatia ca doamna mai presteaza cu cineva? Te intreb pentru ca ma intereseaza o partida in 3 cu ea si cu "prietena" ei .
  4. Salutare, a mai fost cineva la Elena recent? Mersi pentru raspuns!
×
×
  • Creează nouă...