Sari la conținut

robot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robot

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Mures

Vizitatori Recenți Profil

1.873 citiri profil

robot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Monick, una dintre ele e Ana Maria. Cealalta cum arata? Aspect 0 e mult prea concis (desi edificator ).
  2. Multumesc, am gasit-o. Ca noutate, presteaza iar pe Cosminului.
  3. robot

    0742487267

    Pe placere.ro are id-ul riana21, nu are poze atasate. Mai multe nu va pot spune, nu am sunat, mi se pare pretul prea mare iar serviciile nu sunt defalcate.
  4. robot

    Rózsika 0742801920

    Mi-a raspuns la apel, dar a zis ca nu se ocupa cu asa ceva. Poate prefera doar clientii cunoscuti. Vorbeste o romana stricata.
  5. Sta undeva in zona Fortuna, in apropiere de biserica de acolo. Nu am cunoscut-o inca, in schimb are o voce foarte placuta. Nu presteaza decat cu ora, i-am propus o finalizare, insa a refuzat.
  6. Acum, ca ai pomenit de acel barbat imi dau seama de ce eram suspicios intotdeauna ca, la vechea locatie, usa de la camera din stanga era intotdeauna inchisa. Mai mult, cand am vrut sa o pun "caprita" in bucatarie, m-a rugat pe un ton mieros sa mergem in camera. Posibil sa nu locuiasca singura.
  7. Ca o completare la ce s-a scris pana acum, fetele raman cu bikini pe ele. Programarile sunt de la 10 dimineata pana la 8 seara, dar am vazut o reclama cu orarul pana la 21. Ultima oara cand am fost eu am avut "norocul" sa dau peste tipa descrisa de farurituning. Masajul e chiar relaxant, pretul de 50 de lei e ok, dar finalizarea, doar manuala, lasa de dorit. Revin cu detalii, vreau sa vad daca fetele (sigur sunt mai multe, doar ca se rotesc) presteaza si la domiciliul clientului.
  8. Ana era una dintre cele mai bune pentru un quickie. Am vizitat-o si la gara, dar si pe Cosminului. Am cunoscut-o la gara, face un duo cu o blonda cu sani mari, mi-au facut un blowjob incredibil. Pe Cosminului o gazduia o batrana care-i lua 30 de lei per client, insa fata vine si la domiciliu. Am preferat varianta a doua pentru ca nu ma simteam confortabil acolo. Tipa are peste 35 de ani, fata imbatranita, corp frumos, matur, cu forme apetisante, fese mari, sani maricei, lasati. Tiganca stie meserie. Ii place sa suga (fara prezervativ) si si-o trage in toate pozitiile. Mie imi placea mult cum geme cand o luam pe la spate. De fiecare data terminam pe buzele ei, fara sa inghita. Anal nu face, m-a refuzat pentru ca i-as "rupe" curul. Eu o recomand pentru prestatie, nu pentru conditii sau frumusete. Din pacate nu mai dau de ea. Ma poate ajuta cineva cu noul ei numar? Cele trecute mai sus nu mai sunt demult valabile.
  9. Puteti sa o incadrati la bbw. Avertizat de faza cu telefoanele, am rugat-o sa il puna pe silentios. Oricum, era tarziu. Tipa e mai mult decat plinuta, eu zic ca in jur de 40-42 de ani, insa amabila. Mie mi-a facut oral neprotejat in picioare, apoi a frecat-o de sanii mari, dar lasati. Si piersicuta e ok, frezata, nu epilata de tot. Ma simteam bine pentru ca are asternuturi curate, miroase a proaspat si, desi respira oarecum ciudat, ii placea. Mi-a pus prezervativul cu mana (asta e!) si am luat-o pe la spate. Dupa cateva minute de pompat, am trecut eu deasupra si am ejaculat pe buzele ei si in gurita. Per total, cred ca am stat o jumatate de ora si am platit 60 de lei. Era sa uit: am fost pe la ea dupa ora zero, cred ca are program flexibil. Nu stiu daca ati facut anal cu ea, pe mine m-a refuzat, laudandu-ma pentru marime. Nu se deplaseaza nici pentru bani in plus, cel putin eu n-am reusit s-o conving.
  10. La gara erau doua fete care prestau in doua locatii diferite, dar ambele pe Gheorghe Doja. Una dintre ele, Bianca, mai plinuta, sani mari, la Mocca, si cealalta, mai subtirica, insa tiganca, langa Medicina Muncii. Nu mai am numerele lor de telefon si nu stiu daca mai presteaza, dar la ambele am platit 80 de lei pentru oral protejat. Nu mi-a placut niciuna.
×
×
  • Creează nouă...