Sari la conținut

alphonse

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alphonse

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Muheres

Vizitatori Recenți Profil

2.076 citiri profil

alphonse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

101

Reputație

  1. Salutare la bajeti si fete, Am fost si eu recent la domnisoara, Locatia - Mamaia, Moonlight Residence Servicii bune,nu pot sa neg,mai ales specialitatea casei :) Dar nu am fost asa impresionat cum ma asteptam Oral 9 Normal 9 Igiena 10 Personal mi.a ajuns o vizita la domnisoara, altii poate or avea mai multa chimie cu ea Spor la ciocane 💣
  2. Poti da un mesaj scurt macar,bai nu mai venii. In fine,fraier eu
  3. Frumos ce sa zic,stabilisem si eu o programare azi si nimic. Am batut drumu degeaba. Aia e.
  4. Salutare la bajeti, Am vizitat.o si eu recent pe domnisoara,din spusele ei mai este valabila pana Miercuri Pentru mine a fost decent. Am optat pentru o ora (250 ron) Locatia - Aproape de Palazu, bloc nou,curat O medie generala de 7 ca servicii, igiena insa 10 Merita o incercare. Spor la ciocane!
  5. Servus colegi Am fost si eu la domnisoara acum 2 zile Am optat pentru o ora total. Pentru mine a fost ok,acum nah depinde de chimie etc. Locatia-Galeriile Sovejea, Apartament curat. Oralul-8 Normalul-9 Destul de stramta Analul 8-fara suprize doar ca am facut o singura pozitie,lingurita :)) Igiena-10 Nu am avut vreun discomfort,curata Cadoul-350 Eu unul mai revin,cand ma intorc din "drumetie" :)) Spor la ciocane
  6. Salut stimabili colegi si zane, Doar ce am facut si eu revizia tehnica la zana maseluta. Ma declar satisfacut. Lipicioasa, punctul ei forte. Ofera ceva mai mult decat un simplu futai. Igiena impecabila. Pachet exterior M-Power. Nota generala 9+ Locatie-Butoaie Mamaia Cadou 300/h Fata merita un loc la top din pct meu de vedere. Multumesc,spor la ciocane!
  7. Am fost si eu la domnisoara recent. Sunt deplin satisfacut/multumit. Locatia-Filicori pe Lapusneanu. Oral-Nep. 9 Sex total-10 Pret-350 1 h. Un futai pe cinste,pe scurt.Nimic de reprosat. De revenit cu siguranta. Bafta la ciocane stimati colegi.
  8. Servus dragi ciocanari Proaspat bobinat de domnisoara,voi evoca notele de rigoare: GFE-10 Aspect-9 Oral-9 Normal-9 Anal-8 doar pozitia lingurita din pacate :( Igiena-10 Locatie-10+ Locatia-Aproape de Reyna Fata e super de treaba,manierata. Mi-a facut placere. Decartat 350 pentru o ora Sanatate si putere in ciocane
  9. Nu a fost reusita ironia mea sa inteleg. Atunci revin si spun ca recomand cu caldura. Multam fain!
  10. Salutare! Nu va duceti stimati colegi este "tzeapa" :P:P:P Oral-9 Normal-9 Igiena-10 Gfe-9 300-1h Nu recomand!! :)) Hai spor la ciocane!
  11. Mda,doar ce vin de la dansa. Are un cur demential,cel putin din punctu meu de vedere.Curata,si pe modul soft. Locatie-Sucevei,Geamie Oral-8 Normal-8 Stramtutza Igiena-10 Spor la ciocane!
  12. Salutare Am fost la ea recent.Am luat o ora total,300 roni. Am fost multumit de serviciile ei,curata si buna de pwla. Din punctu meu de vedere cam este de top,acum voi hotarati. Nota generala-9 Locatie-Ciresica Servus si spor la ciocanit!
  13. Vazut! Placut! Am optat pentru o ora. O prinzi greu da merita. Merita!
×
×
  • Creează nouă...