Sari la conținut

gionito

Serious Contributor
  • Număr conținut

    881
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gionito

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Grosswarden
  • Interese
    hetero all inclussive sex and more fun

Vizitatori Recenți Profil

9.051 citiri profil

gionito's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

-101

Reputație

  1. Ma simt obligat sa raspund ,,ba'' : Nu mi-as fi pierdut 30 minute in trafic + programare cu 5 zile inainte ca sa fiu sigur ca prind si eu 1 loc. Daca nu citeam aici cele scrise de tine , eram 100% convins ca nu esti tu cea pe care am revizitat-o, schimbare de look, probabil ai pus cateva kg pe tine, nu a fost nici o trimitere de catre nici o tampita doar in fanteziile tale. Daca eu sunt pizda masculina, tu ce esti pula feminina? A fost o confuzie, ma asteptam la altceva si pur si simplu am facut stanga-imprejur, fara jigniri si suparare . Nu e obligatoriu, daca consideri ca nu e chimie sa ramai, dar de aici pana la jigniri ...chiar nu inteleg. Se mai intampla , sa nu exageram. A refuza ,,marfa'' nu inseamna ca nu e buna, pur si simplu am avut impresia ca ti-a furat cineva identitatea. Imi pare rau, dar mai mult nu pot sa-ti spun, si fii mai calma nu arunca cu noroi pana nu intelegi motivele clare ale refuzului.
  2. Intre 8-10 septembrie prestezi in Mamaia, faci deplasari si la hotel ?
  3. Buna Maya, In intervalul 8-10 sept vei fi oare in Mamaia , te deplasezi si la hotel ?
  4. Bine ai revenit la noi , esti cea mai ''hot''
  5. La ultima intalnire pe Onestilor la o domnisoara, desi ma duc foarte rar, dupa o programare si discutie strict pe WhatsApp, inainte de a solicita numarul apartamentului un domn relativ tanar nu a pastrat distanta de bun simt la interfon si dupa ce am intrat in bloc s-a oprit sa vada in ce apartament intru. Dupa ce am intrat si fata spunea ca stie de treaba asta , s-ar fi uitat si la ea pe geam si alte chestii. Nu am scris la recenzii chestia asta, a trecut destul timp de la intamplare. Nu stiu ce sa zic, am mai patit-o demult intr-un alt cartier, unde am si spus fetei ca nu raman.
  6. Salut fratilor, Ati utilizat careva dintre voi parfumuri cu feromoni, ce parere aveti, e ceva de ele sau apa de ploaie ? Astept parerile voastre.
  7. Mă înscriu și eu 🤩
  8. Ar fi binevenite si niste poze, nu am gasit nimic pe acest topic.
  9. Cadoul a fost 350 lei 1 h cu toate serviciile, din graba am scris 300 lei.
  10. Buna futaciosilor, Am revizitat-o sambata trecuta pe tanara si frumoasa noastra Giulia . Am avut parte ca de fiecare data de aceleasi servicii ireprosabile cu servicii complete. Am ales 1 ora cu toate serviciile incluse: oral , normal, anal. Dupa ce am intrat pe usa, aceeasi prezenta sexy ca de fiecare data, m-a poftit la un suc si o tigara, am discutat cca 10 minute dupa care am facut un dus si trecut la treaba. (Am lasat discret intr-un plic 300 halatul pe masuta) Ma astepta in dormitor foarte sexy, dupa saruturi corporale ea pe pat, eu in picioare a prestat un oral de nota 10 cu gemete cu toate cele, atentie la oo, dupa care ne-am facut comozi in patul matrimonial , eu intins pe spate ,ea deasupra am continuat cu oralul neprotejat, dupa care in pozitia 69 am incercat si eu sa-i excit cu limbuta clitorisul si anusul. Dupa cca 10-15 minute de oral bine executat de am tremurat ca un arici, a pus prezervativul si am facut sex in diferite pozitii, LOT cu fata normal, LOT reverse anal, lingurita anal, misionar, caprita anal ,nici eu nu mai stiu ordinea exacta, dar am tremurat tot atat de bine a reusit sa ma simt in compania ei. Evident am terminat glorios in balonas si am luat o pauza de tigara. Dupa un scurt dus, am continuat a doua repriza tot cu oral, normal protejat, anal protejat in diferite pozitii, dar nu am mai reusit sa ejaculez, a scos prezervativul labuta, alte artificii dar tot degeaba. Oricum a fost o experienta de neuitat , servicii de nota 10 cu stelute, GFE ridicat, draguta, amabila, de fapt ceea ce dai aia primesti. Apartament dragut, cu geluri, prosop curat, are un catelus de companie proaspat cumparat dragut, dar nederanjant. Pentru mine e de top , chiar pe locul 1 pot sa spun, poate sunt subiectiv, dar si datorita serviciilor complete , respectului fata de client si nu in ultimul rand datorita faptului ca este o femeie frumoasa, corp intretinut cu sani superbi si un fund bombat tare , care cere multa ,,atentie'' si ...ciocan tare. De revenit de fiecare data cand calca pe meleagurile noastre, abia astept sa o revad si sa ma relaxez alaturi de frumoasa Giulia. Door to door exact 1 ora, cu dusul final si parasirea apartamentului. Giulia iti multumesc inca odata. Esti exact ce trebuie.
  11. Dragilor, Vin si eu cu o recenzie, proaspat venit de la d-soara Moni , o fata minunata cu comportament civilizat si amabil si servicii fara graba. Nu am postat in ultima vreme, fiindca nu m-a surprins nimic, insa azi am avut parte de servicii ireprosabile si multa rabdare. Nu am sa fiu regulamentar, nu voi da note, ci doar atat ca abia astept sa o revizitez dupa sarbatori, fiindca e o fata de nota 10 din toate punctele de vedere, inclusiv la GFE. Am stat la o tigara si un suc, cca 10 minute, dus scurt, eram dusulit de acasa, am trecut la treaba, oral np, sex intre sani, e bestiala, 69, normal protejat in LOT-reverse, terminat in pozitia misionar cu franch-kiss cu tot, a fost super ok. Cca 20 minute. Am luat doar 1 finalizare , de obicei iau ora, dar a fost de ajuns. Am lasat de la inceput cadoul de 200 lei pe masuta. Sa nu va ,, inghesuiti'' la ea cand revine dupa sarbatori, lasati-mi un loc si mie. Paste fericit tuturor! Sa ne ierte Dumnezeu de pacatosi ce suntem.
  12. gionito

    Andrea 0755778834

    Hello, pe WhatsApp-ul ei apare ca e disponibila in Oradea cu o poza misto.
  13. Buna Tania, Masaj nuru avem in meniu, cum ne-ai promis ?
  14. Buna , pe vineri mai faci programari ?
×
×
  • Creează nouă...