Sari la conținut

condom

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre condom

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

condom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Salutare, Vizitat salonul si nu am fost incantat. Exista foarte multe diferente de atitudine fata de ce era in trecut. Din fetele prezente doar Irina isi mai da interesul. Le-am incercat pe toate in cautarea momentelor placute traite acolo. Programari amestecate si frectie nu masaj! Nu este in regula!
  2. Marcat la domnisoara astazi. Locatia Mall Vitan, caprioara cea din poze, inaltuta, foarte subtire, fund suficient, sani aproape inexistenti. Inceput ostilitatile cu un oral cu multa manuta, apoi normal fara pasiune si finalizat in cauciuc. Dus la baie si apoi incercat nr. 2 fara succes. Domnisoara este ok insa trebuie sa spun ca nu te impresioneaza cu nimic, nici sex si nici atitudine. Era plictisita si dupa ostilitati am plecat deprimat. NOTE Locatie 7 Aspect 7 Oral 5 Normal 5 Igiena 10 GFE 0 Cadou 200lei/ora 1 finalizare ( a doua "omorata" de d-soara... ). De punctat in palmares pt. fratii confutaciosi, insa nu mai revin ca ma omoara deprimarea de dupa ... Ciocane tari va doresc fratilor !
  3. Am uitat sa trec de gelul de dus, care este de fapt sapun lichid si trebuie sa " mulgi" toate sticlele din baie ca sa incropesti de un spalat. Prosopul era curat. Locatie- 6
  4. Salut confutaciosilor, Fost astazi la domnisoara, programat OK, respectat programarea. Ajuns in locatia binecunoscuta de la Vogue, gasit domnisoara din poze care in realitate este " bronzata" nu asa "laptucel" ca in poze, si nu e deloc voluptoasa, este skinny, nu cum zice un confrate in review mai sus. Tipa are silicoane proaspete si nu te lasa sa te joci cu ele , operatia este de cateva luni . Pe spate are o usoara-medie acnee, inaltime 1,60-1,65 m , par lung de-ti intra peste tot cand te futi. Nu pare ceva noutate in domeniu , se vede ca a mai activat. Am facut oral, normal, nu am intrebat de anal. Prestatia foarte slaba din cauza oboselii, cred ...?! Am facut greseala sa o pun mama lui iedu' si am simtit un miros neplacut. Note: Fata - 6 ( e nasol ca trebuie sa o compar cu Irina, Andreea, dameze tot din aceeasi locatie la care am fost in trecut dar care nu mai activeaza) Oral nep. - 7 Normal protejat- 5 Igiena - aici e greu... 4 , nu suport mirosurile neplacute ! Halatul 200 lei 2 finalizari La pretul solicitat se poate mai bine! Hotarati si voi futaciosilor !
×
×
  • Creează nouă...