Sari la conținut

vlad2122

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vlad2122

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    Tot ce e frumos

vlad2122's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. De cunoscut nu ne cunoastem dar am citit posturi aveai o imagine buna Dar: Barbatii rafinati aleg compania selecta a unei dame educate, instruite, manierate, extrafine, apetisante, open minded si placute, ca mine ... fiindca stiu ca merita ce este mai bun. Domnii cu accesorii sunt rugati sa nu deranjeze. Ofer si pretind discretie, igiena si bune maniere. imi selectez clientela. Locuiesc singura insa fac si deplasari la hotel. Program 11 dimineata 02,03 seara ,in weekend program mai lung. Silvy 0730430819. Acesta e anuntul tau, un anunt care nu e in nici un fel respectat de tine esti jenanta.
  2. Buna seara dragi futaciosi In aceasta seara m-am hotarat sa o vizitez pe aceasta domnita, la telefon m-a intampinat cu o voce sincer certareata. Dar avand in vedere feedbackul de pe sait. Zis sa o vizitez. Am stabilit intalnirea eu ii zic ca sunt pe drum si imi ia aproxiimativ 30 de minute ea face bot ca nu asteapta atat totusi eu insist desi are o atitudine de cartier marginas(inchide zicand ca sunama cand ai banii eu intreband cat ma costa sa scot bani). Buna ma duc la locatia de pe gh. Lazar 48 ajung in fata blocului o sun. Atunci incepe sa injure si sa urle asa ca eu am inchis. Va zic sincer astfel de caractere nu ar trebui vizitate. Ps. Nu ma intereseaza replicile domnisoarei sunt sigur ca se va ataca dar eu unu nu am intalnit o escorta mai lipsita de maniere ca aceasta. Nu vrei sa prestezi e ok nu trebuie o spui direct nu incepi sa latri
  3. Si eu am fost la ea acum doua luni si e foarte frumusica. Eu nu sunt cu notele dar mie unu mi-a placut de ea curata parfumata deci ok. Si de ceva timp am vrit sa dau de ea ca am niste material de care trebuie sa scap dar nu am reusit.
  4. Ciau eu sunt vlad si am fost la fatuca asta e prima postare si sper sa fie ok Am facut o programare pe la 18 cu 30 de minute inainte de momentul placut Cand am ajuns a trebuit sa mai astept ceva in fata ca nu era gata inca ma rog nu a coborat nimeni deci nu pot zice ca era cu altcineva. Cand am ajuns sus ma intampina o fatuca tinerica cred pana in 25 draguta la fata cu fund bombat misto zic eu. Arata chiar ok actiunea a fost cu oral protejat si normal tot protejat la oral e praf nici nu pot zice ca simti mare lucru. La normal te lasa sa alegi pozitia eu am mers pe misionar nu e foarte stramta dar era ok pentru mine nu putea ca am auzit discutii de genu pe aici. Singura problema e ca dupa 10 minute ma intreaba na mai ai mult ca e gata timpu scuze dar eu nu pot termina atat de repede mai ales fara preludiu din ce am vazut pe aici o finalizare ar fi macar 30 de minute . Na eu nu o recomand mie unu mi-a cazut moralu la chestia asta. Cam asta ar fi legat de actiune a sa nu uit nu geme e ca busteanu dar sa scapi de materialul genetic e ok arata ok dupa parerea mea. Locatia e on cetatii langa profi e un bloc nou cu o farmacie nu mai tin minte etajul m-a enervat si am plecat instant . Pretul era de 200 la numar desi eu zica ca e mai rau ca la taxi ) Acu eu nu is ecpert ca voi dar astea nu te taxeaza si pe timpul dintre telefon si ajuns la ele nu ? Daca am uitat ceva intrebatima sper ca a fost ok descrierea.
×
×
  • Creează nouă...