Sari la conținut

andreimuresan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreimuresan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.357 citiri profil

andreimuresan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Buna. O domnisoara mai micuta de inaltime si slabuta imi puteti recomanda? Multumesc
  2. Imi puteti recomanda o persoana slim mai micuta de inaltime? Multumesc!
  3. Am incercat eu sa ajung la fata. Zona ii dubioasa din start. Locatie: garsoniera veche, dar parea curata. Motivul pentru care nu am ramas: cand sa intru in bloc, rechinul (la peste 100 de kg nu ii mai poti spune peste - de etnie) statea la geamul de pe coridorul blocului. Am zis ca poate ii o coincidenta ca individul statea la geam la etajul la care trebuia sa urc si pe cand am urcat a disparut. Fata ii draguta, posibil de etnie, dar parea curata. Seamana cu una dintre fetele din cazul Caracal, dar mai mare cu cativa ani, motiv pentru care am avut remuscari sa raman + nu am vazut sa aiba telefonul in camera. Poate avem ceva futalau de la DIICOT pe grup si verifica ca fata sa nu fie sechestrata. A fost prietenoasa, dar avea ochii sticlosi.
  4. Buna. Oare o recomandare micuta si mai tinerica aveti? La Diana am fost. Masajul a fost intens, dar ora a durat doar 30-40 de min.
  5. Nu primim mai multe detalii (inaltime/)? Serviciile sunt cele clasice sau doreste sa le faca concurenta Dianei si lui Misty?
  6. Buna, Laura. Te intreb pe forum, deoarece s-ar putea sa mai fie si altii interesati. In ce zona ai locatia? Stii cumva si pana cand ramai la Cluj?
  7. Am sunat-o si eu ieri, dar i s-a urcat Clujul la cap. Cere 200 / 350. Am spus pas.
  8. Buna, Mi-ati putea recomanda o fata mai slabuta care sa nu fie foarte inalta?
  9. Nu am vazut anuntul. Am fost intrebat daca am sunat pentru bruneta sau pentru blonda.
  10. Am sunat la nr. din anunt. Pare sa fie cuib.Tariful 150/250 lei. Locatia: str. Soporului. Pe aceeasi strada si la acelasi nr. presteaza Zenaida. Ajung in Cluj maine si nu as dori sa iau tzeapa avand in vedere ca timpul ii foarte scurt. A fost cineva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-apetisanta-noua-la-tine-in-oras/3510f2f957637e69d93d31eh7812e89e.html
  11. Am vrut sa imi fac o programare, dar am vrut sa le aud dulcele glas moldovenesc înainte. Din pacate programarile se fac doar prin mesaje, ceea ce ma trimite cu gândul la o retea mult prea amplă pentru gusturile mele (de competență DIICOT cel mai probabil). Bănuiesc ca fiecare programare ii centralizată pentru a se putea raporta veniturile aduse de fiecare fata. Cel mai probabil majoritatea fetelor nu prestează cu plăcere serviciile, dar nu as vrea sa încurajez forțarea unor persoane la astfel de activități.
  12. Am vrut sa imi fac o programare, dar mi-a raspuns o voce "matura". Oare asa suna vocea ei? Accentul nu era din zona noastra. Nu as merge la cineva care este obligat sa practice aceasta meserie.
  13. Multumesc. O sa merg la Diana si o sa revin cu recenzie. O seara placuta!
  14. Salutare, Oare imi recomanda cineva o faptura micuta si skinny de la acest salon? Mi se pare cam prea ca la piata sa le alinieze pe fete si sa aleg. As prefera sa fac direct programarea. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...