Sari la conținut

seth1760915

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre seth1760915

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.884 citiri profil

seth1760915's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

136

Reputație

  1. Salutare colegi brasoveni, Am cautat numarul din titlu dar nu am gasit nici un topic. Asa ca deschid eu unul. Fiind intr-o scurta vizita prin orasul vostru, am incercat sa ajung la o milfa de la voi. Neavand noroc, am extins aria de search si am dat peste Catalina. Link: Cătălina servicii totale(fac și deplasări) Brasov - Matrimoniale - Publi24.ro Pozele sunt reale si sunt facute chiar in locatie. Blocul se afla pe Camil Petrescu (zona Coresi?). Este tinerica, foarte slaba, sanii aproape lipsa. Are o cicatrice de la vreo arsura pe gat, in partea stanga. Pe partea dreapta a gatului are tatuat un nume, la diminutiv. Am incercat sa-l tin minte dar l-am uitat. Pe una din coapse are tatuat un chip (probabil pe cel al carui nume il are pe gat). Locatia este ok, curatica. La dush are cateva geluri. Preturi: 150/300 oral/normal, 200/400 total. Am ales un numar de total. Prestatie: oralul a fost destul de slabut, fara atentie prin jur. A reusit sa il trezeasca pe colegul de jos pana la urma (am mai bagat si eu degetele pe ici pe colo). I-am spus sa trecem la anal. A pus un prezervativ cu oarece striatii. Am pus niste saliva drept lubrifiant. A intrat usor, fara prea mare rezistenta. Fata gafaia incet. Nu s-a plans nici un moment. Nu m-a tinut mult si am finalizat in balon. Acum urmeaza partea neplacuta, care mi-a cam facut sa-mi piara cheful pt anal, cel putin o vreme. Cand am scos-o afara, mama-mama, era plina de handel. Plina. Nu am mai vazut asa ceva, mirosea de-ti lua nasul. Zic: da-mi mai repede un servetel. A luat prezervativul fara sa zica un cuvant. M-am dusat iara si dus am fost. Vizita a fost destul de scurta, am explicat aici ce si cum. Nu as da note. De revenit/recomandat? Nu stiu. Poate daca vreti un anal cu o fata skinny. Dar trebuie sa fiti pregatiti de situatii... noroioase.
  2. Salut. Am vizitat-o si eu pe Cleo si trebuie sa spun ca fata merita. Este frumusica, vorbareata si volubila. Locatia este curata, linistita si usor de gasit (este precizata mai sus). Am primit prosop curat la igienizare, baia dotata cu 2-3 geluri de dush. Oralul cu finalizare a fost spre foarte bun, cu atentie la partile adiacente, deep sustinut. Dupa finalizare a stat cu ea in gura pana m-am retras eu. Decartat 150 leusteni. Note: 9 pe linie cu 9+ pentru oral. As reveni si pentru un total. Numai bine!
  3. Salut. Vizitat azi. Locatia este pe la Delfinariu, iti spune domnisoara exact cum sa bagi pe gps, ca sa nu ajungi in alta parte. Apartamentul curat, la baie este cabina de dus. Am cerut un prosop curat care ma astepta in baie. 2 geluri de dush si un gel pt igiena intima (?). Am optat pt un numar, 150 ron. Domnita este SUPER-skinny. A trecut la un ON, fara artificii dar placut. Am cerut apoi 69. Aici m-am blocat un pic. In fofo era ceva alb (oare gelul pt igiena intima?). Am pus prezervativul si a trecut la LOT. Miscat binisor. Apoi am trecut in misionar. Trebuie sa zic ca nu m-am simtit prea confortabil deoarece imi era teama ca cele 90 kg ale mele sa nu o striveasca, Terminat in balon si sters cu servetele. De revizitat? Nu pt mine. Este mult prea firava pt gustul meu. Recunosc ca este draguta si de vizitat pt cei carora le plac fetele super-skinny. Sanatate!
  4. Vizitat azi din nou. Pt cei care ezita sa mearga: domnisoara este o prezenta placuta, vorbareata. Locatia este ok, poti face dus fara probleme (cam dai apa pe jos, lipsind o perdea), primit prosop curat. Am optat pt o finalizare orala, care a avut un doggy intre secventele de oral. Privelistea de la spate este foarte misto si Bea se muleaza foarte bine. Succes!
  5. Salut. Vizitat azi, programare exclusiv prin whatsapp. Locatia este vis-a-vis de Asado, langa giratoriul Ciresica. Apartament curat, cateva geluri de dush la baie. Fata este foarte draguta, cu un fund fenomen. Am luat un nr, cu finalizare orala. LOT bun. 150 ron. De revenit? Da. Sanatate.
  6. Capsuni cu ciocolata neagra!! :))) M-am abtinut totusi si nu am muscat
  7. Pe mine nu m-a intrebat nimic. I-am zis ca am sunat pt anuntul din publi. Ma intreb de unde diferenta asta intre un numar si jumatate de ora. Incerc sa imi aduc aminte daca am avut vreodata, in tinerete, performanta de 2 numere in jumatate de ora... :)))) Nu contrazic colegul de mai sus care a spus ca merita. Dar cand mi-a spus "cateva minute" m-am gandit... cat... 3, 5 minute? :)
  8. Salut. Dupa cateva zile de incercari am reusit sa o prind la telefon. Vorbit frumos. Zice ca 200 numarul, 250 jumatate de ora. Nu mai stiu cat a spus ca e o ora. Am intrebat-o cat dureaza un numar. Mi-a spus: cateva minute. Pe bune? 200 cateva minute? I-am multumit pt info si i-am urat o zi buna.
  9. Salutare. Vizitat azi, programat prin whatsapp. Descrisa foarte bine mai sus si locatia si domnita. Ce e de zis? Un inger de fata. GFE pronuntat, FK intretinut si perfect, 69 ca la carte cu deep excelent. Labiile negricioase si dulci. S-a pus deasupra, foarte activa. Apoi misionar si terminat. Avea dreptate un amic, fetele slabe sunt cele mai bune la pat. Sanatate!
  10. Dragi colegi brasoveni, salut! Aveti o Doamna adevarata din toate punctele de vedere. Am avut placerea de a ma bucura de ea si dupa ce s-a terminat, am uitat unde trebuie sa ajung. Mi-au trebuit minute bine ca sa imi dau seama ce voiam sa fac, ce sa bag pe gps. 10 cu felicitari pe toate categoriile. Ajuns dis de dimineata cu treaba in Brasov, mai aveam vreo ora la dispozitie. Dadusem cu o seara inainte un mesaj pe whatsapp, intreband-o de la ce ora incepe. Mi-a raspuns a doua zi, pe la 08:30, cu un mesaj audio pe whatsapp. Am sunat, avea o programare peste vreo juma de ora. Am rugat-o sa ma bage pe mine inainte. Ok. Mi-a dat adresa, am ajuns, am parcat. Dar nu gaseam blocul. Era un client la ea care mi-a explicat ce si cum (cred ca ne-am intersectat in fata blocului cand clientul respectiv s-a urcat in masina si a plecat). Cat cautam blocul mi-a trimis pe whatsapp o poza sugestiva, indeajuns de ma face sa merg un pic cocosat (ca sa ascund umflatura din pantalon). Locatia foarte curata si cu gust. Am cerut prosop si am intrat in cada. Geluri pe alese. Actiunea a inceput cu un dans pe muzica televizorului si striptease. Nu am mai rezistat si am luat-o in brate. De aici, totul este in ceata... Oralul superb, cu micile zvacnituri cand ii trecea de gat si intra toata, dulceata vaginului ei, un 69 ca la carte. Am zis ca vreau anal, a spus Ok, dar incepem in vagin ca sa se umezeasca mai bine. Zic, bine, dar nu prea mult ca explodez. S-a pus deasupra si a inceput divina miscare, eu strivindu-i sfarcurile intre buzele-mi avide. Ii placea. Apoi ne-am pus in misionar si am bagat-o usor in dos. Am dat incet, sa prelungesc momentul. Ea isi masa clitorisul cu ardoare. Am incercat sa duc cat mai mult dar, din pacate, nu am reusit. Am terminat in spasme fierbinti, nu stiu daca si ea a terminat sau era pe aproape. Frumos... M-am dezlipit cu greu si m-am dus sa ma spal. Am intrebat-o daca vine pe la mare. A zis ca va veni la plaja cu prietenul ei. Va incerca intalnirile si, daca e ok, va ramane mai mult. M-a intrebat cum sunt oamenii la Constanta. Aici am ezitat... Stiu ca am colegi care chiar isi doresc o asemenea escorta si stiu sa se poarte cu ea. Dar sunt si alt fel de oameni... Nu intru in amanunte. M-am imbracat si am iesit. Inainte de asta mi-a zis ca asteapta 2 clienti pt un show de zile mari. Bun asa. Ma incearca o anumita invidie cand scriu aceste randuri. Dar oricum, isi merita felicitarile. Am platit 100 si mi-a parut rau. In timpul actiunii ma gandeam si voiam sa las mai mult. Din pacate, am plecat plutind si pana mi-am revenit, era prea tarziu. Sper ca nu v-am plictisit. Spor si sanatate!
  11. Salut. Am vizitat fata astazi. Pozele: sunt in acest thread cateva poze in care apare ea (cum ar fi cele cu pantofi portocalii). Impresii contradictorii, mai mult negative. Zona Ciresica, langa biserica. Apartamentul varza, nu stiu daca am mai vazut asa ceva pana acum. O canapea rupta rau pe care se desfasoara ostilitatile. Patul arata un pic mai bine dar probabil acolo doarme ea, sau altcineva. M-a intrebat cat stau, total face doar la ora. Zic, vreau total. A cerut banii si a stat cu mana intinsa pana i-am scos din buzunar. M-am cerut la dush, baia in aceeasi stare jalnica. Mi-a dat un prosopel curat, uscat, din sifonier. Am intrat in cada.. Avea doar un sapun normal si un gel de dush gol. M-am chinuit minute bune sa scot ceva din el, ce mai ramasese pe peretii recipientului. Cand ma spalam, suna interfonul. Na belea. Am marit viteza si am iesit aproape ud din baie. Cica ar fi fost cineva care si-a uitat cheile (?!). In fine. Actul in sine, scurt. Un oral banal, scurt. Zice, trecem la anal? Da. La cererea ei am bagat-o incet. Cand a intrat toata zice, da-i cum vrei. Bun analul, stramta, ceva contre, gafaie un pic, o apuci cum vrei. Terminat in balon. M-a sters cu servetele umede si apoi s-a sters si ea. Ma intreb, daca face dush, cu ce se spala? Cu jumatatea aia de sapun normal? Totusi nu am sesizat mirosuri suspecte. M-am imbracat si am plecat. Cand am iesit din scara, in parculetul din fata, pe o banca, un tip mai negricios cu o sticla mare de cola. Ori protectia fetii ori unul care taia frunza la caini. Note: - zona: Ciresica, pe Cismelei, foarte usor de gasit dupa indicatiile ei. - locatia: 2 - fata: dragutica dar nu vreo frumusete deosebita: 7-8 - gfe: destul de vorbareata si deschisa: 8. - oral: nimic deosebit: 5-6 - normal: N/A - anal: 8-9. - dantura: din pacate nu prea i-am observat-o, se ferea bine. - de revizitat: poate... pentru analul acela bun. Numai bine si spor!
  12. Salutare. Am vizitat faptura saptamana trecuta. Nu am gasit nimic cu "search" pe aici asa ca incep eu un topic. Locatie: Un pic mai sus de Dacia, pe Tomis. Usor de ajuns. Vorbea destul de repede la telefon, imi explica un pic apoi inchidea telefonul, iar o sunam. Pana am ajuns. A deschis usa dar nu am vazut-o pana am intrat, statea ascunsa. Pozele (voi incerca sa le atasez) zic eu ca sunt reale, cu una-doua exceptii. Arata mai bine in poze, chiar ma gandeam cum de nu e recenzata. Este destul de trecuta doamna, chiar uratica. Sprancenele accentuate, sanii mici, moi si lasati. Pielea moale la atingere. Slaba. Parul rosu. Nu am vizitat baia, ma igenizez de fiecare data acasa iar la fete cer servetele umede. Mi-a zis ca ma sterge ea oricum, si asa a facut. Ea nu a facut dush si nici nu cred ca face prea des, cand ma imbracam a inceput sa se dea cu o crema pe corp in loc de dush. Punct in minus. Face oral fara finalizare si normal. Oralul destul de bun, incerca si pe alocuri reusea sa o ia toata. In timpul acesta o exploram cu degetele pe unde apucam (nu fac 69 chiar cu oricine). Apoi am pus-o deasupra si se misca binisor. Pacat ca nu prea aveai cum sa te joci cu sanii cei micuti. Apoi am pus-o in mama iedului, nu a comentat nimic si chiar parea ca ii place... Pozitia buna, se muleaza bine. Finalizat in preze. Note: Locatia batraneasca, nu a schimbat nici un cearceaf (era de fapt doar o patura pe pat): 7. Doamna... mie imi plac maturele dar nu prea am facut click cu ea: 7. Oralul bunicel: 8. Normal ok: 8. Halatul: 70 numarul. Nu mai stiu cat era ora. Am dat un milion si mi-a dat restul. De obicei las mai mult dar de data asta aveam impresia ca nu va fi ceva wow... si nu a fost. De revenit? Ce sa zic, prestatie destul de corecta, pret mic, destul de safe locatia. Poate voi reveni daca vreau ceva rapid. Daca am uitat ceva, astept intrebari. Numai bine si spor!
  13. Salut. De obicei incep un topic nou atunci cand am si o recenzie de facut. Acum nu e recenzie. Am sunat la numarul din titlu, mi-a raspuns o voce plictisita, 80 finalizarea 150 ora. Oral si normal. Cica e singura in locatie. Se auzeau voci dar poate era televizorul. Ma indruma spre strada Sucevei, in spate la magazinul non-stop. Am intrat pe alee si, la scara indicata, statea adapostit de ploaie baiatul de baiat. A fost un turn-off instantaneu si am schimbat de drum inapoi la masina. Mi-a dat sms ca as fi putut sa ii spun ca nu mai urc. Are si ea dreptate dar daca tot e "protejata" de hamsie, ar fi putut sta si ala mai la blateanu. Incerc sa atasez poza. Scuze pentru lipsa recenziei. Salut.
  14. Am întrebat-o de dominare. A zis ca penetreaza clientul, il palmuieste, uro... Vorbea cu o voce de robot iar eu nu am crezut o iota. Si scorurile le are imense pentru ceea ce presteaza, nu fin orala, nu sta deasupra, igiena precara...
×
×
  • Creează nouă...