Sari la conținut

rm72

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    119
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre rm72

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

4.124 citiri profil

rm72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

214

Reputație

  1. Salut, am fost saptamana trecuta la nou-venita Bianca. O aparitie de revista, blonda, buze perfecte, sani dementiali, o piele catifelata care i tradeaza varsta de +/-24 foarte simpatica si vorbareata atat cat trebuie. La corp un binemeritat 10, fara dubii. masajul de relaxare e si el bun, cu presiune numai buna pe zonele potrivite- nota 8. la erotic lucrurile incep sa scartaie, desi implicata devine brusc rece si mecanica , parca da cu aspiratorul prin casa.-nota 6. permisivitate redusa , nivel mediocru-nota 4
  2. Nu te supara dar aveai numarul salvat in telefon cu “Salon de Masaj Erotic” ?. Ca altfel nu-mi explic problema… .
  3. Acest fizic de parcare de pe Valea Oltului nu iti justifica tariful, deci stai pe aproape.
  4. Salut, am scris eu o recenzie. E draguta, curata, destul de senzuala dar f mare. Masajul de relaxare subtire, cel erotic mediu.
  5. salutare , am fost eu la Ana si a fost foarte ok. se pricepe la masaj , nu-mi amintesc daca mi-a spus daca a mai lucrat sau nu in domeniu . nu e un masaj in forta , desi ea face sport constant din cate mi-a spus si se si vede, nu are 1 gram de grasime . probabil ca on request se poate accentua . e ok cu permisivitatea , eroticul e in regula , nu ceva iesit din comun , aici se vede ca nu e prea experimentata , dar nici rau. De un 7 maxim as zice.
  6. salutare, am vizitat ieri salonul si am ales-o pe Alessia , desi este mai chubby am vrut sa vad cum e. Nu pot sa spun ca am fost dezamagit , este draguta la fata, ingrijita, masajul de relaxare este bun, masajul erotic este spre foarte bun, dar parca e un pic prea mare pentru gustul meu . nu regret dar nici nu revin la ea.
  7. Sunteti foarte varza, inca de la inceput. Ati pus anuntul pe publi la sectorul 1, desi adresa e in sect 2. Aici scrieti ca sunt 4 fete, in anunt doar doua, dintre care o purcica, dupa poze. Pretul nu il comentez , voi stiti mai bine.
  8. Eu vreau sa posteze si aici guvidul ala analfabet aka patron care scrie pe topicul celalalt. M am distrat copios citind cum sunt scrise ineptiile lui. A propos el stie sa citeasca ce scrie ?
  9. Salutare, am vizitat o si eu pe Larisa ieri, in urma unei discutii pe whatsap in care am stabilit detaliile. Concluzia cu care incep : cei mai bine cheltuiti 500 de lei din ultima vreme 😜. ON-9.5 AP-10 PSE-10 NP-10 CIM-10 De revenit , odihnit si relaxat pentru o experienta la maxim !
  10. Da, se pot doua intr-o ora dar nu a fost cazul la mine .
  11. am gasit un anunt pe publi24 intr-o zona accesibila ( Primarie sector 1) , in complexul unde activa Adriana - https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/lasa-te-sedus/d0eg911hd883735g148896g55129i1e8.html. programat pe whatsapp, domnisoara draguta ( pozele nu sunt reale) , blonda , un pic impanata dar nu deranjant . foarte curata si primitoare locatia , titulara destul de rezervata dar amabila si foarte curata . actiunea conforma cu oferta , ON, NP,AP, CIM , se poate si masaj dar nu am dorit . o ora , 1 fin , 500 ron . note : aspect - 8 , curatenie - 10, ON - 10 , NP - 10 , AP - 10 , CIM 10+ cam scump dar nu-mi pare rau de bani .
  12. Am vizitat-o azi pe Claudia, si nu mi-a parut rau deloc . Foarte joviala si amabila la telefon, am ajuns punctual si ea era deja pregatita , iar actiunea a inceput imediat dupa dusul meu. Naturala , foarte implicata , atat la oral cat si la normal, oralul este unul dintre punctele ei forte fara indoiala . Sex sportiv, in forta , variat si intens , finalizare CIM cu mult aplomb. Aspect : 9.5 Curatenie :10 ON :10 NP : 10 Scor : 200 , 30 min. De revenit , o aparitie foarte interesanta in zona .
  13. Scuze, fac o rectificare, am postat gresit informatia referitoare la cadou, este vorba de 300 ron pentru ora petrecuta.
  14. In timpul ultimei vizite Cluj am vizitat o si eu pe Paula, pt 1 ora. O prezenta foarte sexoasa, fara figuri si chiar simpatica. Am stat un pic de vorba la inceput, ceea ce de obicei nu mi se intampla dar acum chiar s a legat conversatia. Actiunea extrem de intensa, cu un ONP lung, variat si incitant, NP in mai multe pozitii, si finalizare CIM . Apartament foarte curat . Dus inainte si dupa, etc. Cadou 250 ron, raport calitate pret exceptional.
×
×
  • Creează nouă...