Sari la conținut

milus

Serious Contributor
  • Număr conținut

    236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre milus

  • Dată Naștere Ianuarie 29

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

2.577 citiri profil

milus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

76

Reputație

  1. Salutare, Carina se pare ca este la Brasov. Are anunt pe publi. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/matura-46-ani/87062f86631172gg26if7568i778iei4.html Sporuri maxime.
  2. Salutare, Am vizitat o si eu pe Ema si într-adevăr este o persoana extrem de agreabilă si cu foarte mult umor. Un raport calitate / pret corect. Pentru mine personal este de revenit. Sporuri maxime va doresc.
  3. Salutare Stiu ca este o sectiune dedicata la DG Sibiu. @dddd12345 poate ar fi fost mai bine sa ne impartasesti si noua "problema". Sporuri maxime va doresc.
  4. PS:@Daria Cred ca ar fi mult mai benefic pentru toți sa fii mai activa pe forum, sau macar, sa îți anunti prezența pe Brasov putin mai devreme. Te pup.
  5. Salutare, Miercurea trecuta, cu treaba fiind prin Brasov, nu puteam rata o întâlnire fierbinte cu Daria, mai ales ca in ultima vreme programul meu nu prea s a sincronizat cu cel al Dariei. Cunoștințe vechi fiind, am trecut ușor peste modalitatea de programare pe whatsapp , pe care o înțeleg si o respect. Am beneficiat de un oral NP, specialitatea casei si un AP intens. Pentru oral cu siguranta domnișoara merită coronița. Multumesc Daria. Sporuri maxime va doresc.
  6. Salutare, Revenit pe meleaguri mureșene, in acesta seară, am avut parte de o noua întâlnire deosebita cu Ane. Tot ce era de spus despre ea s a spus, dar ca de obicei este mereu ispititoare si surprinzătoare. O persoana deosebita cu un caracter aparte. Notele sunt maxime , ca de obicei. Multumesc Ane . Sporuri maxime va doresc.
  7. Salutare @ exorcistul alb si artzabala: Nu prea înțeleg cum ati concluzionat voi despre ce secret este vorba, dar ...... Cum spunea si Ada , a fost vorba despre discuția pe care eu si ea am avut-o. Daca ati fi citit alte recenzii pe care eu le-am facut si altor domnișoare, ati fi putut observa ca nu îmi place sa detaliaz acțiunea si nici note nu dau. In cel mai rău caz am concluzionat întâlnirea drept una reusita sau dupa caz mai putin reusita, bineînteles aceasta concluzie fiind subiectivă. @ Ada: Îmi pare sincer rău, ca cele câteva rânduri scrise de mine au fost gresit interpretate de unii si au provocat atata vâlvă la adresa ta. Sărbători fericite îți doresc si cu siguranta ne vom revedea dupa vacanța. Sporuri maxime va doresc si un an nou plin de realizari.
  8. Salutare, Datorita programului, ultimul răsfăț sexual al acestui an a fost șa fie la Sibiu, si nu putea fi decat in compania Adei. Restul e secretul nostru. La multi ani! Sa fii fericita si un an nou plin de bucurii. Sporuri maxime sa aveți.
  9. Salutare O alta întâlnire deosebita ,parcă special pentru sfârșitul de an. Si într-adevăr a fost deosebită. Sărbători fericite Ane si un an nou fericit. Cu siguranta ne vom revedea la anul. Sporuri maxime va doresc si șa aveți un an viitor de excepție.
  10. Salutare, Am reusit sa mi sincronizez programul in aceasta seara cu revenirea Adei in Sibiu, si nu pot decat sa ma felicit. Este in continuare o prezenta deosebita si reintalnirile cu ea sunt o reala placere. Te pup Ada. Sporuri maxime va doresc.
  11. Salutare, O alta intalnire fara cusur. Chiar daca ajung rar la Mures nu am cum sa ratez o intalnire cu Anne. Cei care au fost știu despre ce vorbesc, celor care nu au fost nu pot decat sa le doresc sa ajunga la Anne .... Te pup Anne. Sporuri maxime va doresc.
  12. Salutare, Tocmai când credeam ca nu as mai avea ce șa spun despre Ane......... Într-adevăr Ane, timpul scurt si prețios devine si mai prețios in compania ta. Te pup si șa ne revedem cu bine. Sporuri maxime va doresc.
  13. Salutare Din nou Ane, ce ar mai fi de spus............... mereu încântătoare si surprinzătoare sau invers.... Oricum de vis. Te pup Ane. Sporuri maxime va doresc.
  14. Salutare, Am reusit in seara asta sa o reintalnesc pe Ada . O intalnire reusita , stabilită simplu prin sms si respectată de ambele parti. Aceleasi sercicii de calitate si o atitudine fara cusur. Te pup Ada si sper sa ne revedem in curând. Sporuri maxime va doresc.
×
×
  • Creează nouă...